Despre revista tiparita nr1

80796322_380169562793225_8139722440562442240_n

Dragi prieteni,

Primul numar al revistei  ”Poezii pentru sufletul meu” a ajuns la cititori!

La sosirea lor, un mirosul de cerneala proaspata  te invita sa rasfoiesti paginile velurate.

Le multumim celor doua tipografii  Print Expert din Romania  si Hye Grafix  din Canada care au tiparit acest numar in acelasi timp pentru a putea asigura  transmiterea revistelor in timp util  catre toti cititorii  atat din Europa cat si din  America de Nord!

Revista a fost editata  la editura noastra Globart Universum  din Montreal ,Canada in colaborare cu editura Celestium din Romania, Oradea.Editor coordonator : Johnny CD

Lansarea revistei va avea loc la Montreal in data de 25 ianuarie 2020, in cadrul evenimentului GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR!.Cu aceasta ocazie laureatii GALEI ,  vor primi  diplome si medalii iar poezia, muzica, arta si voia buna vor incanta  auzul si privirea  spre deliciul celor prezenti!  Va asteptam cu drag!

Evenimentul: GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR

IMPORTANT:Revista tiparita are continut diferit si NU trebuie confundata cu  site-ul revistei noastre  unde  publicam virtual poezii. Revista contine, articole, evenimente culturale, vernisaje de pictura , interviuri, lansari de carte , creatii literare si  arta in imagini.

Mai jos, in baza acestei  pagini gasiti detalii despre cum puteti cumpara revista  in format tiparit sau format electronic , un numar sau un abonament de 4 numere/ an.

In continuare  va invitam sa cititi cateva  mesaje primite de la cititori,  colaboratori , autori, artisti, prieteni  ai revistei noastre.

Va multumim! 

Echipa ”Poezii pentru sufletul meu”66874540d2ea5399936f3554f727172b

Impresii si mesaje:

Teodora Dumitru

BUNĂ DIMINEAȚA, PRIETENII MEI DRAGI ȘI BUNI!

Crăciun fericit și binecuvânt lângă oameni dragi , va doresc din suflet!
Anul acesta Moș Crăciun darnic și bun m-a făcut fericită! Am primit un dar prețios pe care îl așteptam cu multă nerăbdare! Printre colinde și picaturile de ploaie, a poposit în casa mea primul numar al revistei „Poezii pentru sufletul meu” Montreal -Canada! Miroase a cerneală proaspătă! Am ținut-o în brațe ca pe un nou născut pe care doresti din suflet să-l ții la pieptul tău! A coborat din virtual în viața reală cu tot ce trebuie unei reviste de calitate superioară! Alături de mai mulți prieteni ,autori de versuri,colaboratori ai revistei,am și eu pagina mea cu poezii de care sunt tare mândră!
Mulțumesc din suflet scumpă prietenă, Mihaela CD, anul acesta ai fost pentru mine, cel mai drag Moș Crăciun!

aurelia oanca

80273537_468095607043708_25444386988883968_n

Violeta Bobocea

Recomand ” Poezii pentru sufletul meu” de Mihaela CD, deoarece este o revistă de suflet în care fiecare dintre noi se regăsește, este o revistă de cultură a românilor de pretutindeni. În această revistă întâlnim nu numai poezii, dar și artă în imagini, interviuri, lansări de carte. În această revistă și eu am avut bucuria și onoarea de a posta trei dintre poeziile mele , de a mă alătura acestui minunat proiect. Vă admir pentru ceea ce ați făcut și faceți pentru românii din toate colțurile țarii. Sunteți doi oameni minunați iubitori de frumos și sensibilitate, de lirism, dăruiți cu pasiune pentru artă și poezie. Am fost impresionată și de calitatea revistei. Se vede că puneți suflet în tot ceea ce faceți! Nimic nu se realizează fără pasiune! Doresc revistei o viață cât mai lungă ! Cu admirație și prețuire, prof. Violeta Bobocea, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Buzău.

Maria Magdalena Tirchila

Sarbatori fericite lângă oameni dragi , va doresc din suflet!
Anul acesta am primit un dar prețios pe care îl așteptam cu multă nerăbdare! Am primit primul numar al revistei „Poezii pentru sufletul meu” Montreal -Canada! Alături de mai mulți artiști, ,autori de versuri,am și eu pagina mea de care sunt tare mândră!
Mulțumesc din suflet d-na Mihaela CD,💗💗

Pinte Carmen

Mulțumesc pentru cadoul perfect pentru anul 2019, primirea primului număr al revistei canadiene, Poezii pentru sufletul meu, o revistă în care autorii sunt prețioși!

pinte carmen

Conduraru Ioana

Da! E o revistă superbă!Felicitări !
Felicitări participanților cât și cei care au ,,încropit” și infrumusețat acestă revistă!

Badica Violeta Iuliana

Bună ziua, Mihaela! Revistele au ajuns cu bine. Eu am fost extrem de încântată, mai voiam câteva exemplare, voiam să dăruiesc prietenilor. Mii de mulțumiri, draga mea! Succes! Aștept cu nerăbdare să particip și în numărul doi al revistei.

