Invitatie participare la revista tiparita, de colectie, nr 7/2021 SARBATORIM Aniversarea revistei fondata la 30 oct 2018

 

Invitatie participare la revista tiparita, de colectie, nr 7/2021 SARBATORIM Aniversarea revistei fondata la  30 oct 2018

3 ANI DE REVISTA ON LINE SI 2 ANI DE REVISTA TIPARITA 

Dragi prieteni, actuali sau viitori colaboratori,  

Revista de arta literatura si cultura , Poezii pentru sufletul meu,  va invita sa participati la numarul 7 /2021   al revistei de colectie Poezii pentru sufletul meu,  tiparite!

                                              PPSM-sixissuesfan-5601x3142 (1)                         

Tematica pentru participanti :  tema libera  la alegere!

Inscrieri data limita : 26 sept  2021

revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

Revista noastra  are la baza conceptul  de a darui frumosul prin arta, literatura si cultura! Sunt foarte multe talente in randul romanilor de pretutindeni, unii consacrati altii debutanti. Revista are scopul de a ajuta la  pastrarea si promovarea culturii si spiritualitatii romanesti in lume!

Doua  Sectiuni:  Creatii literare  si  Arta in imagini

 

Sectiunea: Creatii literarea1402f0b64c8d37ccd120872423d0fc0

In aceasta sectiune invitam  autori, poeti, scriitori, critici liteari, epigramisti, etc pentru a-si expune creatiile .   Autorii pot sa opteze pentru diverse pachete: minimal BASIC  sau super STAR  sau  ABONAMENTE  BASIC GOLD sau STAR GOLD in 4 numere tiparite. Cumpararea unor abonamente de autor  va inscriu automat in clubul GOLD.

 

Sectiunea Arta  in imagini:akXBrn50MumQrE9exOoN_1082093769

In aceasta sectiune  ii invitam pe  creatorii  de arta  sa trimita  fotografii de buna calitate  alte creatiilor lor artistice, pictura, sculptura, arta naiva,fotografie, desen grafica etc. Artistii  pot sa opteze pentru diverse pachete: BASIC  sau STAR  sau  ABONAMENTE  BASIC GOLD sau STAR GOLD in 4 numere tiparite  Cumpararea unor abonamente de autor  va inscriu automat in clubul GOLD.

 

imagesConditii de participare :

1.Materialele se trimit NUMAI  prin email la adresa: revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

2.Materialele trebuie sa fie creatii proprii si nu opera altcuiva!

3.Autorii raspund de calitatea materialului trimis,pozele/imaginile trimise trebuie  sa fie de buna calitate, editorul isi rezerva dreptul de a refuza publicarea  materialelor pe care le considera neadecvate.

4. NU pot fi publicate : Materiale publicate in numerele anterioare 1-2-3-4-5-6 ale revistei noastre de colectie , dar nici materiale    care au fost publicate in revista virtuala [on line] Poezii pentru sufletul meu  in ultimele 6 luni.

5.Numele,prenumele autorului/artistului, tara si adresa completa cu cod postal +1 fotografie BUST foarte clara

6. In email trebuie  mentionata  sectiunea la care vreti  sa va inscrieti si pachetul ales! Veti primi un email de validare a materialelor trimise  si  urmeaza sa faceti plata  ca sa  confirmati inscrierea . 

7.Plata pachetului ales,  se va face IN AVANS   la data inscrierii. Plata se face NUMAI pe site cu cardul prin butonul de plata  AFLAT MAI JOS la baza acestei pagini, unde veti introduce suma  exacta corespunzatoare pachetului ales  de dumneavoastra . Dupa efectuarea platii  veti primi un email automat  care va confirma plata si inscrierea! 

Pentru mai multe informatii : revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

ALEGE  PACHETUL PREFERAT:

5471047557_4dc13f5376_n

 

Pentru  ambele sectiuni oferim pachetele urmatoare: 

OPTIUNEA1.  Pachetul minimal BASIC : -veti primi 5 reviste

 -1 fotografie clara a autorului/artistului

SCRIITORI : -3 poeme sau proza scurta  maxim 60 randuri text 12 Times New Roman

ARTISTI: – maxim3 picturi/ sau 3 fotografii ale  lucrarilor de arta /desen/grafica/quilling/sculptura, fotografie artistica+ dimensiuni  si  descrierea tehnicii folosite ,etc

OPTIUNEA2. Pachetul super STAR:  veti primi 7 reviste

-1 fotografie clara a autorului/artistului

SCRIITORI :  -5 poeme  sau proza scurta  maxim 120 randuri text 12 Times New Roman

ARTISTI: -maxim5-6  picturi sau5-6 fotografii ale lucrarilor de arta/desen/grafica/quilling/sculptura, fotografie artistica+ dimensiuni  si  descrierea tehnicii folosite ,etc

ABONAMENTE*GOLD – aparitii in 4 numere/an-ambele sectiuni : 

1.Abonament BASIC *GOLD: faceti parte automat din Clubul GOLD !

