Impresii Antologia Universum 2* *Merit de Excelenta*

 
volumul 2 tiparit
 

Lidia Gonța-Grosu

Fantastic! Recunoștință, urări de sănătate și noi proiecte, ❤ Globart Universum! Felicitări cu drag tuturor!
 

Dorina BajenaruBajenaru Maria Dorina-2

Deosebit de frumos videoclip, cu multe emoții. Multumesc frumos pentru acest dar de suflet! Emoționant și excelent realizat videoclipul! Vă prețuiesc, admir, și felicit pentru frumusețea și dăruirea în tot ce realizați, visati! Multumesc că existați pentru noi!Felicitări și prețuire pentru tot colectivul redacțional, care face ca visul nostru să devină o realitate sublimă!

Crina Lazăr

Infinite mulțumiri!

Elle Reanu

Un dar de suflet minunat! Mulțumesc mult!

Ana Munteanu Draghici-2

 Ana Munteanu Draghici

Un mare merit se cuvine Editurii Globart Universum, oamenilor de litere,celorlalți specialiști, tuturor celor implicați emoțional,ideatic și practic pentru săvârșirea acestui grandios proiect literar!
 

Ligia Grindeanu

Vă mulțumesc pentru aceasta onoare în paginile poeziei promovate de Editura Globart Universum

Diti Zurbagiu

Ce frumoos! Mulțumesc mult, ptr promovarea frumosului! Felicitări din tot sufletul!
 

Ica Gărgălie

Felicitări! Vă mulțumesc din suflet! Cu respect!
 

lacrimioara elefteriuLacramioara Elefteriu

Felicitări pentru efortul dumneavoastră, ați realizat ceva minunat!
Toată prețuirea și admirația mea! Sunt onorată că fac parte din acest proiect.
Vă doresc mult succes în continuare! Calde salutări din Romania și multă sănătate! 
Felicitări tuturor! 🎀🍀🎀
 

Lăcrămioara Maricica Niță

Felicitări vouă, organizatorilor și tuturor participanților la acest proiect!
 
 

Cobzac Victor

FELICITĂRI !!! AȘTEPT CU MARE NERĂBDARE VOLUMUL 3, PRIMELE 2 VOLUME DEJA SUNT PE RAFTUL BIBLIOTECII PERSONALE.

Gabriela Ana Balan

Mulțumim! Felicitări și mult succes!

Angela Mihai

Minunată prezentare, felicitări sincere și admirație infinită! Felicitări tuturor!❤️❤️❤️❤️
 

MARIANA GRIGORE

Mariana Grigore

Onorată sa fac parte din acest proiect care a adunat laolaltă, darul divin al creației! Prețuire și respect tuturor! Mulțumesc pentru onoarea de a-mi publica scriitura în această valoroasă colecție!
 
 Mugurel Puscas
Onorat de participare si distincție !
 

Petrică Tatu

Mulțumesc frumos
Felicitări tuturor participanților și coordonatorilor acestui grandios proiect
 

Maria Nicorescu Panican

Mihaela .. ești o neobosită, iubitoare de oameni, de cuvinte, de frumos … Multumesc❗️
 
 
 

Maria Filipoiumaria filipoiu

Mihaela CD ,mulțumesc pentru distincție! 🙏Onoarea ar fi vizibilă în timp, imprimată pe suport de hârtie. 😍 Felicitări pentru proiectul grandios și spor în editarea/ publicarea volumelor! ☘️
 
Alexandra Balm

Frumos! Multumiri din inima! Felicitari tuturor!

Victoria Guțu

Mulțumesc din suflet! Felicitări tuturor laureaților!
 
 

ileana pascu

 Ileana Pascu

Mii de multumiri echipei editoriale Globart Universum, pentru rabdarea ,munca depusa si daruirea ,in cinstea literaturii romanesti! Onorata sa ma aflu in paginile Antologiei Universum 2020! Felicitari tuturor si succes in noile proiecte!
 
 
Voica Rusu
Impresionant!Vă multumesc!❤ Fiti binecuvântaţi!🙏🙏
 

Serghiescu Cristina

Cu respect și recunoștință vă mulțumim din suflet !Infinită prețuire !
 

Marola Victor

 
Felicitări conducătorilor proiectului ! Felicitări autorilor !
 

Vasile BeleVasile Bele

recenzie  antologia Universum vol 2

-fragment-

Publicata in revista ”Moara lui Gelu”  
 
”Să începem anul cu o bucurie! … pentru a mai elimina din restanțele literare… Azi, este despre ,,UNIVERSUM” – ANTOLOGIE DE LITERATURĂ CONTEMPORANĂ. AUTORI ROMÂNI DE PRETUTINDENI, VOL. 2, care a apărut în condiții excepționale la Editura GLOBART UNIVERSUM, Montreal, Canada, 2020, ISBN 978-1-7773321-3-6 (softcover) – 978-1-7773321-8-1(e-book), pag. 400, în care sunt antologați un număr de 46 de scriitori, poeți, prozatori.
Volumul are și un motto, zic eu foarte bine conturat în volum: ,,SENSUL EXISTENȚEI ȘI DATORIA FIECĂRUI OM ESTE CREAȚIA”, care aparține lui Mircea Eliade, pag. 3, iar pe coperta 4, (spate), senior editorul și coordonatorul acestei antologii – JOHNNY CIATLOS DEAK, scrie: ,,UN UNIVERS DE CULORI ȘI DE MIRESME UNICE, IMPREGNAT ÎN CREAȚIILE DE EXCEPȚIE ALE AUTORILOR A DAT NAȘTERE ACESTUI BUCHET SUBLIM, CE POARTĂ NUMELE UNIVERSUM”.
E o mare bucurie de a fi prezent în astfel de volume, din mai multe puncte de vedere. Chiar agreez și susțin apariția antologiilor, deși aș zice că deja este un moft, sau o nouă modă de a apărea în aceste volume colective, coordonate de către oameni curajoși, oameni minunați cu principii sănătoase de viață – astfel de oameni sunt și cei care s-au ocupat (repet) și coordonat întreaga activitate literară necesară pentru a duce la bun sfârșit proiectul care cuprinde 5 volume, și câteva sute de autori. Felicitări dragi prieteni MIHAELA CD și JOHNNY CIATLOS DEAK! Felicitări echipei cu care ați muncit pentru a realiza acest minunat proiect cultural ,,al românilor de pretutindeni”! Felicitări celor care au răspuns pozitiv și au confirmat participarea, adică felicitări celor antologați! Doamne ajută să fie bine, zic! O dovadă în plus că sunteți o echipă puternică, o echipă ce pune preț pe valoare și calitate, este și faptul cum ați gândit modul de a face publicitate acestui proiect și antologaților… o gândire minunată care m-a uimit, m-a impresionat și m-a emoționat în același timp. Felicitări pentru toată munca depusă în folosul literaturii și al literaților cuprinși și antologați. Succes pe mai departe în toate celelalte proiecte.
,,Antologia UNIVERSUM cuprinde, în cinci volume, creațiile literare cu tematică universală ale scriitorilor români aflați în diverse colțuri ale lumii, care și-au manifetat dorința de a participa. În aceste volume sunt cuprinse creații literare diverse îmbogățind astfel vastul univers al literaturii române contemporane. Doresc să subliniez importanța și avantajele participării autorilor la o antologie cu tematică universală spre satisfacția și deliciul cititorului care va beneficia de o lectură plăcută și diversificată, cutreierând paginile acestui 《florilegium》”, pag. 4, afirmă, perfect adevărat, în CUVÂNTUL EDITORULUI, Johnny CIATLOS DEAK. Întăresc și eu această părere! Și o susțin! Altfel nu eram prezent în paginile acestui ,,florilegium”, (Doamne, cât de frumos sună!). Am achiesat acestei idei culturale, acestui amplu proiect cultural, exact din același motiv/principiu, vorba editorului”, ,,Fiind un instrument cu un ecou puternic în promovarea noilor talente, editurile numesc antologiile printre celemai influente cărți cu un impact major din istoria literară modernă. Dacă analizăm impactul, vom constata faptul că șansele de afirmare ale tinerilor talentați, cu vocație de scriitor, se măresc considerabil participând la antologii alături de scriitori consacrați, iar ascensiunea și succesul vor fi posibil de realizat mult mai rapid decât prin utilizarea publicării individuale. Deloc de neglijat este aspectul creării de legături între autorii participanți la o antologie de fraternitate sau uniune oferind tinerelor talente o experiență benefică în debutul carierei scriitoricești”, pag. 5
MIHAELA CD, pag. 386-395, coordonatoarea și inițiatoarea acestui minunat proiect literar, recunoaște că ,,… la mine versurile au venit singure… din durere și din iubire… eu, n-am făcut nimic deosebit!”, pag. 387. Fondează ,,revista online POEZII PENTRU SUFLETUL MEU, revistă pentru artă, literatură și cultură a românilor de pretutindeni”. Apare în antologii colective, iar în prezent lucrează la trei proiecte literare. Aici, propune un fragment dintr-un roman în lucru și câteva poeme.
Dragii mei, a face, a ,,construi”, a te ,,înhăma”, la realizarea unei antologii este o foarte mare responsabilitate. Credeți-mă! Îți trebuie foarte mult curaj. Aici, lucrezi cu oameni și pentru oameni. Poți greși fără să îți dai seama. Câți oameni antologați ai, atâtea idei, percepții, păreri, gânduri și fiecare percepe proiectul în felul său. Unii sunt ,,scârțari” doar de dragul de a fi. Alții devin ,,cârcotași”, doar de dragul de a arăta că se pricep la ceva. Cartea/antologia se scrie pentru a fi citită nu doar de autorii din cuprinsul său. Este destinată tuturor celor care iubesc arta. Aici nu există regulă. Volumul este al tuturor celor care au interes și dragoste pentru literatură. La o astfel de muncă ,,s-au prins” cei care au întocmit și coordonat acest proiect – MIHAELA CD și JOHNNY CIATLOS DEAK, împreună cu echipa. Felicitări pentru întreaga activitate literară desfășurată în folosul nostru. FELICITĂRI, celor ANTOLOGAȚI!”
 

