Cadouri

cum-poti-oferi-un-cadou-de-paste-arta-de-darui-o-surpriza

 

Noi ne răsplătim cititorii cu felurite cadouri!

 

 

big-news-v2

Comanda” Iubește-mă în fiecare anotimp”atât în format tipărit cât și în format electronic

IU-left

 

AVEM CADOURI PENTRU TOATE GUSTURILE!

 

  • CADOU o revista de colectie (sau mai multe) in format electronic la alegere (vezi oferta mai jos)

  • CADOU un semn de carte (asortat,  la fiecare carte in parte) (vezi oferta mai jos)

  • CADOU un cupon de reducere de 30% pentru alte carti (vezi oferta mai jos)
  • CADOU transport gratuit (vezi oferta mai jos)
  • CADOU  preturi promotionale -30% inainte de lansare(vezi oferta mai jos)

bouncy down arrow

GRATUIT!

WOW! O revista ebook  gratuita!

 

Primele 100  de carti ebook ”Focul din Noi”  comandate ,  vor  primi gratuit si o revista ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic [ebook] in valoare de 6$CAD! Comanda acum cartea [ebook]  FOCUL DIN NOI  ca sa beneficiezi de aceasta oferta! Oferta este valabila  timp limitat!

Despre cartea Focul din Noi

 

Nou*** Pomotie***FOCUL DIN NOI (eBook}

In volumul Focul din Noi al autoarei Mihaela CD, descoperim armonia dintre vers si pictura nascute din focul creatiei artistice.O carte de exceptie, bogata in continut care va va incalzi sufletul!Picturile sunt realizate de artistul Mircea Rustiuc. Comandati acum la pret de 20$ Primesti cartea [240 pagini] in format pdf in emailul tau in mai putin de 48 de ore! Mai ieftin , mai rapid, mai ecologic!

C$20,00

 

 

Cadou! Un semn de carte  si transport gratuit!

pentru  primele 100 de exemplare vandute!

Comanda acum  volumul FOCUL DIN NOI ! Vei  primi in dar un  semn de carte!Transport gratuit oriunde in lume ! Timp limitat!

Despre cartea Focul din Noi

NOU***PROMOTIE ***FOCUL DIN NOI (softcover)

In volumul Focul din Noi al autoarei Mihaela CD, descoperim armonia dintre vers si pictura, 240 de pagini pline de vibratie si culoare. Picturile sunt realizate de artistul Mircea Rustiuc. O carte de exceptie, bogata in continut care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca dumneavoastra! Comanda acum la numai 35$. Vei primi gratuit un semn de carte. Livrare gratuita oriunde in lume! Comanda acum!

C$35,00

 

 

DUO! Cadoul perfect de la suflet la suflet!(softcover)

PRET PROMOTIONAL,  TIMP LIMITAT! Ofera un cadou  celor dragi si noi iti facem cadou 20$ ! 

Despre cartea Focul din Noi

Despre cartea Binecuvantare si chin

DUO! Cadoul perfect de la suflet la suflet! (softcover)

Cumpara cele doua ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) si ofera-le unui suflet drag. Versuri de intensa traire ce aduc bucurie alaturi de imagini viu colorate si minunate picturi! Comanda acum pachetul DUO [in valoare de 70 $] la numai 50$!

C$50,00

 

De la suflet la suflet…De la inima la inima !

TRIO PENTRU SUFLETUL TAU !

Fa-ti un cadou de suflet iar noi iti oferim un dar de suflet! 

Despre cartea Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying

Despre cartea Focul din Noi

Despre cartea Binecuvantare si chin

 

Cumpara pachetul TRIO  si noi iti oferim

GRATUITabonament-8-2 toata colectia de reviste

Poezii pentru sufletul meu/ 2020  (4 numere) in format electronic(ebook) in valoare de 20$  

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

novitÃ-gif-animata-9BISS! Pachetul cu cele mai noi publicatii de la suflet la suflet!(softcover)

PRET PROMOTIONAL,  TIMP LIMITAT! Ofera un cadou  celor dragi si noi iti facem cadou 20$ ! 

Despre cartea Pasi de catifea

Despre cartea Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying

 

BISS- cele mai noi volume!

Cumpara ultimele doua”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele Pasi de catifea ” (250 pag) si ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) si bucura-te de cele mai noi creatii ale autoarei Mihaela CD care aduc bucurie alaturi de imagini viu colorate! Comanda acum pachetul BISS [in valoare de 80 $] la numai 70$!.Vei primi cadou doua semne de carte din partea autoarei.

70,00 CAD

Despre cartea Dialog peste ocean

dialog-peste-ocean-1

DIALOG PESTE OCEAN 

O PUNTE DE POEME PENTRU SUFLET 

Transport gratuit oriunde in lume – semn de carte cadou – pret promotional ebook inainte de lansare 

Despre cartea Dialog peste ocean

Dialog Peste Ocean FORMAT TIPATIT(softcover)

Cartea Dialog peste ocean a autoarilor Mihaela CD si Trandafir Simpetru vine sa confirme inca o data universalitatea dialogului literar dincolo de orice distante geografice.Cele 200 pagini va vor purta pe valurile lirice inspumate ale eternei teme: iubirea! Comanda acum cartea DIALOG PESTE OCEAN fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarilor

35,00 CAD

Dialog Peste Ocean FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Cartea Dialog peste ocean a autoarilor Mihaela CD si Trandafir Simpetru vine sa confirme inca o data universalitatea dialogului literar dincolo de orice distante geografice.Cele 200 pagini va vor purta pe valurile lirice inspumate ale eternei teme: iubirea! Comanda acum cartea in format ELECTRONIC la numai 20 CAD Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Pachet TRIO LOVE-format TIPĂRIT (softcover)

Pachet TRIO LOVE este un pachet de 3 volume de poezii romantice :PAȘI DE CATIFEA, DIALOG PESTE OCEAN și IUBEȘTE-MA ÎN FIECARE ANOTIMP, însumând 700 de pagini în care veți pluti pe valul iubirii bucurându-va privirea cu imagini și picturi color care îmbogățesc trăirea. Comanda acum la preț promoțional pachetul TRIO LOVE la 95$ (Preț întreg 105$) și veți primi gratuit trei semne de carte din partea autoarei

95,00 CAD

hot-promotion-01

Cumpara pachetul QUATRO si castiga 20$ 

4-carti-2

Despre cartea Pasi de catifea

Despre cartea Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying

Despre cartea Focul din Noi

Despre cartea Binecuvantare si chin

QUATRO-Daruieste-i inimii tale bucurie! -in format TIPARIT (softcover)

Cumpara cele PATRU ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ‘Pasi de catifea(250 pag)”,”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si daruieste-i inimii tale bucurie! Comanda acum la pret promotiona,l inainte de lansare, pachetul QUATRO [990 pagini] in format TIPARIT [in valoare de 150 $] la numai 130$!

130,00 CAD

Cumpara o carte si primesti un cupon de reducere de 30%

Despre cartea Binecuvantare si chin

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

PACHET DUO ENGLISH Format TIPĂRIT (softcover)

PACHET DUO ENGLISH se adresează cititorilor în limba engleza și conține Cartea de aforisme Uneori elefanții zboară/Sometimes elephants are flying și cartea de poezii The fire within us împreuna însumând 500 de pagini imprimate color, o încântare pentru suflet și o bucurie pentru inima! Comanda acum pachetul DUO ENGLISH [in valoare de 80 $] la numai 70$!.Vei primi cadou doua semne de carte din partea autoarei.

70,00 CAD

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format TIPARIT (SOFTCOVER)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format TIPARIT si veti primi gratuit un semn de carte! Transport gratuit pentru primele 100 de volume comandate!

35,00 CAD

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format ELECTRONIC-(E-BOOK)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format electronic (e-book) pentru numai 20$ CAD si veti primi in email in 48 de ore cartea in format pdf. Mai ieftin mai rapid mai ecologic!

20,00 CAD

CADOU ABONAMENT REVISTA PERSONALIZAT

Fă-i cadou unui om drag un abonament la revista Poezii pentru sufletul meu în format tipărit   și noi ii vom trimite o felicitare  personalizată în numele dumneavoastră  împreună cu prima revistă. Ofertă valabilă până la 31 decembrie!

75,00 CAD

CADOU PERSONALIZAT-SURPRINDE-I DE SĂRBĂTORI PE CEI DRAGI! (softcover)

Comandă un cadou personalizat pentru cei dragi de sărbători! Pachetul frumos ambalat va conține o carte aleasă de dumneavoastră, o carte aleasă de noi SURPRIZA, un semn de carte și o felicitare personalizată! FĂ O BUCURIE INTELIGENTĂ ȘI PERSONALIZATĂ CELOR DRAGI! TRIMITE CĂRȚI DE SĂRBĂTORI! Transport gratuit! Ofertă valabilă până la 31 decembrie!

65,00 CAD

Card cadou GLOBART UNIVERSUM

Comandă un card cadou GLOBART UNIVERSUM iar cei dragi își vor putea alege singuri cărțile și revistele favorite! Dăruind cărți sau reviste faceți un cadou;inteligent, de suflet și; de durată!;

100,00 CAD

Mai citeste: 

Abonamente

Oferte promotionale!

DĂRUIEȘTE CA SĂ FII DĂRUIT!

De vanzare aici!

Cumparaturi in format electronic: eBook

Cumparaturi in format tiparit: softcover

Cumpara antologiile Universum!

Despre cartile autoarei Mihaela CD

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

Globart -antologie de artă în imagini (Softcover)

Antologia Globart de artă în imagini este un album al artiștilor contemporani români de pretutindeni, ce adună în cele 198 de paginile ale sale, pictură, mozaic, fotografie artistică, icoane pe sticlă sau pe lemn, icoane din mărgele și pictură digitală, creații aparținând celor 17 artiști cuprinși. Imprimată full color pe hârtie de cea mai bună calitate, antologia este acoperită cu jachetă de protecție. Comandă ACUM această bijuterie de artă! Stoc limitat!

125,00 CAD