Johnny Ciatlos-Deak Cuvântul editorului- ÎNDUMNEZEIRE de Mihaela CD

UntitledSS

Cuvântul editorului

ÎNDUMNEZEIRE de Mihaela CD

Fiecare nouă carte a autoarei Mihaela CD este o reală surpriză atât pentru cititori cât și pentru mine în calitate de editor al cărților sale. Mihaela CD este scriitorul care nu se află niciodată în vreo competiție cu altcineva decât cu sine însăși pentru că, cel mai puternic competitor al autoarei este chiar creativitatea sa debordantă, un stimul interior ce nu-i dă pace, o forță cerească care o conduce spre noi și noi creații.

Se spune că poezia este de factură divină și ea apropie ființa poetului de înaltele sfere ale creației lui Dumnezeu tocmai prin harul cu care l-a înzestrat. Mihaela CD este un scriitor creștin care și-a manifestat clar și transparent credința în scrierile sale, încă de la început, atât prin proză cât și prin vers. Pentru autoarea Mihaela CD aflată la cea de-a 14-a carte personală, de autor publicată, ÎNDUMNEZEIRE reprezintă recunoștința supremă pe care o aduce lui Dumnezeu pentru talanții pe care i-a primit.

Deși poeta Mihaela CD are un stil bine format și definit, poezia sa fiind ca un tril melodios ce curge spre urechea cititorului, totuși aceasta continuă să ne surprindă cu fiecare nou volum prin construcțiile originale de metafore și dialoguri, prin temele pe care le abordează, prin titlurile inedite și prin culoarea pe care o imprimă în versurile sale.

În acest nou volum recunoaștem și câteva elemente de marcă specifice ale autoarei MIHAELA CD în care poeta manifestă constantă și continuitate de la un volum la altul: structurarea volumelor de poezii în 17 capitole, dedicarea fiecărui volum unei persoane dragi, aflate în viață sau în memoriam și însoțirea fiecărui capitol cu o imagine color.

Volumul ÎNDUMNEZEIRE cuprinde poezii și rugi izvorâte din sufletul autoarei în care se identifică diferite etape ale vieții prin care ni se explică și modul de formatare al versului în legătură cu divinitatea.

Chiar dacă autoarea are mai multe teme preferate cum ar fi: iubirea, copilăria, timpul, aceasta ne spune că: „Dincolo de tot şi de toate avem un Dumnezeu care ne-a creat și care ne îngăduie să viețuim aici pe pământ cu un scop bine definit pentru a dărui ceea ce avem mai frumos în suflet. Lecțiile vieții pe care le primim fiecare dintre noi au ca și scop final îndumnezeirea și pregătirea pentru viața veșnică…”

DZ_patru

Trecând prin experiențe de viaţă diferite, fiecare om îşi are momentul sau de revelație, acela al descoperirii credinței și al conștientizării morții, care reprezintă, de fapt, trecerea noastră la viaţa de dincolo, la cele veşnice, la lumea de apoi.

Autoarea primește conștientizarea morții cu mare durere în suflet, dar confirmând încă o dată legătura sa specială cu întreg universul, îi simte toate vibrațiile și îşi acceptă trăirile cu ferma convingere a nemuririi sufletului.

Într-o societate tot mai îmbolnăvită şi deposedată de valori morale şi creştine, autoarea Mihaela CD vine să ne confirme prin cartea sa ÎNDUMNEZEIRE că salvarea umanităţii se poate face numai prin întoarcerea către Dumnezeu.

Procesul îndumnezeirii începe de la botez, întinzându-se de-a lungul întregului urcuş spiritual al omului şi până la vederea luminii dumnezeieşti.

JOHNNY Ciatlos- Deak

Autoarea folosește acest termen de „îndumnezeire” în sensul apropierii de Dumnezeu, nu neapărat în sensul teologic exact al purificării, dobândirii de virtuţi şi căpătarea iluminării, pentru că Mihaela CD şi-a însuşit lecţia iubirii de Dumnezeu şi şi-a înţeles menirea de a o împărtăşi şi celorlalţi prin vers.

Vă invit, așadar, dragi cititori, să descoperiţi această minunată ÎNDUMNEZEIRE pe care ne-o împărtăşeşte prin vers autoarea Mihaela CD.

 Johnny Ciatloş Deak

membru al Uniunii Jurnalistilor  Independenti din Romania

Senior Editor Globart Universum Publishing House Canada

*ÎNDUMNEZEIRE de Mihaela CD -carte care face parte din proiectul 6 cărți pentru bibliotecile din România

A început derularea Proiectului   ”6 CĂRȚI PENTRU ROMANIA -2023  pe care îl anunțam la finalul anului trecut,   este vorba despre un proiect de 6 cărți  noi la care lucrează scriitoarea  Mihaela CD împreună  cu colaboratorii săi de la editura Globart Universum din Montreal și care își propune sa doneze un număr cât mai  mare de cărți bibliotecilor  din Romania, căci  după cum va anunțam cererea este foarte mare, bibliotecile vor aceste cărți dar nu au fonduri, motiv pentru care am apelat la ajutorul și sprijinul dumneavoastră. 

