Șansa noastră  spre bunătate și iubire

232972839_818471112170660_6148535918964083029_n (2)

Șansa noastră  spre bunătate și iubire

REALITATEA:Observ cu durere că răutatea nu are limite și în fiecare zi stropi de otravă sunt aruncați din toate părțile către toți oamenii. Practic a devenit ceva obișnuit să auzim și să vedem răutatea gratuită servită pe tavă. Toată lumea se pricepe să judece și să analizeze pe alții fără să se gândească nicio secundă că celălalt poate este mai necăjit ca și el dar nu o spune.
Haideți să încetăm să mai fim răi, să încercăm să nu judecăm, să încercăm să privim lucrurile sub altă formă

CE POT SA FAC EU CA SĂ FAC O LUME MAI BUNĂ?Câți dintre noi declarăm că ne pasă dar în realitate privim doar în ograda proprie și ne gândim să ne fie nouă bine.Emitem judecăți de valoare din invidie din răutate din frustrare!OPRIȚI-VA OAMENI BUNI !NU ACEASTA ESTE CALEA SPRE MÂNTUIRE!

CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII BUN? A fi bun nu înseamnă a spune doar ”mulțumesc” sau ”bună ziua” , a fi bun înseamnă a lăsa răutățile deoparte! Dar câți putem să facem asta cu adevărat?Cunosc oameni geniali dar cu un suflet înveninat de ură și invidie.Cunosc oameni frumoși la trup dar otrăviți în interior.Cunosc oameni bogați dar săraci sufletește.Cunosc oameni care ar putea ajuta dar nu o fac.Cunosc oameni care se declară buni dar în realitate sunt răi.Cunosc oameni care stau la pândă, care vânează, care abia așteaptă să faci o cât de mică greșeală ca să te taxeze.

Cu toate acestea există printre noi și adevărați îngeri….Sunt oameni care atunci când îi întâlnești te întrebi dacă ei există cu adevărat atât sunt de buni. Cunosc oameni care sunt de partea adevărului orice ar fi.Cunosc oameni demni care nu își compromit valorile Cunosc oameni care pun omenia mai presus decât banul. Cunosc oameni care sar să ajute la nevoie fără să li se ceară. Cunosc oameni care dau de la ei chiar și atunci când știu că pierd Cunosc oameni care mai au cuvânt de onoare. Cunosc oameni care mai știu să plângă. Cunosc oameni care mai știu să spună ”Iartă-mă”Cunosc oameni cărora  încă le mai pasă!Aceștia sunt șansa noastră  spre bunătate și iubire!

Mihaela CD

 
Mockups-All

Mai citește:

Cv literar-artistic Mihaela CD

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Clubul GOLD al revistei tiparite

Mihaela CD*Ai grijă de sufletul tău!

Impresii de la dubla lansare autor Mihaela CD -evenimentul Magia Slovelor

Ce mai e nou prin librărie?

AURELIA OANCA-TARAMUL IUBIRII -Iubeste-ma in fiecare anotimp

Invitație de participare la antologiile tematice ”ÎMPREUNĂ” editura GLOBART UNIVERSUM *Montreal 2023

Invitație la concurs: Gala Artelor la ceas aniversar ediția a 4-a- cu participare în revista de colecție nr 12 tipărită

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Susțineți proiectul: 6 CĂRȚI PENTRU BIBLIOTECILE DIN ROMANIA !

 

 

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Un gând despre „Șansa noastră  spre bunătate și iubire

  1. ,, Emitem judecăți de valoare din invidie, din răutate, din frustrare !OPRIȚI-VĂ OAMENI BUNI! NU ACEASTA ESTE CALEA SPRE MĂNTUIRE !,, ne spune , nu pentru prima data , distinsa doamnă poet-scriitor Mihaela CD în proză ,, Șansa noastră spre bunătate și iubire,, .Șansa , drumul spre ,, bunătate și iubire,, sunt mereu temă pentru autoare ( și) în versuri pentru care ecoul se transformă în poezie, cum ar fi ,,Dați bunătate cât se poate/ Și binele să-l înmulțiți/Cu orice gram puneți pe roate/ Baraj, răul să-l striviți,, . Această recomandare,ca o rugăminte, strigăt din deznădejde este motivată în fragmentul ,,REALITATEA,, :,, Observ cu durere că răutatea nu are limite și în fiecare zi stropi de otravă sunt aruncați… către toți oamenii,,. Fragmentul, care conține întrebarea ,,CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII BUN ?,, cu o specificare asupra ceea ce nu-i suficient ca să fii bun, urmează un capitol de excepție ,, CU TOATE ACESTEA EXISTĂ PRINTRE NOI ȘI ADEVĂRAȚI ÎNGERI,,. Acest capitol , meditând după lectură,am simțit cu sufletul , cu dorința în faptă să mă alătur de autoarea ,, scrisoare către cititori,, să o numesc așa , să fac și eu parte cum face parte autoarea Mihaela CD dintre ,, oameni căror le mai pasă!Aceștia sunt șansa noastră spre bunătate și iubire!,,. Adică să facem tot ce trebuie, ce putem să fim ,, ÎN LUMEA MEA,, în lumea MIHAELEI CD unde,, …există omenie/ Și-i loc numai pentru dreptate/Veniți să navigăm în prietenie/Și să vă molipsiți de bunătate!,,

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.