Atunci când elefanţii zboară…

SOMETIMES ELEPHANTS ARE FLYING* MIHAELA CD

 

 

Uneori elefantii zboară /

Sometimes elephants are flying!

 carte bilingva romana / engleza

Dragii mei cititori ,

Ma bucur sa pot veni azi in fata dumneavoastra  cu o carte noua, plina de pozitivism si culoare care sper sa va bucure si sa va motiveze! Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying este o culegere de aforisme , reflectii si enunturi motivationale in 250 pagini color structurata in 17 capitole.

Prefata acestei carti a fost scrisa de scriitoarea Lacrimioara Iva, redactor sef al revistei Magazin Critic  si presedinte al Euro Education Federation, Sardinia Italia,membra a Uniunii scriitorilor din Romania, iar Cuvantul inainte si Cuvantul de incheiere  ii apartin prof Victor Manole,  poet si scriitor,  membru al Ligii Scriitorilor din Romania. 

Cartea a fost editata si publicata  la editura Globart Universum din Montreal, Canada, atat in format tiparit cat si in format electronic [ebook] si va fi disponibila din 15 decembrie 2020 si poate fi comandata chiar de acum prin butoanele din baza paginii. Astept cu mare nerabdare comenzile  si parerile voastre  despre carte.

Cunoscandu-mi cititorii  stiu ca o sa  aveti o multime de intrebari doar citind titlul acestei carti, unii dintre voi deja mi-ati  transmis cateva intrebari si eu sunt foarte bucuroasa sa va raspund. Asa cum v-am obisnuit la fiecare din cartile mele, voi raspunde la toate mesajele voastre si  am sa fac o serie de dezvaluiri din  culisele acestei carti.

Iata ca azi publicand ”Cuvantul autorului” din aceasta carte voi raspunde primelor voastre intrebari :

De ce?”Uneori elefantii zboara”

Cum a aparut ”Uneori elefantii zboara” ?

Cuvântul autorului

Atunci când elefanţii zboară…


Da, elefanţii zboară uneori. Este adevărat!

Uneori zboară doar în imaginaţia noastră, dar încet, încet, cu cât te gândeşti mai mult şi îţi doreşti asta, ei pot zbura cu adevărat. Totul porneşte în viaţă de la un vis şi orice vis poate deveni realitate atunci când îţi doreşti CU ADEVĂRAT!
Ideea acestei cărţi mi-a venit observând în jurul meu câtă lume are nevoie de un impuls pozitiv, care sa îi motiveze asemenea unui mentor invizibil. Chiar eu am avut nevoie în diferite momente ale vieţii mele de câte un impuls pozitiv. Sunt o fire luptătoare şi plină de energie pozitivă, dar sunt totuşi şi eu om.
Tot mai mult, generaţia tânără din ziua de azi (şi nu numai ei) are nevoie de un imbold. Tentaţia de a renunţa la visele noastre ne pândeşte la fiecare pas găsindu-ne mereu în jurul nostru, la îndemână, alternative mai uşoare, drumuri mai scurte şi rezultate mai rapide, chiar dacă nu sunt exact cele dorite. Acestea fac parte din „şcoala vieţii“, în care primim lecţia iubirii, a curajului, a încrederii şi a perseverenţei.
Cred foarte mult în puterea exemplului, cred că mediul, prietenii, anturajul şi modelele din jur ne formează, ne modelează asemeni unui lut. Dar mai cred că forţa cea mai mare pe care o avem este puterea gândului nostru şi cred că noi singuri alegem să fim fericiţi sau nu, uneori chiar fără să ne dam seama.
Uneori e nevoie să ne reaminteasca alţii cât suntem de formidabili. Viaţa ne oferă mereu surprize, uneori mai bune, alteori mai rele, ne oferă suişuri şi coborâşuri, ne oferă şanse şi trenuri în care noi decidem dacă ne urcăm sau nu. Deciziile pe care le luăm azi, ne creionează viitorul, schimbă istoria noastră, uneori în bine alteori în rău. Important este ca în orice situaţie să nu ne pierdem speranţa şi să nu renunţām la vise! Lucrurile cele mai imposibile sunt posibile! Diferenţa este dată de atitudinea ta!
Am ales câteva reflecţii şi enunţuri motivaţionale pe care le-am cuprins în această carte şi care sper şi îmi doresc din toată inima să vă motiveze, pentru că uneori elefanţii chiar zboară!

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 25 dolari canadieni.

25,00 CAD

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT TIPARIT (softcover)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 45$. Livrare gratuita oriunde in lume!

45,00 CAD

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional inainte de lansare 55$ (Pret intreg 65$) Primesti pachetul TRIO [750 pagini] in format pdf in emailul tau in mai putin de 48 de ore! Mai ieftin , mai rapid, mai ecologic!

55,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.