pictura Turturi/Icicles *colectie Art design by Mihaela CD

Pictura  digitala ”Turturi/ Icicles”  care face parte din colectia  ”Be happy” lansata  anul trecut in luna Noiembrie , se regaseste  astazi intr-o colectie de articole Art design  by Mihaela CD si iata  ca  un vis frumos al artistei Mihaela CD a  devenit realitate! 

Colectia  de articole  Art design  cu pictura ”Turturi/ Icicles” este produsa  de  compania ”Society6” din America  care plateste artistului un comision  din fiecare articol vandut. Va invitam asadar sa va aratati  sustinerea  alegand un produs ce poarta amprenta  artistei Mihaela CD. 

Colectia ”Turturi/ Icicles”  cuprinde articole pentru  casa, birou, imbracaminte, genti , canvasuri si alte accesorii  in diferite dimensiuni : Pentru a vizualiza colectia  completar ”Turturi/ Icicles” dar si alte colectii  ale aceluiasi artist  click  AICI    

Mihaela CDmihaela cd

artist: pictura traditionala , pictura  digitala,

fondator al  revistei ”Poezii pentru sufletul meu” , membru al Uniunii scriitorilor din Canada,  membru al World Poets Association

Proiecte artistice:

Expozitie de  pictura traditionala: ” Descopera-mi sufletul” -20 lucrari- acrylic pe panza

Proiect  de pictura  digitala : Colectia Be happy! (Fii fericit) -10 lucrari digitale- 2020

Proiect  de pictura  digitala : Colectia Be safe! (Fii in siguranta) -11 lucrari digitale- 2021

Proiect  de pictura  digitala : Colectia Be loved! (Fii iubit) -11 lucrari digitale- 2021

Pictura digitala este diferita de pictura traditionala numai prin echipamentele folosite. Implicarea artistului in realizare si mesajul pe care il transmite sunt aceleasi in ambele tipuri de manifestare artistica. Manifestarea artistica este la fel de reala in ambele arte. Chiar daca nu se realizeaza prin metode obisnuite – vopseluri, panze, hartie, ea este exprimarea stilului propriu al unui artist, este creatie, este emotie. 

Lucrari ale aceluiasi artist: 

Labirint celular, arta si moda

Canvasuri si printuri ale artistei Mihaela CD

Colectie de ceasuri  art design by Mihaela CD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

2 gânduri despre „pictura Turturi/Icicles *colectie Art design by Mihaela CD

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.