De 2 ani cu voi! La multi ani!

Revista” Poezii pentru sufletul meu ” de 2 ani cu voi!

LA MULTI ANI !!!

fireworks (1)

Revista românilor de pretutindeni la ceas  aniversar!

LITERATURĂ, ARTĂ ȘI CULTURĂ

2 ani de revista! 2 ani de bucurie si frumos! 2 ani impreuna!    

Revista ”Poezii pentru sufletul meu ” a fost fondata in 30 octombrie 2018  la Montreal, de catre autoarea Mihaela CD, ca un proiect de suflet, caruia i s-au adaugat mai multe persoane si autori colaboratori. In acesti doi ani  echipa de redactie a crescut si numarul colaboratorilor  depaseste 200 de persoane, autori si artisti din diverse tari ale lumii. Revista noastra publica on line  zi de zi neintrerupt de 2 ani  poezii, povesti , articole, critica literara, aforisme, videoclipuri cu recitari, fabule, aforisme, epigrame, picturi, fotografii, icoane, pictura pe sticla, desene, grafica, quilling, melodii in videoclipuri, ajungand azi  la  peste 5440 de articole  publicate.

In acest timp , au fost lansate peste 55 de pagini  si subpagini, pagini  individuale  de autori, pagini tematice, pagini de lansari de carte si 7 profile Gold, ( alte profile Gold in curs) Au fost lansate 9 concursuri :3 concursuri in revista virtuala, 4 concursuri revista tiparita si 2 concursuri pentru cititori.Au fost organizate doua evenimente culturale  literar artistice: Serata armoniilor artistice si Gala artelor la ceas aniversar, in curand Gala artelor editia a doua  si alte evenimente Au fost  create pagina de melodii  si pagina de poezii in videoclipuri   S-a lansat revista tiparita ”Poezii pentru sufletul meu”, revista de arta literatura si cultura  a romanilor de pretutindeni care este o revista de colectie  total diferita  ca si continut fata de site ul nostru [revista virtuala]

Această prezentare necesită JavaScript.

A fost infiintat magazinul nostru virtual  de unde pot fi cumparate reviste, abonamente si carti  atat in format electronic [ebook] cat si in format tiparit A fost infiintata  vitrina  cu carti , spatiu virtual de expunere al cartilor dumneavoastra, atat noi cat si vechi! A fost creat  canalul You tube : Revista ”Poezii pentru sufletul meu ” unde puteti gasi  videoclipuri, inregistrari, promo, melodii, recitari , evenimente. Au fost create virtual pe facebook doua  grupuri pe teme  culturale

A crescut numarul redactorilor si al colaboratorilor revistei , s-au facut parteneriale cu alte reviste de  cultura, edituri, grupuri, comunitati sau persoane fizice.

Echipa de redactie :
editor: Johnny Ciatlos Deak, redactor fondator: Mihaela CD 
redactori: 
Marian Costache ,Ioana Poenaru, Aurelia Oanca, Daria Pana, Iuliana Pasca, Camelia Florescu Video si publicitate: Lucian Mihai Purici, fotografie: Iotza Draghici, DTP: Arthur Weber,Dorel Caminante  Colaboratori club Gold: Lacrimioara Iva, Mihaela CD, Aurelia Oanca, Teodora Chiric, Rebeca Chirila, Violeta Bobocea,  Alice Puiu  colaboratori seniori : Aurelia Oanca, Alex Andru, Angela Marinescu, Maria Nedelcu  colaboratori: Lucian Dumbrava, Kelly Ellys Nycollas Imagine si prezentare: Edviga Iordachi

Multumim partenerilor nostri : Cinematic Path, Radio Power Love, Emisiunea Ora Romaneasca, Magazin Critic, Cutezator, Euro Education, Celestium, Magex Immobilier, Contacte in Montreal, Dj Petro, Print Expert, HyeGrafix, Valeriea Iancu, Domeniul Roman.

GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR

GALA  ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR  -editia a 2-a La fel ca si anul trecut  aniversarea  revistei Poezii pentru sufletul meu se va sarbatori  in cadrul evenimentului  GALA ARTELOR  LA CEAS ANIVERSAR -editia a  doua, eveniment  amanat din cauza pandemiei ,  urmand a fi anuntata data cand va fi posibil. In cadrul acestui eveniment va avea loc  festivitatea de premiere a concursului GALA ARTELOR [cu publicarea in revista numarul 4], un spectacol de muzica si poezie, decernarea premiilor de excelenta, lansarea antologiilor Universum precum si alte surprize.  

REVISTA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI

Revista  noastră se adresează românilor din întreagă lume  iubitori de literatură, artă și cultură. La fel că și până acum suntem deschiși la colaborarea cu cenacluri/ asociații/organizații ale românilor de pretutindeni.

115750571_387415042234287_2662293584208641470_n

REVISTA DE  LITERATURĂ, ARTĂ ȘI CULTURĂ *4 numere pe an

Revista  noastră vine în întâmpinarea frumosului artistic sub toate formele sale, si  aduna în paginile sale  autori, poeți, scriitori, critici, dar și artiști, pictori, sculptori, muzicieni, consacrați  sau debutanți. Fiecare număr tipărit  al revistei noastre se vrea un  prilej de bucurie pentru cititori si autori! Sunt organizate concursuri  pentru  cititori dar și concursuri pentru autori/artiști. Revista isi propune sa incurajeze noi talente artistice  si deopotriva sa-i sustina pe cei consacrati prezentand interviuri, profiluri de autor, articole, lansari  de carte, evenimente culturale diverse, vernisaje etc

Materialele pentru publicare in revista noastra tiparita  se trimit la adresa de email : revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com.

ABONEAZA-TE LA REVISTA !

Atat cititorii cat si autorii/artistii se pot abona  la revista direct pe site accesand butonul de plata sau  prin adresa de email:

abonament@poeziipentrusufletulmeu.com

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

C$35,00

Toate numerele revistei  de colectie sunt disponibile  atat in format tiparit cat si in format electronic [ebook].Puteti comanda  revistele de colectie numarul 1, 2 si 3  iar din luna decembrie veti putea comanda si  numarul 4 al revistei noastre! Deasemenea  va invitam sa va abonati la revista noastra de colectie 4 numere/an.Va asteptam cu drag!

Revista nr 3 poate fi comandata accesand butonul urmator:

Revista TIPARITA nr3/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 3 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 10CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$10,00

Revista nr 2 poate fi comandata accesand butonul urmator:

Revista TIPARITA nr2/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 2 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 10CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc in forma de inima de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$10,00

Revista nr 1 poate fi comandata accesand butonul urmator:

Revista TIPARITA ”Poezii pentru sufletul meu” nr 1/2019

Cumpără un număr al revistei Poezii pentru sufletul meu,10CAD/30Lei si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$10,00

Va invitam sa va abonati electronic [ebook]   pentru a nu pierde nici una din cele 4 numere de colectie ale revistei  noastre, folosind butonul urmator:

ABONAMENT ELECTRONIC(eBook) pe un an /4 numere

ABONAMENT ELECTRONIC 4 numere/an .Revista de colectie aduna in paginile sale literatura, arta , articole si evenimente culturale. Primesti prin email in format pdf fiecare număr al revistei timp de un an pentru numai 20 dolari canadieni.

C$20,00

Va multumim  ca  ne  vizitati, ne  cititi  poeziile , le  apreciati si  ne  trimiteti  comentarii!

Daruiti  poezii  pentru suflet  celor dragi.  Invitati-va  prietenii  sa  aprecieze pagina noastra  facebook  ! 

https://www.facebook.com/poeziipentrusufletulmeudeMihaelaCD/

Pentru  informatii, colaborari, publicitate, va invitam sa ne scrieti  pe adresa  de email:

contact@poeziipentrusufletulmeu.com

anunt

CONCURS PENTRU CITITORI : CÂȘTIGĂ UN logo-concurs2ABONAMENT GRATUIT!

Cumpără un număr al revistei  Poezii pentru sufletul meu, semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ]  pe globul pamântesc  de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate  și trimite-o pe adresa  de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com  Nu uita să lași coordonatele tale  ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

VA ASTEPTAM CU DRAG !

giphy (67).gif

Echipa ”Poezii pentru sufletul meu ”

2 gânduri despre „De 2 ani cu voi! La multi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.