Echipa de succes Camelia Florescu și Bela Andrași strălucește din nou! Dubla Lansare de cd uri ”Noapte De Vară” și ”Viața Bate Filmul”

14618718385794834732

Echipa de succes Camelia Florescu și Bela Andrași strălucește din nou! Dubla Lansare de cd uri ”Noapte De Vară” și ”Viața Bate Filmul”

 Un eveniment  muzical  inedit a  strălucit pe cerul Bucureștiului.  O Dubla lansare  de CD-uri editate de casa de discuri Eurostar, ”Noapte de vară” al Cameliei Florescu și ”Viața bate filmul” al compozitorului și cântărețului Bela Andrași a avut loc la sediul  Bibliotecii Metropolitane ”Mihail Sadoveanu” din Piața Amzei.

Elegantul eveniment a reunit  numeroase personalități  ale muzicii ușoare românești și a  fost prezentat  de nimeni altul decât  mereu  șarmantul  prezentator Octavian Ursulescu prieten vechi al Cameliei Florescu care a prezentat și  evenimentul lansării discului ”Nu-s o fata ca oricare”

La eveniment  au participat  numeroși artiști care la rândul lor figurează la loc de cinste în catalogul cunoscutei case de discuri Eurostar: Alina Mavrodin Vasiliu, Sergiu Cioiu, Silvia Dumitrescu, Carmen Rădulescu, Robert George, desigur și  multi prieteni, familie,  colaboratori, scriitori, poeți  și  multi artiști  veniți  de la Chișinău.

Evenimentul a fost o încântare pentru ochii și sufletul celor prezenți  care s-au  bucurat sa le vadă  cântând și  dansând pe ritmuri de rock alături de sărbătoritul  compozitor și interpret  Bela Andrași  pe solistele pline de energie și vitalitate din ”Generația de aur”a muzicii ușoare românești Silvia Dumitrescu, Carmen Rădulescu, Denis Ștefănescu și Camelia Florescu. 

Întreg evenimentul a fost  pregătit în mare secret de talentata compozitoare, poetă și interpretă Camelia Florescu, care a dorit sa ii facă o surpriza compozitorului și  interpretului Bela Andrași ocupându-se de cele mai mici detalii, cu două superbe roll-up-uri, cadouri pentru invitați (inclusiv cele două CD-uri, dar și cărțile ei), flori, sonorizare.

Compozitorul Bela Andrași originar din Valea Jiului, este un chitarist  de excepție ce vine din lumea rockului unde a condus câteva formații. Parteneriatul artistic cu interpreta  și poeta  Camelia Florescu cu care a  format o echipa câștigătoare  i-a adus  nenumărate premii  la festivaluri  și concursuri  de muzica pentru copii  cât și  frumoase premii la festivalurile Crizantema de Aur de la Târgoviște  și Crizantema de Argint  de la Chișinău.

336770325_190181300390698_209565072671466846_n

Succesul discului lansat  se datorează   măiestriei sale de a compune  iar la eveniment  a uimit auditoriul  cu melodiile sale  de pe albumul  ”Viața bate filmul!” Bineînțeles sa nu uitam  rolul  versurilor  aparținând Cameliei Florescu  dar și interpreții care au ținut să-și cânte în fața celor prezenți unele din titlurile de pe album. Este vorba de Silvia Dumitrescu (cu text propriu la piesa ”Cânt și iubesc”), Carmen Rădulescu (”Locuiesc într-un vis”), Denis Ștefănescu (”Cineva mi-a spus”), Robert George (”Viața aici, acum”) sau solista de la Chișinău Ina Sturza (”Să cânți mereu”).

Evenimentul a  purtat cu nostalgie  invitații  în anii de  aur ai muzicii  ușoare românești printr-o proiecție a evoluției Cameliei Florescu  pe scena celebrului concurs TV ”Steaua fără nume”, cu o melodie a lui Aurel Giroveanu.

Dupa lansarea cd ului  ”Nu-s o fata ca oricare” Camelia Florescu a dat curs sugestiilor de a reuni pe discul intitulat ”Noapte de vară” cele mai frumoase melodii încredințate ei de compozitori importanți ai genului, la manifestările unde a fost laureată – festivalurile de la Mamaia și Amara, precum și la ”Steaua fără nume”. 

Melodiile discului,”NOAPTE DE VARA ” aparțin lui Aurel Giroveanu, Marcel Dragomir, Dan Ștefănică, Dinu Giurgiu, Alexandru Vilmanyi, Jolt Kerestely, Dan Ardelean, Ștefan Elefteriu, Constantin Popovici.

Doamna Ecaterina Câmpean, directoarea postului de radio ProDiaspora, a oferit un ”Disc de aur” Cameliei Florescu (redactor la acest post) și un  Trofeu lui Bela Andrași, la 40 de ani de la debut, anunțând cu acest prilej că în viitor el va realiza și o emisiune de rock.Seara s-a încheiat cu multa bucurie, fotografii și  multa veselie împreună cu invitații  la un  cocktail. 

Felicitări din toată inima și din partea  redacției  editurii Globart Universum  și  a colegilor de la revista  Poezii pentru sufletul meu din Montreal!  La cât mai multe succese  dragii noștri!

Mai citește: 

Camelia Florescu și Bela Andrași pe podiumul festivalului CRIZANTEMA DE ARGINT- CHISINAU 2023

CAMELIA FLORESCU vă invită într-o vizită virtuală gratuită la MUZEUL CASA ROMANȚEI

Camelia Florescu  strălucind pe scena  Festivalului  ”Crizantema  de Aur” 2021

Camelia Florescu laureata a Galei Artelor Editia a 2-a

Cv literar artistic: Camelia Florescu

Recitari, emisiuni si melodii: Camelia Florescu

Premiul”CetateaRomanței”-la Crizantema de Aur-câștigat  de compozitorul Bela Andrasi cu ”O mie de cuvinte’

Invitație la concurs: Gala Artelor la ceas aniversar ediția a 4-a- cu participare în revista de colecție nr 12 tipărită

Invitație de participare la antologiile tematice ”ÎMPREUNĂ” editura GLOBART UNIVERSUM *Montreal 2023

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Un gând despre „Echipa de succes Camelia Florescu și Bela Andrași strălucește din nou! Dubla Lansare de cd uri ”Noapte De Vară” și ”Viața Bate Filmul”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.