Intrebari si raspunsuri

intrebari-frecvente

Raspunsuri la intrebarile cititorilor  : 

Aici gasiti raspunsuri  la intrebarile  primite de la cititori ,  va multumim ! 

1.Doresc sa public proza/poezii/arta/pictura pe site-ul revistei”Poezii pentru sufletul meu”  

Site-l nostru  este deschis tuturor celor care doresc sa ofere in dar cititorilor nostri opera lor  scrisa/imagini/pictura/arta  Daca doriti sa publicati  pe site ul nostru ca si colaborator  va invitam sa ne contactati prin email: revista@poeziipentrusufletulmeu.com  sau  prin   pagina  de  ”Contact ” cu un scurt mesaj  alaturi de  coordonatele dvs, un scurt cv cine sunteti  si unde puteti fi gasit.  Va multumim !

2.Sunt autor/pictor/artist si doresc sa public in revista tiparita proza, poezii, povestiri, pictura, arta, desen este posibil? 

Sigur ca da, atat site-ul nostru cat si revista tiparita  poate  publica arta/pictura/desen si proza/articole/povestiri. Pentru revista tiparita  va asteptam sa ne contactati prin email:   revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com .

3.Sunt redactor/ziarist si doresc sa public  in revista tiparita  ca si redactor este posibil? 

Da, este posibil , va rugam sa ne contactati prin adresa de email  editor1@poeziipentrusufletulmeu.com  sau prin pagina de ”Contact ”, si va rugam sa lasati un cv sau o descriere  si datele de contact unde va putem gasi,  va multumim! 

3.Sunt fan ”Poezii pentru sufletul meu”.

Va multumim  ca sunteti fanul nostru! Exista trei  posibilitati pentru a ne urmari  permanent:

-un grup  care ne urmareste direct pe site  [va invitam sa dati click pe  butoanele  albastre  din subsolul paginii ”urmaresc poezii pt sufletul meu” ], 

-un grup care ne urmareste pe pagina noastra facebook, vedeti butonul  ”modul facebook ”in subsolul paginii   [va invitam sa dati click pe ”followers” sau pe” imi place”]

-si un alt grup care ne  urmareste prin email .Puteti sa va  abonati ca sa ne urmariti  prin email accesand butonul ”urmareste prin email ”. Deasemenea  putem sa va  invitam noi doar sa ne  trimiteti adresa  dvs de email si veti primi o invitatie.

4.Commentarii , aprecieri, impresii , contact  

Puteti face comentarii  la sfarsitul  oricarui articol/poezie/pagina  in sectiunea  cu patratele : ”apreciaza”  si  mai jos putin  in sectiunea ”lasa un raspuns”  O sa vi se ceara adresa de email pentru prima data  doar  ca sa stim ca nu e un robot si  chiar existati! Deasemenea puteti  lasa un comentariu  la ”pagina de contact” sau  puteti  sa accesati butonul  ”modul   facebook ”care se afla in subsolul oricarei pagini  si  acolo puteti  sa  dati click  pe  ”imi place ” ,puteti sa  lasati si pe pagina noastra facebook  un comentariu  si puteti  sa ne contactati. Deci acum gasiti  in revista  noastra virtuala si pe pagina noastra  facebook mai  multe variante  ca sa  ne contactati sa ne apreciati  si sa ne trimiteti comentarii .

5.Partajare, distribuire . 

Daca  va plac  articolele  si poeziile noastre  si doriti sa le  partajati  cu cei dragi pe facebook  sau pe twitter sau email… etc…exista  la sfarsitul fiecarei pagini  /articol un  buton  patratel  pt ”facebook”, ”twitter” , ”what’s up” , ”email” etc

6.Vreau sa urmaresc ”poezii pentru sufletul meu”

Daca vreti sa nu pierdeti  nimic din ceea ce publicam  atunci  va invitam sa dati click pe  butoanele  albastre  din subsolul paginii ”urmaresc poezii pt sufletul meu” , si deasemenea pe pagina noastra facebook  pe ”followers”  sau  pe ”imi place” .