-1 fotografie clara a autorului/artistului

SCRIITORI : -3 poeme sau proza scurta  maxim 60 randuri text 12 Times New Roman

ARTISTI: – maxim3 picturi/ sau 3 fotografii ale  lucrarilor de arta /desen/grafica/quilling/sculptura fotografie artistica+ dimensiuni  si  descrierea tehnicii folosite ,etc

-veti primi 5 reviste din fiecare numar timp de un an

2. Abonament -STAR*GOLD: faceti parte automat din Clubul GOLD !

1 fotografie clara a autorului/artistului

SCRIITORI : -5 poeme sau proza scurta  maxim 120 randuri text 12 Times New Roman

ARTISTI: -maxim5-6  picturi sau5-6 fotografii ale lucrarilor de arta/desen/grafica/quilling/sculptura, fotografie artistica+ dimensiuni  si  descrierea tehnicii folosite ,etc

 veti primi 7 reviste din fiecare numar timp de un an

* Abonamentele GOLD sunt  valabile  in conditiile in care au fost cumparate pana la data expirarii lor.

Va asteptam cu drag in revista noastra de colectie!

giphy_origDespre revista :

Revista Poezii pentru sufletul meu  NU este subventionata, ea exista din munca benevola a unor oameni  cu suflet mare,tot ce se face este numai  din fonduri proprii cu singurul scop de a darui frumosul prin arta, literatura si  cultura.Este o munca imensa pentru ca revista a crescut fulminant! Acceptam cu drag  in echipa noastra benevoli care pot ajuta la  redactare, distributie, culegere de date, marketing si corespondenta.

Revista are o  calitate superioara, designul fiind asigurat de profesionisti care muncesc benevol. Hartia aleasa este de cea mai buna calitate. Costurile pentru creatii literare sunt aceleasi  ca si  cele pentru  arta in imagini .

Publicarea in revista on line este si ramane gratuita  dar publicarea in revista  tiparita se plateste! Pachetele pe care vi le oferim difera in functie de cantitatea materialelor MINIMAL BASIC sau SUPER STAR   si numar de aparitii [abonamente]. Toti colaboratorii care se aboneaza la publicare in 4 numere de revista intra automat in clubul GOLD.

Clubul Gold: gold1

Clubul GOLD  este un club de ONOARE al colaboratorilor  revistei si constituie un privilegiu  aderarea la acest club !Mai multe despre Clubul Gold  puteti citi aici : Clubul GOLD al revistei tiparite

Clubul GOLD va ofera urmatoarele facilitati:

-publicitate gratuită în revista noastră on line : pagina proprie profil Club Gold , subpagini cu  recenzii, articole, creatii, imagini ale cartilor /picturilor, cărți spre vanzare , picturi , sculpturi spre vanzare, lansări de carte , evenimente, vernisaje, înregistrări, fotografii, videoclipuri, cv literar/ artist  și alte oferte exclusive.  Cu ocazia  unor evenimente membrii clubului Gold  vor primi diplome  si titluri onorifice.

Va asteptam cu drag in revista de colectie nr 7,  tiparita !

Echipa Poezii pentru sufletul meu 

INSCRIERE colaboratori LA REVISTA DE COLECTIE, TIPARITA NUMARUL 7/2021

Dupa ce ati ales unul dintre pachetele oferite si au fost validate materialele dvs, veti face plata cu acest buton introducand exact suma in Euro care corespunde optiunii dumneavoastra. Puteti sa platiti cu orice fel de card si in orice moneda pentru ca sistemul face conversia automata ! Va puteti crea un cont pay pal pentru a tine evidenta platilor dumneavoastra!

1,00 EUR

Mai citeste:

Cum pot publica si eu in revista?

Clubul GOLD al revistei tiparite

Impresii *Revista tiparita de colectie numarul 5/2021 Poezii pentru sufletul meu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.