Donează din suflet pentru sufletul tău!

Lending a helping hand. People helping each other and teamwork c

Dragi  cititori, 

Revista Poezii pentru sufletul meu  este revista tuturor romanilor răsfirați in lumea mare! De mai bine de 2 ani oferim bucurie cititorilor noștri  prin articole de buna calitate, literatura, pictura, muzica. Munca noastră este benevola, din suflet  și revista a fost realizata numai  din fonduri proprii. 

Nu este un secret ca niciunde în lume cultura de calitate nu se poate face fără fonduri!  Noi ne încăpățânăm sa facem  acest lucru din fonduri proprii  iar situația actuala , (covidul) nu a făcut decât sa înrăutățească acest lucru  pentru ca multi dintre cei care ne-au susținut au rămas fără joburi! 

Incurajează cultura  și arata ca iți pasa! Nu închide ochii sperând ca va fi un altul care va face o donație! Fii alături de noi și dăruiește din suflet cât poți! Donația făcută din suflet este pentru sufletul tău , pentru a te putea bucura și pe viitor  de aceasta revista!

 Va mulțumim pentru fiecare donație oricât de mica ar fi ea! Împreună  vom putea face lucruri minunate în continuare! 

Va mulțumim!

DONEAZĂ  ÎN DOLARI CANADIENI SAU  ÎN EURO FOLOSIND BUTOANELE  DE MAI JOS:

Doneaza

Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

C$1,00

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

Un gând despre „Donează din suflet pentru sufletul tău!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.