BADICA VIOLETA IULIANA

Lăcrimioara Iva

Pentru a atinge un țel, pentru a realiza o performanță…este nevoie de multă muncă, trebuie să te antrenezi asiduu și să o faci cu plăcere. Felicitări colectivului redacțional al revistei Poezii pentru sufletul meu de Mihaela CD! Revista va avea succes pentru că ați lucrat cu inima ! Felicitări creatorilor de frumos(scriitori, pictori…) pentru empatie, pentru emoțiile transmise, emoții autentice și sincere!

Ciobanu Gica

 Felicitări din toată inima!

Elena Mahalu

În paginile revistei găsești îmbinate calitatea, talentul, frumosul și mai ales sufletul tuturor celor care au contribuit la realizarea sa.
O revistă din suflet, pentru suflet!
Respect și prețuire!
COCA MAHALU-1

Doinita Nan

Mulțumesc d-nei Mihaela  și revistei de literatură, artă și cultură ,,Poezii pentru sufletul meu” pentru găzduirea poeziilor mele în paginile ei…cu prețuire și admirație, oameni frumoși, !

Loreta Toader

Mult succes – mulțumim pentru tot ceea ce faceți – sărbători cu bucurii și sănătate alături de cei dragi!

Tania Tatar

Dorul de țară este acel sentiment veșnic în inima celui plecat din diferite motive, el nu dispare așa cum acest cuvânt DOR, de netradus în alte limbi, rămâne acolo unde-i e locul, în suflet. Din acest dor s-a născut ideea unei reviste, mai întâi virtuale, apoi tipărite. Și un grup de oameni animați de sentimente frumoase, din Montreal, Canada în frunte cu poeta Mihaela CD, au dat curs acestei idei și acum, la un an de activitate virtuală, au reușit să aducă în fața cititorilor nr.1 al revistei „POEZII PENTRU SUFLETUL MEU” – revista românilor de pretutindeni. Am bucuria de a vă prezenta această revistă pe care acum am primit-o și sunt onorată de invitația de a participa cu câteva poezii. Recomand cu căldură revista, este o punte de suflet pentru cei plecați în afara țării, a căror dăruire o veți găsi în câteva imagini pe care le postez. Colectivului redacțional îi doresc la ceas aniversar LA MULȚI ANI ȘI MULT SUCCES ÎN CONTINUARE !

Sandu Chiva

Felicitări Mihaela și colectivului de redacție al primei reviste ,, POEZII PENTRU SUFLETUL MEU „!
Felicitări tuturor iubitorilor de cultură și de frumos care și-au trimis creațiile, pentru a fi publicate în această superbă revistă, pentru a bucura românii ce trăiesc pe tot cuprinsul globului pământesc! Să fie într-un ceas bun!
La multi ani fericiti, români din întreaga lume! Vă iubesc!

Doina-Maria Constantin

Bucurie mare traieste inima mea cand romani ca si mine, care traiesc departe de glia natala daruiesc dorul in scrieri sau arte vizuale, facand astfel punte intre Casa si Acasa… Feliciri din inima Oameni frumosi ! 

Raluca Bucataru

Felicitări cu drag ! Mă bucur nespus că suntem ” colege” la această minunată revistă ! O zi frumoasă ! 👏👏👏

Angela Marinescu

Să aveți un an minunat, prieteni dragi de pretutindeni!
Întâia mea mare bucurie din acest an este apariția primului număr tipărit al revistei „Poezii pentru sufletul meu”, în care se regăsesc și câteva dintre poeziile mele.
Este o revistă născută din dragostea pentru literatură, artă și cultură a unor oameni minunați, o revistă a românilor de pretutindeni, tipărită în România și Canada.
Revista s-a născut inițial în mediul online, ca o creație de suflet a autoarei Mihaela CD.

M-am alăturat cu bucurie Mihaelei, fiind și eu printre primii poeți colaboratori ai revistei. Site-ul revistei este www.poeziipentrusufletulmeu.com

Tocmai am primit revista și sunt impresionată. E minunată!

angela marinescu

Elena Mahalu

Respect ceea ce sunteti, admir ceea ce faceti!
Mult succes!Am primit revistele! Asta a fost cadoul de Craciun, pentru mine! Multumesc din suflet!

coca mahalu

Conduraru Ioana

O revistă minunată!
O adevărată încântare! Mă bucur enorm că mă regăsesc aici!
La mulți ani!

Teodora Dumitru

Le-am primit in ajunul Crăciunului! A fost cel mai frumos cadou de Crăciun! M-am bucurat enorm! Va multumesc din suflet!

teodora dumitru revista

Teodora Razboianu Chiric – Butuc

Da, am primit revistele în cele mai bune condiții! Mulțumiri infinite întregului grup și mult succes pe mai departe! Mă bucură enorm seriozitatea cu care lucrați, fapt ce impune și din partea noastră același respect și seriozitate!

