CURCUBEUL SPERANTEI-pictura digitala by Mihaela CD

CURCUBEUL SPERANTEI

CURCUBEUL SPERANTEI

digital  painting by Mihaela CD

Alte lucrari  ale aceluiasi artist: 

COLECTIA 5 ESTIVAL HOPE page 2

Mihaela CD

Artist:  Mihaela CD 

 colectie de pictura  digitala :   

Estival hope/Speranta estivala

Alte lucrari ale aceluiasi artist: 

Pictura digitala : POSITIVE VIBES

Pictura digitala : ROMANTA NATURII

Pictura digitala : Dragoste mov

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 55 dolari canadieni.

55,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

3 gânduri despre „CURCUBEUL SPERANTEI-pictura digitala by Mihaela CD

  1. Cu dorința de a face plăcere ochilor care sunt avizi de frumusețea culorilor în pictură și datorită unei curiozități necesare cugetului, de o anumită perioadă de timp pașii timizi ș ai vârstei mă colindă prin locuri necunoscute și anume în galeria virtuală cu pictură digitală semnată MIHAELA CD……..Ultima dată am simțit nevoia să revin si să mă lăsat uitată în fața tabloului acestei artiste ,, OGLINDA VIEȚII,,. Cum era o revedere a picturii știam distanța de la care trebuie să-l privesc…..astfel să simt mesajul ( din punctul meu de vedere) a toate ,,tușelor,, care sunt rezultatul tehnologiei și artei folosite de artistă. Fiecare viață, această unitate prin diversitate își are oglinda ei….. fidelă în a reproduce realitatea ….Tabloul o diversitate de culori si îmbinări precise care realizau starea de reflecție, de oglindire a componentelor. Fiind curioasă cu scopul cunoașterii, am îndrăznit să privesc un alt tablou de pe ,, simezele ,, laptopului și anume ,, CURCUBEUL SPERANȚEI,,. Acest tablou a venit ca un dar ochilor si sufletului meu care se lăsase în adâncul oglindirii și care aveau nevoie de această lumină, acest curcubeu al speranței…..Cine nu se bucură când vede culorile curcubeului…?Toți ne bucurăm și avem nevoie de lumina speranței…Punând alături aceste două tablouri am găsit culori, elemente care mi-au concluzionat vizita mea virtuală la galeria de artă cum că speranța , curcubeul zilelor senine se află în viața și oglinda vieții fiecărui privitor – trăitor de viață.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Stimata doamna Silvia Mihalachi va multumesc foarte mult pentru vizita si pentru faptul ca sunteti un cititor fidel al revistei noastre, ca ne cititi si ma cititi si pe mine si imi priviti lucrarile pictate digital, le intelegeti, le interpretati si imi lasati impresiile dumneavoastra ceea ce este o mare bucurie pentru mine. Va imbratisez cu sufletul!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.