Inscrie-te la concurs*Eleganta iubirii

Dragi prieteni ,

Revista ”Poezii pentru sufletul meu ”  da start  la  CONCURS!3f3e55736b432379549d2c904c5acf40

Va invitam  sa participati la concursul ”Eleganta iubirii”.

Fie ca se numeste Valentine’s day  sau Dragobete , sarbatoarea iubirii  este un prilej minunat  sa ne bucuram , sa celebram iubirea prin literatura si arta!

Concursul Eleganta iubirii”  are doua sectiuni: 

  • Arta in imagini

  • Creatii literare

Participa  si  tu la concursul ”Eleganta iubirii”  si fa cunoscuta creatia ta,  mesajul  tau de iubire  in lumea intreaga ! Cele mai  elegante creatii vor fi premiate  si publicate  in revista  noastra on line ”Poezii pentru sufletul meu ”! Juriul  va fi alcatuit din  membrii echipei ”Poezii  pentru sufletul meu”. 

Inscrieri  pana in  data de 14 februarie 2021, la adresa: concurs@poeziipentrusufletulmeu.com

Conditii de participare :

  • Concursul se adreseaza   romanilor din lumea  intreaga.
  • Creatii literare: Fiecare participant poate participa cu un singur material : o poezie, poem , eseu,proza cu un minim de 50 de cuvinte si un maxim de 2000 de cuvinte, scris in Times New Roman  scris  simplu in email  sau  atasat la email in document format word.
  • Creatii artistice/ arta in imagini: Fiecare participant poate participa cu un singur material : o pictura, un desen, o  sculptura, o fotografie artistica, etc, trimitand o imagine  a acesteia  in format  jpg sau png atasata la email.
  • Toate  emailuri trebuie sa contina numele sau pseudonimul  autorului si tara unde locuieste.
  • Perioada  de inscriere incepe acum  si se termina  in 14 februarie 2021  la miezul noptii dupa Eastern Standard Time [ora Canadei , Montreal ]
  • Participarea se face numai prin email, mesajele  trimise in alt mod vor fi sterse. Trimite  mesajul tau pe adresa: concurs@poeziipentrusufletulmeu.com
  • NU sunt permise inscrierile multiple , o persoana poate sa participe cu un singur  material  la fiecare din cele doua sectiuni  ale concursului , deci poate sa se inscrie si la sectiunea de creatii literare si la  sectiunea arta in imagini .
  • Cele mai frumoase creatii  care  respecta tema ‘‘Eleganta iubirii ”   vor fi publicate  in revista  noastra on line ”Poezii pentru sufletul meu ” 
  • Castigatorii vor fi anuntati  in data de 24 februarie 2021 pe site-ul revistei  noastre.
  • Castigatorii vor fi premiati cu diplome virtuale! Juriul  va fi alcatuit din  membrii echipei ”Poezii  pentru sufletul meu”. 

Asteptam  cu drag ,mesaje elegante de iubire! Inscrie-te si tu!  

participa

Echipa” Poezii pentru sufletul meu ”

2 gânduri despre „Inscrie-te la concurs*Eleganta iubirii

  1. Buna ziua. Va deranjez cu o întrebare. Poezia trebuie sa fie la prima apariție? Sau poate fi una publicata, de exemplu  în cazul meu, pe blogul personal? Va mulțumesc din suflet. O zi frumoasa

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

    Apreciat de 1 persoană

  2. Buna ziua. Puteti sa participati la concurs cu orice material doriti , publicat sau nepublicat , ceea ce trebuie sa respectati este doar tema concursului Eleganta Iubirii si bineinteles sa va incadrati in termenul limita de inscriere , 14 februarie 2021. Va multumim!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.