Daniel Visan-Dimitriu

Bucuria zilei de azi: primul număr tipărit al revistei „Poezii pentru sufletul meu”, realizată la Montreal, Canada, de către un grup de oameni inimoși, dragi mie de o bună bucată de vreme. Aspectul revistei este impecabil și mă bucur să mă aflu în paginile ei cu câteva dintre poeziile mele. Mulțumesc, Mihaelei CD și tuturor celor implicați în crearea și publicarea acestei reviste!

Maria Mazere

Vă mulțumesc din inima prieteni minunați, pentru această frumoasă Revistă Literară :
Poezii pentru sufletul meu!
La această cumpănă dintre ani, mi – ați făcut mare bucurie!
Sunt foarte fericită și mândră foarte, să fiu alături de oameni minunați, să colaborez alături de voi!
La mulți ani fericiți!
Vă mulțumesc și vă iubesc din tot sufletul!
Un Nou An fericit, cu multă sănătate și bucurii infinite!
Mulțumesc Mihaela și tuturor colaboratorilor acestei Reviste a Romanilor de pretutindeni!

maria mazere.jpg

Loreta Toader

Sărbători cu bucurii alături de cei dragi – mulțumim pentru tot ceea ce ați realizat!

Elena Tudosa

O deosebită onoare de a-mi fi prezenate poeziile mele în această minunată revistă internațională ,,Poezii pentru sufletul meu „.
Respect și admirație infinită tuturor colaboratorilor și realizatorilor acestei frumoase reviste.Binecuvântari cerești să se reverse peste sufletele dumneavoastră oameni minunați oriunde vă aflați. Iată cele 5 exemplare au ajuns în posesia mea.patru exemplare vor fi dăruite primilor mei fani cititori de poezie care vor cumpăra cel de-al doilea volum de poezii ce va fi editat în curând.
Seară minunată suflete frumoase și,iubitoare de poezie oriunde vă aflați.

Valentina Petraru

Sărbători cu bucurii nemărginite!Felicitări pentru tot ce ați realizat anul acesta!

Bogdan Lucretia Inta

Sub băduț va sta si revista din Canada, Poezii pentru sufletul meu! Multumesc doamnei Mihaela, domnului Johnny si redactiei pe care o conduce pentru promovarea creatiei mele!

Maria Magdalena Tirchila

BUNĂ ZIUA
Mulțumesc din suflet d-na Mihaela CD,💗💗pentru minunata revista,si frumoasele pagini in care regasim oameni talentati,frumosi si creatiile lor ,,multumesc pentru pagina mea in care regasesc 4 lucrari ,dragi sufletului meu,o revista pentru sufletele noastre,💗💗💗

O revista pentru sufletele romanilor de pretutindeni si nu numai,cu creatiile minunate ale unor romani talentati,poeti,pictori.

maria magdalena tirchila 3

Badica Violeta Iuliana

Mii de mulțumiri doamnei Mihaela CD pentru surpriza minunată pe care mi-a adus-o în suflet! Mulțumesc întregului colectiv al redacției. Respect și prețuire infinită pentru tot ceea ce realizați pentru cultura românilor de pretutindeni! Sărbători fericite!

Sandu Chiva

POEZII PENTRU SUFLETUL MEU – Revista Românilor de Pretutindeni

După o călătorie lungă revista,, Poezii Pentru Sufletul Meu”, care a pornit spre mine pe 20 Decembrie 2019….a ajuns în sfârșit la destinație! Am fost foarte bucuros că în sfârșit am putut să o recuperez de la
Poșta română care în sfârșit a reușit să mi-o înmâneze după o lună de plimbare prin,, Țara Românească!
Nu sunt supărat pe această instituție, formată și ea din oameni…și ei au trebuit să petreacă sărbătorile de iarnă! Această revistă de literatură, artă și cultură este născută în Canada sub îngrijirea doamnei
Mihaela CD. și a domnului Johny CD. și are ca scop să împărtășească cultura românească în toate casele din lumea întreagă. De aceea a fost numită: ,,Revista Românilor de Pretutindeni „, în care românii din întreaga lume își pot publica creațiile lor literere, artă și cultură!
Revista este de o calitate excepțională și cuprinde creații ale unor oameni de cultură, mai mult sau mai puțin cunoscuți. Mulțumesc oamenilor minunați al colectivului de redacție și în mod special doamnei Mihaela Miha,, mămica” acestei superbe reviste!

Revista  apare trimestrial si poate fi cumparata  direct de pe site-ul revistei

cu un click  aici

Revista TIPARITA ”Poezii pentru sufletul meu” nr 1/2019

Cumpără un număr al revistei Poezii pentru sufletul meu,15 CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$20,00

deasemenea o puteti comanda prin  mesaj pe pagina noastra de facebook aici

https://www.facebook.com/poeziipentrusufletulmeudeMihaelaCD/

prin email  la adresa : revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

Daca doriti un abonament  click aici:

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

C$75,00

Acum  puteti  cumpara revista   si in format electronic

click aici:

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al revistei nr 1 noiembrie/decembrie 2019

Cumpara primul numar al revistei de literatura arta si cultura ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic.Revista in format electronic iti va fi livrata in email in mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic !

C$10,00

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.