Evenimentul: GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR

Evenimentul : GALA ARTELOR  LA CEAS ANIVERSAR

O bucurie pentru inima  si  suflet!

Intr-un loc de basm, la 70 de km de Montreal, la restaurantul ”Domaine Roman” din Berthierville, Canada, a avut loc sambata 25 ianuarie 2020, GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR,  un eveniment organizat de Editura Globart Universum  impreuna cu Restaurantul Domaine Roman cu ocazia lansarii primului numar al  revistei tiparite ‘‘Poezii pentru sufletul meu” Evenimentul a fost o bucurie si o incantare  pentru inima si suflet, un Regal oferit celor prezenti! 

Multumiri si recunostinta !

Dorim sa aducem multumiri tuturor celor care au participat la acest minunat eveniment in ciuda iernii canadiene si a conditiilor meteo dificile!

Vrem sa multumim si sa aducem  recunostinta publica  tuturor celor care ne-au ajutat la organizarea si promovarea  acestui eveniment unic: echipei  noastre de voluntari care a pus multa munca si suflet  in realizarea Galei, gazdei evenimentului ,domnului Mihai Roman impreuna cu staful sau, domnului Lucian Purici  CINE-PATH si echipei sale – filmari video si promovare, domnului Iotza Draghici fotografie si promovare, domnului Nicolai Lavric de la LTVRO pentru promovare, domnului Adrian Ardelean de la emisiunea de radio  Ora Romaneasca, Domnului Marius Finca  si doamnei Ioana Poenaru de la ziarul Unirea, artistului Lucian Dumbrava pentru recitari si promovare, compozitorului Dan Lucian Corb  pentru fondurile muzicale.  

Multumim din inima tuturor  celor care au  contribuit la reusita acestei reviste, tuturor colaboratorilor, autori, pictori, artisti , muzicieni, echipei de suflet care a muncit cu daruire nopti la rand la realizarea acestei reviste,  redactorilor, tehnoredactorilor, colaboratorilor seniori,personalului tehnic,  editurii Celestium cu care am colaborat, domnului Dorel Caminante pentru tehnoredactare si design, domnului Ionut B, tipografiei Print Expert din Ro, tipografiei Hye Grafix din Canada, doamnei Felicia Popa si domnului Claudiu Scrieciu, domnului  Andrei C -fotografii, doamnei  Georgiana Iordachi- fotografii,  domnului Arthur si  doamnei Iuliana V -logistica, transport si distributie.

Multumim, tuturor laureatilor  care au participat la acest prim numar al revistei  si tuturor laureatilor prezenti la Gala , tuturor invitatilor speciali, prezentatoarei noastre minunate   doamna Edviga Iordachi , prietenilor nostri care ne-au sustinut, familiei noastre minunate de la revista, tuturor colegilor  care au pus umarul si nu in ultimul rand dumneavoastra tuturor celor care ne sustineti si care cititi  revista!

83416318_2776502762464442_5271791799986290688_n

Multumim tuturor laureatilor Galei pentru ca prin ceea ce fac promoveaza cultura si spiritualitatea romaneasca! Lista completa a laureatilor diplomelor de excelenta precum si a tuturor premiilor acordate va fi publicata in revista on line dar si in urmatorul numar al revistei tiparite.

Multumim romanilor de pretutindeni pentru mesajele trimise! Multumim cititorilor nostri si publicului care ne-a aplaudat sambata ,multumim deasemenea tuturor celor care au ales sa ne incurajeze si sa ne sustina si au cumparat abonamente!

Sunteti cu totii minunati si va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!

Daca sunteti autori, pictori, sculptori, graficieni, fotografi, artisti, actori, muzicieni, critici, redactori, cititori sau distribuitori cu totii sunteti bineveniti, sa scriem istoria acestei reviste impreuna!

Informatii pentru publicare in revista tiparita,  autori/pictori/artisti/colaboratori: Pentru artisti/autori/pictori/sculptori/redactori , etc   care doresc  sa publice creatiile lor  in revista tiparita, email : revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com 

Pentru  anunturi publicitare in revista :Revista noastra pune la dispozitie celor interesati  spatii publicitare de diferite dimensiuni si tarife  accesibile la preturi promotionale in functie de marimea si amplasamentul materialului publicitar !Doritorilor le stām la dispozitie cu o echipā de profesionisti si sunt asteptati sā ne contacteze cu cea mai mare incredere! Fondurile încasate din publicitate vor fi reinvestite în ameliorarea calitatii revistei si în viitoare proiecte artistice!

publicitate@poeziipentrusufletulmeu.com

Abonament cititori: Cei care doriti  sa  va abonati la revista noastra  cu numai 35$ pentru un an, o puteti face  aici ,direct pe site,  plata cu cardul  in subsolul  acestei pagini  cu un click pe imaginea PAY PAL ,  sau prin  email la adresa urmatoare : 

abonament@poeziipentrusufletulmeu.com

 

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

C$75,00

 

Va multumim!

Echipa ” Poezii pentru sufletul meu ”

 

Lista laureatilor aici: 

https://poeziipentrusufletulmeu.com/2020/01/28/gala-artelor-gala-laureatilor/

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.