Valentina Petraru

 
Multumim oameni frumoși și luminoși! Multă sănătate și putere și proiecte la fel de minunate!
 

Dorina Omotadorina omota (2)

Multumesc frumos oameni minunați sunt onorată să mă regăsesc printre atâtea nume valoroase…Felicitări pentru munca depusă si pentru promovarea noastră…Felicitări tuturor participanților!
 
Atât de frumos ne întâlnim în această MARE FAMILIE A IUBITORILOR DE CUVÂNT! Vă mulțumim!
 

Lia Vlădeanu

FELICITĂRI TUTUROR!

Chipuri calde, luminoase , dăruite cu Har. M-am întristat puțin văzându-l pe Valer Popean … scrie acum pentru îngeri …
 
👏👏👏
 

daniela valceanu

 Daniela Vîlceanu

Mulțumesc frumos cu recunoștință pentru că sunt parte a acestui grandios proiect!
Felicitări întregului colectiv redacțional!
Mult succes pe mai departe!
 

Gavril Iosif Sinai

Mulțumesc editurii Globart Universum, Canada!
LAUREATII MERITELOR DE EXCELENTA UNIVERSUM 2020 MONTREAL, CANADA.

Marilena Petraru

FOARTE FRUMOS! FELICITĂRI, DIN TOT SUFLETUL MEU!❤💐FELICITĂRI TUTUROR!

Nicoleta Tudor

Felicitări din suflet tuturor și în special oamenilor minunati care au inițiat și dus la bun sfârșit acest proiect!!!
 
 

Sandu Chiva sandu chiva photo - Copy

Azi în ajun de Crăciun, am primit cu mare bucurie, un dar de suflet din partea Editurii Globart Universum,Antologie de Literatură Contemporană. Coordonator și editor este domnul Johnny Ciatlos Deak,soțul doamnei Mihaela CD,căreia îi mulțumesc că mi-a rezervat și mie câteva pagini, în interiorul acestei superbe antologii!Am regăsit în aceste pagini, nume cunoscute de poeți, o mare parte fiindu-mi prieteni!Am omis să spun că această minunată Antologie este editată în Canada-Montreal. Consider că această carte de suflet este adusă de Moș Crăciun și de aceea o voi pune alături de brad! Doresc tuturor prietenilor mei Sărbători fericite și poate găsiți și voi lângă brăduț surprize minunate!

 

Lhana Roma-Nova

Felicitări tuturor celor implicați în derularea acestui proiect cultural! Respect și admirație! Mulțumesc din ❤ pentru onoarea de a mă regăsi printre atâtea valori consacrate în literatura contemporană! Gratitudine…
 
 
 
LILIANA ROIBULiliana Roibu
Cu aleasă prețuire, distinsă doamnă Mihaela ! Bucuroasă și onorată, să mă alătur frumosului proiect! Vă mulțumesc pentru meritul de excelență! Vă felicit din inimă pentru reușită! În spatele acestor finalități pozitive, există o muncă sisifică, dăruire, profesionalism și, nu în ultimul rând, iubire. Admirație pentru tot ceea ce realizați cu succes! Felicit întreaga echipă, Bravo Editura Globart Universum! Felicitări tuturor participanților care aduc fiecare în parte un plus valoric!
 
