EVENIMENT LITERAR DIALOG AL ARTELOR, PESTE OCEAN de Ana Munteanu Draghici

291590013_567798908258698_2167665479844146653_n - CopyEVENIMENT LITERAR

DIALOG AL ARTELOR, PESTE OCEAN

de Ana Munteanu Draghici

 
Sub semnul dorului de locul natal, repatrierea cuvântul, a adus-o pe scriitoarea MIHAELA CD, în România, mioritic plai!
În a treia zi din luna Iulie a anului 2022 i-a fost dat autoarei să-și împlinească și acest Orfeic vis.
Cu daruri suflești din har ceresc, nouțăți editoriale: revista ,, POEZII PENTRU SUFLETUL MEU”( Revistă de literatură, artă și cultură”,
cartea cu ,, poezii răzvrătire din sufletul meu”intitulată sugestiv ,,La casa de Nebuni” semnată de MIHAELA CD, un ,,Dialog peste ocean” care crează ,,o punte de poeme pentru suflet”, realizat de MIHAELA CD și TRANDAFIR SÎMPETRU.
Aceste minunate scrieri poematice, în proză și jurnalism, au văzut lumina tiparului la ,,EDITURA GLOBART” Editori fiind scriitorii consacrați, distinsa familie JOHNNY CIATLOȘ DEAK și MIHAELA CD.
Alături de jertfelicia pentru dăruirea lor artistică în plan spiritual și geografic, acești minunați oameni și artiști, au dovedit noblețea generozității prin publicarea confraților întru arta cuvântului în antologiile editate sub osârdia lor.
Antologia ,,GALAXY, AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI, ANTOLOGIE DE ECOURI LITERARE iată a trecut oceanul publicată fiind la MONTREAL CANADA 2022, EDITURA GLOBART UNIVERSUM!
Prezența scriitorilor canadieni, americani, români, dar și trăitori în Italia au dat un caracter internațional evenimentului, dar și oamenii artelor veniți din Ardeal, Țara Românească și Moldova, au împlinit rotindu ecoului doinei romanești!
Poezia și muzica au înnobilat locația montană la Sinaia!
Calitatea editorială, conținutul de idei și sentimente a cărților lansate, atestă dimensiuni valorice superioare în plan ideatic, estetic și emoțional.
În acest context înscriu onoarea și bucuria de a fi fost premiată cu ,,DIPLOMĂ DE EXCELENȚĂ” și ,,Luceat lux vestra” ( Lasă lumina să te lumineze).
Recunoștință, respect și iubirea credinței, vouă minunați oameni, scriitori și editori MIHAELA CD și JOHNNY CIATLOȘ DEAK pentru semnul acestei înalte aprecieri întru arta cuvântului!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.