La casa de nebuni -Răspunsuri la întrebările cititorilor

292349806_753106782497385_5255231305217195363_n

Răspunsuri la întrebările cititorilor

Bine v-am regăsit 

Nu pot să vă spun cât sunt de fericită și cât de mare plăcere îmi face să primesc mesajele și emailurile  de la voi, cu întrebări și curiozități. Va mulțumesc tuturor celor care  ați comandat cartea și tuturor celor care o veți face de acum înainte, aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Adresa de email unde îmi puteți scrie este: mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la întrebările cititorilor: 

1.Unde putem comanda cartea La casa de nebuni?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, cartea se găsește atât în format tipărit (softcover) cât și în format electronic (ebook) pe site-ul revistei,  accesând linkul următor: COMANDA cărțile autoarei Mihaela CD sau prin  email  pe adresa : mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com

Deasemenea pe pagina urmatoare Despre cartea LA CASA DE NEBUNI veți putea sa  găsiți informații detaliate despre carte și  chiar sa răsfoiți varianta  demo.

2.Unde putem afla mai multe informații despre activitatea  dumneavoastră  și  despre creațiile dumneavoastră literare?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare,am mai răspuns la această întrebare, dar am să vă răspund  din nou și   am să vă dau și linkurile  cv ul meu literar artistic este publicat în profilul meu Gold unde puteți afla  tot ce doriți : Profil Gold: Mihaela CD  și   Cv literar-artistic Mihaela CD    iar  despre creațiile mele puteți citi aici: Creatii literare: Mihaela CD, referințe critice găsiți aici: Referinte critice: Mihaela CD. Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cartile autoarei Mihaela CD 

in curand

3.Ce conține cartea”La casa de nebuni”, seamănă în vreun fel cu celelalte cărți ale dumneavoastră? 

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebarea deosebit de interesanta. Nu, aceasta carte nu seamănă cu celelalte cărți ale mele deși este tot o carte de poezie dar  este vorba de poezii răzvrătite iar cartea LA CASA DE NEBUNI fiind prima mea carte de acest gen. Deasemenea în aceasta carte veți găsi și picturi digitale realizate de mine, fiind prima carte  în care îmi public creațiile  artistice, cinci dintre ele câștigând premii importante: Șevaletul de aur, Șevaletul de argint și Șevaletul de bronz. Prin  materialele pe care le-am publicat în aceasta carte  veți înțelege cum este clădit sufletul meu și  care sunt valorile morale pe care ma bazez.

4.Am observat în scrierile dumneavoastră că atât în poezie cât și în articole de revistă nu ați rămas indiferentă la ceea ce se întâmplă acum în lume, în realitatea de azi, iată ca aveți acum o carte chiar pe această temă, vor mai urma și altele?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebarea  foarte pertinentă, asa este am scris și scriu în continuare  despre ceea ce se întâmplă în lume pentru că îmi pasă și pentru că eu consider că arma cea mai de preț a scriitorului este pana sa cu care trebuie să ia act și să încondeieze ceea ce se întâmplă greșit în societate.  Greșelile din jurul nostru nu se întâmplă de azi, de ieri,  au început mult mai  demult însă scriitorii  au încercat să ia act și să incurajeze educarea tinerei generații păstrarea valorilor, etc. Cartea La casa de nebuni  este o carte-manifest, un  semnal de alarma  pentru cei din jur, o modalitate de a  arata pana și prin vers  ca nu rămânem  indiferenți ci ne răzvrătim măcar prin slove dacă nu putem altfel. 

De curând am lansat  o carte de proza, Prin ochii mei care conține și acest gen de  răzvrătire prin scris, articolele mele vorbesc despre  globalism și  tot ce se întâmplă acum în lume despre strigătul de libertate și  străduința de a ne păstra valorile. Nu știu dacă vor mai urma și altele, pentru moment am în lucru un roman care este  o frumoasa poveste de dragoste, o carte de aforisme și  încă o carte de poezii în limba engleza.  

PRIN OCHII mei Mihaela

5.Mie nu-mi plac cărțile triste, eu vreau sa citesc numai cărți pozitive.Ce-mi sugerați?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru sinceritate și pentru întrebare. Depinde ce vă place mai mult sa citiți. Dacă vreți să citiți proză aceasta  cartea potrivita este ”Prin ochii mei”, dacă vă place să citiți poezie, am mai multe cărți de poezie:  poezii despre viata :  Focul din Noi, Pasi de catifea,  poezii de dragoste și iubire: Dialog peste ocean, Iubește-ma în fiecare anotimp, iar dacă va place sa citiți  aforisme și reflexii motivaționale  am cartea bilingva  ”Uneori elefanții zboară/Sometimes elephants are flying”  și în curând va apărea încă o carte de aforisme„Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)”.Vă invit să intrați pe linkul  următor unde veți găsi trimiteri și detalii despre fiecare carte a mea :Despre cartile autoarei Mihaela CD

6.As vrea să știu dacă înainte de a o cumpăra putem să răsfoim  putin cartea  ”La casa de nebuni”?

Răspuns: Sigur că da, vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, aceasta carte se găsește  la fel ca și toate cărțile mele și în varianta demo (adică  varianta scurtă)  gratuit, pentru a o putea răsfoi. Toate cărțile mele le găsiți gratuit în varianta demo aici: :Despre cartile autoarei Mihaela CD.  Deasemenea pe pagina urmatoare Despre cartea LA CASA DE NEBUNI veți putea sa  găsiți informații detaliate despre carte și  chiar sa răsfoiți varianta  demo.

 
7carti-web

Mai citește:

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

IN CURAND : ”Paula, împlinire târzie”-Cuvântul editorului-Mara Popescu Vasilca    

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Invitație de participare la revista de colecție numărul 9/2022

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI în format ELECTRONIC (ebook)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet și pentru suflet. Cartea conține 262 de pagini și imagini color. In aceasta carte MIHAELA CD va invita sa deslușiți alături de ea tainele ce se ascund în ”casa de nebuni” Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format electronic și in mai putin de 48 de ore vei primi cartea in format pdf în emailul tău. Mai IEFTIN, mai RAPID, mai ECOLOGIC!

20,00 CAD

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.