Acestea sunt  cele 6 cărți ale proiectului  mai multe detalii click pe  imagine!

  Mockups-All

Și tu poți participa la acest proiect  prin :

-Donație de bani ( gofundme acceptă donații de la minim 5 dolari)
-Distribuind – Share- și făcând publicitate acestei campanii
-Comentând și împărtășind cu noi și cu prietenii dvs despre campanie și pe alte platforme de socializare.
 
 
 
 

 
 
Pentru a susține acest proiect : 
puteti dona  la GO  FUND ME https://gofund.me/2eb81559
 
sau puteti dona   prin butoanele de mai jos in USD dollars, CAD dollars  sau Euro :

SUSȚINE PROIECTUL 6 CĂRȚI PENTRU BIBLIOTECILE DIN ROMANIA

Doneaza 10 euro sau multipli de 10 euro pentru a susține acest proiect care își propune sa doneze un număr cât mai  mare de cărți bibliotecilor  din Romania, căci  după cum va anunțam cererea este foarte mare, bibliotecile vor aceste cărți dar nu au fonduri, motiv pentru care am apelat la ajutorul și sprijinul dumneavoastră. Va mulțumim!

10,00 EUR

ÎNDUMNEZEIRE TIPĂRITĂ (softcover)

ÎNDUMNEZEIRE este o carte de poezii în care Mihaela CD ne arata importanta de a ne trai viata frumos făcând pași către ascensiunea noastră spirituala, spre Indumnezeire. O carte care nu trebuie sa lipsească din biblioteca ta. Comanda cartea în format tipărit și beneficiază pentru un timp limitat de transport gratuit și un semn de carte cadou!

35,00 CAD

MĂSURÂND CLIPA format ELECTRONIC (ebook)

MĂSURÂND CLIPA este un volum de versuri nemuritoare scrise cu pană sufletului de doua dintre cele mai îndrăgite poete contemporane Mihaela CD și Aurelia Oanca care reușesc sa tina cititorul în lumea nemuririi pe tot parcursul lecturii. Comanda acum volumul de versuri în format electronic și vei primi cartea în emailul tău în format pdf în mai putin de 48 de ore! Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

ÎNDUMNEZEIRE format ELECTRONIC (ebook)

ÎNDUMNEZEIRE este o carte de poezii în care Mihaela CD ne arata importanta de a ne trai viata frumos făcând pași către ascensiunea noastră spirituala, spre Îndumnezeire. O carte care nu trebuie sa lipsească din biblioteca ta. Comanda cartea în format electronic și o vei primi în mai putin de 48 de ore în emailul tău în format pdf. Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Mai citește: 

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Susțineți proiectul: 6 CĂRȚI PENTRU BIBLIOTECILE DIN ROMANIA !

Un mare proiect ce se naște dintr-o mare inima : 6 cărți noi pentru a fi donate la biblioteci -proiect al autoarei Mihaela CD

În curând va fi publicată cartea Măsurând clipa -carte care face parte din proiectul 6 cărți pentru bibliotecile din România

În curând va fi publicată cartea Mihaelei CD *PRIN ROUA GÂNDURILOR -carte care face parte din proiectul 6 cărți pentru bibliotecile din România

Ce mai e nou prin librărie?

Cum pot publica si eu in revista?

Clubul GOLD al revistei tiparite

PRIN ROUA GÂNDURILOR format ELECTRONIC (ebook)

Cartea PRIN ROUA GÂNDURILOR autor MIHAELA CD este o carte de proza scurta, articole, eseuri și cronici literare care va va purta prin roua de gânduri a scriitoarei ajutându-va sa pătrundeți în lumea sa plina de iubire și bunătate. Comanda cartea în format electronic și o primești în format pdf în email în mai putin de 48 de ore.Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

PRIN ROUA GÂNDURILOR TIPĂRITĂ (softcover)

Cartea PRIN ROUA GÂNDURILOR autor MIHAELA CD este o carte de proza scurta, articole, eseuri și cronici literare care va va purta prin roua de gânduri a scriitoarei ajutându-va sa pătrundeți în lumea sa plina de iubire și bunătate. Comanda cartea în format tipărit și beneficiază pentru un timp limitat de transport gratuit și un semn de carte cadou!

35,00 CAD

Un gând despre „Johnny Ciatlos-Deak Cuvântul editorului- ÎNDUMNEZEIRE de Mihaela CD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.