Anunt important! Revista nr 2/2020

PPSM02_01 (2)

Dragi prieteni,

De cateva zile suntem toti afectati de o situatie fara precedent careia trebuie sa ii facem fata impreuna. Revista Poezii pentru sufletul meu nu face exceptie! Am luat hotararea de a sustine romanii de pretutindeni prin a continua activitatea noastra atat in revista virtuala cat si in revista tiparita!
Prin versuri, pictura, proza, fotografie, muzica, videoclipuri si alte articole culturale vrem sa contribuim la binele nostru sufletesc al tuturor.
Va anuntam cu multa bucurie ca in curand va vedea lumina tiparului revista tiparita cu numarul 2/2020 ”Poezii pentru sufletul meu”.In  curand aceasta  revista  va putea fi citita de romanii din  intreaga lume.
MULTUMIRI :
Multumim  celor care au ales sa trimita materiale pentru publicare in aceasta  revista : autori,poeti, scriitori, pictori, fotografi, artisti si  muzicieni.Va asteptam cu mult drag  si in numerele viitoare ale revistei .Materialele pt revista nr 3/mai-iunie/2020 se trimit pe adresa revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com
Multumim tuturor cititorilor si abonatilor care sustin aceasta revista cu tot sufletul lor.
Multumim tuturor colaboratorilor nostri redactori, tehnoredactori, fotografi,video care prin munca  lor si-au adus aportul la aceasta revista. 
Multumim colaboratorilor nostri  tipografia PrintExpert  din Romania   si tipografia Hye Grafix din Canada care ne ajuta sa va oferim in continuare  aceasta revista.
CUM PUTETI COMANDA REVISTA : 
  • Revista este disponibila  atat in format  tiparit 10$ cat si in format electronic 6$.
  • Distributia revistelor tiparite se va face prin posta la fel ca si pana acum serviciile postale  continua sa functioneze.
  • Revista poate fi comandata prin email la urmatoarea adresa: revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com   cu plata prin western union sau sistem ramburs [ramburs la primire  disponibil numai pentru livrarile in Romania]
  • Deasemenea revista poate fi comandata si prin mesaj  privat pe pagina noastra facebook https://www.facebook.com/poeziipentrusufletulmeudeMihaelaCD/
  • Revista poate fi cumparata direct de pe site prin butoanele  de cumparare Pay Pal [vezi mai jos] plata cu cardul  in sistem Pay Pal:
 

Revista TIPARITA nr2/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 2 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 15CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc in forma de inima de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$20,00

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr2/2020 feb/martie/aprilie

Cumpara numar 2 al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

C$10,00

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

C$75,00

participa-1 (1)

CONCURSUL PENTRU CITITORI  CONTINUA!

Participa la concurs in 5 pasi simpli!

  1. CUMPARA O REVISTA 
  2. SEMNEAZA  PE COPERTA REVISTEI
  3. FA O POZA 
  4. TRIMITE-NE FOTOGRAFIA 
  5. ESTI INSCRIS!     SUCCES!
thought_leadership
Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc in forma de inima de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit! SUCCES!

Mai citeste : 

Cum pot publica si eu in revista?

Despre revista tiparita

Clubul GOLD al revistei tiparite

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.