Abonamente

 

abonament-8

Iata oferta noastra  de  abonamente la revista

POEZII PENTRU SUFLETUL MEU: 

  • Revista de colectie  in format tiparit 4 numere/1 an
  • Revista de colectie  in format electonic numere/ 1 an

5 Motive pentru a cumpara revista  :

  • Continutul revistei ”Poezii pentru sufletul meu”este total diferit de continutul site-ului ”Poezii pentru sufletul meu”Materialele  publicate in revista NU apar pe site!
  • Revista noastra are un design unic ,calitate exceptionala, tiparita in culori! Este o revista de colectie care vibreaza! 
  • Revista se adreseaza romanilor de pretutindeni si te aduce mai aproape de sufletul si spiritul romanesc, fiind scrisa numai in limba romana! Contine arta, literatura, cultura, articole interesante, noutati si interviuri captivante!
  • Revista promoveaza si incurajeaza noile talente si publica noutati editoriale!
  • Abonandu-te la aceasta revista incurajezi creativitatea romaneasca, sustii bunul gust, calitatea si seriozitatea  celor  care promoveaza cultura romaneasca dincolo de granitele tarii!

Gaseste toate numerele revistei in articolul  integral ,citeste tot articolul  AICI 

ABONAMENT ELECTRONIC(eBook) pe un an /4 numere

ABONAMENT ELECTRONIC 4 numere/an .Revista de colectie aduna in paginile sale literatura, arta , articole si evenimente culturale. Primesti prin email in format pdf fiecare număr al revistei timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni. Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

35,00 CAD

Abonament pentru CITITORI-75$ CAD/ 1 an revista de colectie TIPARITA (softcover) 4 numere /an

Abonament de 1 an -pentru cititori 4 numere/an. Revista de colectie Poezii pentru sufletul meu este DIFERITA de revista on line(site web) este tiparita integral color, o calitate exceptionala si cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni/ an .NOI ITI ADUCEM BUCURIA IN SUFLET oriunde te-ai afla in lume!

75,00 CAD

Mai citeste:

Oferte promotionale!

De vanzare aici!

Carti de vanzare

Cumparaturi in format electronic: eBook

Cumparaturi in format tiparit: softcover

Cadouri

Cumpara antologiile Universum!

Despre cartile autoarei Mihaela CD

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE