Concursul”Copilarie, dar nepretuit”a ajuns la final!

Dragi prieteni ,

Multumim  din suflet  tuturor  participantilor la concurs!

Am fost placut  surprinsi, sa primim  un numar foarte mare de emailuri pentru inscriere la  acest concurs virtual de creatie  literara si  artistica, COPILARIE DAR NEPRETUIT organizat pe site-ul revistei noastre  cu ocazia zilei de 1 iunie, ziua internationala a copilului! Peste 500 de materiale sosite pe adresa  redactiei nostre pentru cele doua sectiuni de concurs! Participarea masiva mai ales la sectiunea creatii literare a depasit toate asteptarile noastre facand dificila selectarea materialelor. Criteriile de selectie au avut ca si baza in primul rand  respectarea conditiilor de participare pe care le amintim mai jos.

Doua sectiuni : 

1.Arta in imaginipictura,  grafica, sculptura, desen, fotografie, arta nativa, quilling

2.Creatii literarepovesti, poezie,eseu, proza, epigrame, scrisori, fabule, ghicitori, etc

Asa cum a fost precizat in condiile de participare:

  • tema concursului a fost ”Copilarie, dar nepretuit”, materialele care nu au  respectat aceasta tema a copilariei,  nu au fost incluse in concurs.
  • o persoana se putea inscrie la ambele sectiuni numai daca este si artist si autor dar la fiecare din cele doua  sectiuni a fost permis sa participe cu maxim 3 creatii/sectiune , adica maxim 3 creatii literare si maxim 3 materiale arta in imagini , materialele trimise in plus nu au fost incluse in concurs.
  • continutul creatiilor literare : minim de 50 de cuvinte si un maxim de 2000 de cuvinte, scris in Times New Roman 12, din pacate  unele creatii nu au fost incluse in concurs pentru ca au depasit numarul maxim de cuvinte. 
  • Dupa cum am anuntat: Cele mai frumoase creatii /materiale  vor fi publicate  in revista virtuala ”Poezii pentru sufletul meu ” in perioada 1-15 iunie 2020 in  functie de spatiul alocat.

 

Rezultatele concursului  ”Copilarie, dar nepretuit”:

Materialele selectionate au fost apreciate de catre juriu  cu urmatoarele  calificative [in ordine  crescatoare]:  Super, Formidabil, Magnific, Excelent, Premium  si Genial! 

Incepand de azi , in zilele  care urmeaza  va lasam sa descoperiti care sunt creatiile literare  si creatiile artistice ale sectiunii  arta in imagini  care au fost premiate si  care vor fi publicate individual in perioada 1-15 iunie 2020! Acestea vor fi publicate in limita spatiului disponibil in grila de publicare zilnica si vor fi cuprinse si  intr-o pagina comuna  a laureatilor.

https://poeziipentrusufletulmeu.com/2020/06/04/lista-castigatorilor-copilarie-dar-nepretuit/

Felicitari tuturor participantilor si tututor castigatorilor! 

Creatiile artistice precum si arta prin imagini, in opinia noastra  reprezinta trairi  si vibratii  artistice ale fiecarui creator, neputand fi evaluate la justa lor valoare  decat de insusi creatorul lor. In cadrul unui concurs ”arta” poate fi apreciata si premiata de juriu , publicata, dar cel mai important este sa fie apreciata de cititori ! Aprecierile cititorilor sunt precum aplauzele pentru un actor la sfarsitul unui spectacol .Topul preferintelor cititorilor va fi publicat la sfarsitul lunii!

techatlast-contest-winners

Invitam  cititorii in perioada 1-15 iunie 2020 sa aprecieze [steluta  de apreciere]   si sa comenteze creatiile literare si artistice premiate. La sfarsitul lunii se va publica topul preferintelor cititorilor! Va multumim  din suflet ! 

Pentru a putea  aprecia si pentru a face  comentarii ,nu uitati  sa va abonati  la revista noastra virtuala gratuit , accesand  butonul ”Urmareste  revista”! Astfel veti   fi la curent cu toate  publicatiile viitoare.

Va asteptam cu drag !

3c2eb662

Va place revista noastra virtuala  si va doriti si mai multe materiale culturale?

Va  puteti  abona la revista noastra de colectie, ”Poezii pentru sufletul meu” revista romanilor de pretutindeni,  care este  o revista total  diferita cu un bogat continut : arta,  literatura, cultura,  interviuri, articole culturale, evenimente culturale, lansari de carte, evenimente  din diaspora, 4 numere pe an, care este disponibila  in format tiparit dar si in format electronic.

 

Pentru abonamente accesati butoanele  de mai jos,  plata cu cardul: 

ABONAMENT ELECTRONIC(eBook) pe un an /4 numere

ABONAMENT ELECTRONIC 4 numere/an .Revista de colectie aduna in paginile sale literatura, arta , articole si evenimente culturale. Primesti prin email in format pdf fiecare număr al revistei timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

C$35,00

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

C$75,00

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.