7. De ce e nevoie sa dau adresa de email ca sa pot face un comentariu ? 

Daca  doriti  sa apreciati sau sa   comentati  o poezie, o pagina  sau un articol  vi se cere o adresa de email. Sistemul  vrea sa stie ca sunteti o persoana reala si nu un robot. Deasemenea  exista  posibilitatea  sa creati  un cont wordpress  cu un nume de utilizator nou  pe care il puteti crea pe loc. 

8. Pot sa va gasesc pe google ? 

Da, site-ul revistei noastre  este public si poate fi gasit in cautarile de pe google .

9.Pagina de  facebook ”poezii pentru sufletul meu” este o pagina  publica? 

Da,  pagina de facebook ”poezii pentru sufletul meu”  este o pagina  publica.

10.De ce nu mai apar in subsolul paginilor  revistei comentariile vechi?

In subsolul paginilor gasiti doar comentariile recente.Comentariile mai vechi  nu sunt sterse , ele raman  scrise acolo unde le-ati facut pe pagina, la articolul sau poezia  respectiva . 

11.Abonament  gratuit prin email .Vreau  sa  urmaresc revista ”poezii pentru sufletul meu”.

Daca vreti sa va abonati  ca sa  nu pierdeti  nimic din ceea ce publicam  atunci  va invitam sa dati click pe  butonul ”Urmareste revista prin email ” si veti  fi abonat gratuit la revista noastra.Veti fi anuntati prin email  de fiecare data cand publicam un articol nou  .

12.Unde se afla sediu revistei ?

Revista  noastra virtuala este o revista  cultural literara  pentru romanii din intreaga lume  care are sediul  in  Montreal ,Canada .  

13.Cum pot sa gasesc in revista  un articol mai vechi? 

Site-ul revistei noastre are multe pagini statice dar si o  pagina de blog [unde apar toate publicatiile prin derulare]. Pentru  a cauta un articol/poezie mai  vechi , revista are mai multe motoare de cautare , puteti sa cautati in mai multe feluri:  in  Arhive [dupa  luna de publicare] aflat in subsolul  fiecarei pagini ,in ”Publicatiile pe teme”[dupa tema/categoria  articolului ] aflat lateral   sau   in ”Cautare avansata” [dupa  un cuvant la alegere , titlu , autor ,etc] aflat  in subsolul  fiecarei pagini . 

14.Dreptul  de autor , copiere si distribuire  

Fiecare  articol  publicat  are  un autor, fie ca este vorba de o poezie , o poveste sau doar  un articol  acestea sunt  protejate prin dreptul de autor. Textele publicate  in revista noastra nu pot fi modificate , reproduse, sau scoase din context fara  acordul autorului. Distribuirea articolelor /paginilor revistei poate fi facuta prin copierea si trimiterea linkurilor  revistei prin email , twitter, what’s up, facebook etc.

15.Deschiderea spre colaborare

Revista a crescut foarte repede  si se afla  intr-o  continua dezvoltare . Suntem oricand  deschisi la noi  proiecte  de colaborare fie in comunitati, colaborare media, edituri,  jurnale, publicitate, etc. Multumim tuturor celor care contribuie la cresterea revistei. Va invitam sa ne contactati prin email:   revista@poeziipentrusufletulmeu.com 

16.Format: desktop/laptop, tableta si telefon celular 

Revista noastra virtuala poate fi vizualizata  in trei formate, putand fi accesata  si de pe  telefonul celular , tableta sau computer/laptop .Structura   paginilor si a meniului este aceeasi doar  expunerea  lor pe ecran este in ordine  diferita. De exemplu : pe computer/desktop/laptop  ordonarea meniurilor  este  facuta  lateral  iar pe tableta si  telefonul celular acestea apar  sus  si jos [la inceputul si la sfarsitul articolului/paginii] 

17. Topul celor mai vizitate poezii, articole/pagini 

In meniu gasiti  rubricile ‘‘Cele mai citite poezii si  articole”  si ”Cele mai vizitate pagini” Aceste rubrici sunt  completate automat de catre computer in functie de numarul de vizualizari pe care il are  fiecare articol [poezie, poveste, articol, anunt]  publicat si in cazul  paginilor, apare  pagina care a  fost vizitata cel mai mult. Aceste rubrici sunt actualizate  automat de catre computer  la intervale de 30 de minute  . 

Va multumim!

merci-aux-donateurs