 
Lucia Steffens
Mihaela CD, Mulțumesc frumos din suflet..Felicitări pentru această lucrare minunată, si a tuturor participanților!
 
 
 

Angela Dumbrava

Mulțumiri oameni minunați. Felicitări și mult succes și în alte proiecte la fel de interesante!Multă sănătate să aveți!
 

EUGENIA MIHU 

Bună ziua!Am primit antologia. Este ff frumoasă, o delectare pentru suflet! Sunt foarte onorată să fac parte din ea! Mulțumesc mult și vă doresc sărbători fericite!

Rebeca ChirilaCHIRILA REBECA -1 

 
Cu ajutorul doamnei Mihaela CD și al domnului Johnny Ciatlos-Deak, am reușit să îmi public poeziile și în Antologia  de literatură contemporană pentru autori români de pretutindeni. Țin să le mulțumesc public pentru sprijinul acordat și pentru faptul că au crezut în potențialul meu.
Îi felicit și pe cei de la Editura Globart Universum pentru această minunată antologie! Este un proiect fantastic, au reușit să creeze o antologie superbă.
 
 
Dumitrescu Mircea
 
Mulțumiri, felicitări, respect, stimă și prețuire pentru inițiatorii acestui proiect deosebit, pentru realizatorii acestuia și pentru autorii antalogați !

Anisoara Laura Mustetiu

O prezentare impresionantă, ce oglindeşte spiritul creativ şi plin de frumusețe al neamului român. 💕
 

vasile bele-1Vasile Bele

 
Cu PREȚUIRE SI RESPECT profund pentru întreaga echipă, tuturor participanților. A fost un proiect îndrăzneț. Este și rămâne o filă din istoria literaturii române… o izbândă literară. Felicitări!

Nina Lavric

 
Toate meritele și tot respectul pentru voi– semănători de frumos! Felicitări alese! Mulțumiri Editurii Globart Universum , Canada și în primul rând Mihaelei CD
 
 

 

Maria Chivaran

 
Mulțumesc pentru această oportunitate de a promova cultura romana în lume! Felicitări tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui grandios proiect! Fiți binecuvântați!

Virginia Borsan Blagovici

Ce prezentare frumoasă!Felicitări!
 

Elena Glodean

Mulțumiri Editurii Globart Universum! Felicitări tuturor participanților la acest frumos proiect!
 
 

Teodora DumitruTEODORA DUMITRU

 
Tot în ajunul Crăciunului am primit prin poștă o altă antologie de colecție „Universum 2”, venită tocmai din Montreal-Canada, în care am și eu câteva pagini cu versuri, plus autobiografia mea! Ce mult m-am bucurat! Parcă mi-a șters unda de tristețe care mi-a învăluit sufletul în ultimele săptămâni! Mulțumesc mult, poetă dragă, Mihaela CD și soțului dvs, J. Ciatlos Deak, pentru că ați strâns în paginile ei poeți români contemporani și promovați cultura românească în lume! Felicitari din suflet editurii Globart Universum, pentru calitate, editare și munca enormă depusă în acest domeniu!Fiți binecuvântați!, prieteni cu suflet deosebit, azi la ceas de mare sărbătoare!

AURELIA OAurelia  Oanca

Acum câteva minute am primit un frumos dar de la prietenii mei, Mihaela și Johnny, și Editura GLOBART UNIVERSUM, volumul I, al Antologiei de Literatură Contemporană Autori de Pretutindeni. Mulțumiri infinite și aleasă prețuire. Felicitări pentru realizarea de excepție și promovarea literaturii românești!

 

 

 
 
 

Vizioneaza  videoclipurile fiecarui volum Universum  in paginile urmatoare: 

Antologia Universum volumul 1

Antologia Universum volumul 2

Antologia Universum volumul 3

Antologia Universum volumul 4

Antologia Universum volumul 5

Cum se comanda Antologiile Universum?

3 gânduri despre „Impresii Antologia Universum 2* *Merit de Excelenta*

  1. „UNIVERSUM – Antologie de literatură contemporană, autori români de pretutindeni”, volumul II – un cadou minunat primit în primele zile ale Crăciunului, din partea editurii „Globart Universum” din Montreal Canada !
    Mulțumiri din suflet doamnei Mihaela CD !
    Admirație sinceră pentru promovarea pe care o faceți poeziei românești în lume !
    Felicitări !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.