Pleacă trenul cu iubiri  

 

autor Mihaela CD

 

Pleacă trenul cu iubiri  

Autor Mihaela CD

Plâng viorile în gară

Pleacă trenul cu iubiri

Și le duce, le presară

Altora în potriviri.

 

Strune strigă disperate

Plâng pe șinele de tren

Căci în clipe piperate

Se alintau în catren

 

Se aude cum respiră

Fumul gros de despărțiri

Și în zare… se deșiră…

Pleacă trenul cu iubiri.

7 carti

Mai citeste : 

IMPRESII despre Gala Artelor- editia a 2-a la Montreal

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

 

QUATRO-Daruieste-i inimii tale bucurie! -in format TIPARIT (softcover)

Cumpara cele PATRU ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ‘Pasi de catifea(250 pag)”,”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si daruieste-i inimii tale bucurie! Comanda acum la pret promotiona,l inainte de lansare, pachetul QUATRO [990 pagini] in format TIPARIT [in valoare de 150 $] la numai 130$!

130,00 CAD

Dialog Peste Ocean FORMAT TIPATIT(softcover)

Cartea Dialog peste ocean a autoarilor Mihaela CD si Trandafir Simpetru vine sa confirme inca o data universalitatea dialogului literar dincolo de orice distante geografice.Cele 200 pagini va vor purta pe valurile lirice inspumate ale eternei teme: iubirea! Comanda acum cartea DIALOG PESTE OCEAN fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarilor

35,00 CAD

2 gânduri despre „Pleacă trenul cu iubiri  

  1. În fiecare gară atmosfera de peron este încărcată cu tristeți cu bucurii…( așa mi-a transmis mie această poezie ,,Pleacă trenul cu iubiri,, care are un subiect foarte interesant, ferecat cu lacăt , iar cheia o deține autorul poeziei , Distinsa Doamnă Mihaela CD în calitate de mânuitorul arcușului ,, viorilor ce plâng în gară,,…) Un megafon și o paletă de impegat decid momentul când ,,Pleacă trenul cu iubiri,,…sau ,când vine trenul cu iubiri….Dar în imperiul poetic , imperiul trăirilor se petrec altfel ,,plecările iubirilor,,…. Poezia este de o sensibilitate sentimentală deosebită, ținând cont că totul se petrece în interiorul trăirilor poetei și peronul este statornicia în iubirile pe care ,, trenul , ,,…le duce , le presară / Altora în potriviri,,. Imaginația simbolistică ne spune și în versurile ,, Strune strigă disperate/ Plâng pe șinele de tren,,că intensitatea iubirii este atât de puternică încât, gândurile, ca niște strune de vioară, relatează starea sufletească , regretul până la plâns că ,, Pleacă trenul cu iubiri,,.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.