Despre cartea Măsurând Clipa

MC_patru

 

Despre cartea Măsurând Clipa

autor Mihaela CD

Măsurând CLIPA este o carte de versuri nemuritoare  care îngemănează  două stiluri  ale  îndrăgitelor  poete   MIHAELA CD și Aurelia Oancă.

”Prin versurile profunde, de înaltǎ trǎire, ale celor douǎ autoare din volumul MǍSURÂND CLIPA înţelegem cǎ fiecare clipǎ ce trece îşi pune amprenta asupra vieții fiecăruia iar viața trebuie apreciatǎ şi trebuie traitǎ frumos bucurîndu-ne de fiecare moment, pentru cǎ este unic. ”

prof Victor Manole 

”Din risipirile universului, timpul își toarce caierul, adunând clipele pe fusul magic, numit VIAȚĂ!”

                              Aurelia Oancă

”Iată întâlnim în această carte ca ofrandă adusă poeziei de cele două autoare care au copt pe altarul gândirii în jăraticul aspru al propriilor simțăminte roade mănoase,formate din mărgeaua bru-mei de dimineața ori din tăcerea unor nopți nedormite.Poate ziua le-a poposit alături darnică intru totul cu binecuvântata lumină ori…uneori taina este greu de vădit!Poetul este urzit să n-aibă timp,când muza îl ispitește mâna deretică din pana-i măiastră belșug de cuvinte,sensibile, balsamice chiar, iar mai apoi dăruite neconditionat tuturor.”

Radu Botis

”Volumul de față încântă prin prezentarea în oglindă a poemelor celor două autoare, Mihaela CD și Aurelia Oancă, o frumoasă și impresionantă prietenie trăită în viața cea de toate zilele și coborâtă în file de carte, rămânând de-a pururi  înscrisă în patrimonial literar universal prin frumusețea și sensibilitatea poemelor scrise.”

Dunia Pălăngeanu

‘Din multitudinea de anotimpuri care trec peste noi,pǎstrǎm în desaga amintirilor

doar clipele în care am trǎit cu adevǎrat!”

Mihaela CD 

”La îndemnul trăirilor poetice , autoarele cărții  ,, Măsurând Clipa,, și-au unit mâinile ce niciodată nu se despart, nici din cauza diferențele de fus orar, a diferențele de a percepe și reda iubirea , natura, valurile vieții, valurile mării când privindu-le împreună, fiecare dintre poete vede  alt  val.”

Silvia Mihalachi 

”Recomand această carte tuturor celor care vor să-și încarce sufletul cu frumos, cu viziunea și perspectiva demnă asupra vieții și misiunii pe care fiecare o avem. Dragostea pentru poezie, pentru cuvânt a celor două scriitoare vine lăuntric, din sufletul lor, iar acum se revarsă către cititori. În memoria acestora, vor rămâne trăirile care-i emoționează și în care se regăsesc.Întâlnim în volum o poematică a iubirii de viață, într-o lume fragilă și agresată, în care inefabilul e îmbrăcat în poezie!Poeziile au o muzicalitate intrinsecă, ce devine un balsam pentru suflet.  Poeziile au deopotrivă ritm şi esenţă românească, făcându-ne să vibrăm și noi pe arcușul timpului.Un dialog, un duet literar în care timpul este și rămâne interfața dintre noi și Dumnezeu. Un duo liric, scris în culorile sufletului fiecăreia, care printr-o rezonanță subtilă va trece în inimile cititorilor. Cartea îmi sugerează a fi o unică melodie, cântată la două voci, la un interval de terță, care preia alternativ vocea întâia, respectiv a două, într-o compoziție în jurul aceluiași fir magic, ce nu poate fi atins, timpul.”

prof Aurelia Rînjea 

”Fiecare poetă ajunge spre un anumit adevăr din perspectiva unui concurs de împrejurări căruia i se impun, având în vedere punerea în valoare de către fiecare a propriei trăiri, fapt prin care se evidențiază această singularitate a autoarelor întru o apropiere aparte față de povestea traseului liric ce și-l urmează, fie că este vorba de limbaj, tonalitate, atitudine sau tembrul vocii în lansarea pe scara cuvântului liric, cu selectarea notei muzicale întru redarea expresivității. Eul liric al ambelor scriitoare își confirmă identitatea, subliniind parcă, repetat, că fiecare stea abundă de razele dăruite universului fără a afecta strălucirea una alteia, inclusiv cea a emoției retransmise cititorului.”

Lidia Gontu  Grosu 

        ”„MĂSURÂND CLIPA” – este un frumos dialog poetic purtat de două personalități remarcabile, Aurelia Oancă și Mihaela C.D. Am avut curiozitatea să văd ce anume le leagă și ce anume le desparte pe aceste două femei remarcabile. Pe parcursul lecturii volumului am avut senzația că este un dialog muzical, purtat pe două voci diferite, unindu-se și cântând la unison din când în când.”

Simona Mihutiu

”Felicitări! Aveți în fața dumneavoastră nu doar o carte ci un crez cuprins într-un cântec al inimii ce transformă cuvântul într-un vers ce leagănă gândul dând forță trăirilor, făcându-ne mai buni, mai înțelegători. Citiți și minunați-vă!O poezie de suflet ce ne îmbracă trăirile într-o nouă mantie de catifea, măsurându-ne drumul prin această viață tumultoasă. Felicitări autoarelor, dorindu-le viață lungă, cărți multe și satisfacții pe măsură.”

prof Mircea Marcel  Petcu

Publicata: la EDITURA GLOBART UNIVERSUM  MONTREAL , CANADA 2023

Editor: Johnny Ciatlos Deak

Autor: : Mihaela CD& AURELIA OANCA

Limba: Romana 

Cuvântul editorului  : Johnny Ciatlos Deak 

Introducere: prof Victor Manole

Cuvânt înainte: Radu Botis

Prefața: Dunia  Pǎlǎgeanu 

Postfața: prof Mircea Marcel Petcu

Impresii: Simona Mihutiu

Impresii : Laura Georgiana Gheorghe

Impresii: Lidia Gontu Grosu 

Cuvânt de încheiere: Silvia Mihalachi

Recenzie de carte : prof Aurelia Rînjea

Structura: 220 pagini  color  

Lansata la: va urma 

Recenzii și cronici ale acestei cărți :

  • Cuvântul editorului : Johnny Ciatlos Deak 
  • Despre trecerea timpului : prof Victor Manole 
  • Cuvânt Înainte:La ceasuri  de taina *Radu Botis
  • Prefața:Un intermezzo pe câmpia sufletului*Dunia  Pǎlǎgeanu 
  • Postfațǎ: Iubind clipa *prof Mircea Marcel Petcu

  • Impresii: Clipǎ mǎsuratǎ prin poeme*Simona Mihutiu

  • Impresii: Mǎsurand clipa.*Laura Georgiana Gheorghe

  • Impresii Pe marginea„măsurariului”clipei trăite*Lidia Gontu Grosu

  • Recenzie de carte: Pasteluri lirice atemporale*prof Aurelia Rînjea

  • Cuvânt de încheiere:Mǎsurand clipa am aflat valoarea timpului*Silvia Mihalachi

Aici puteți  să  răsfoiți  gratuit  câteva pagini  din

Măsurând Clipa:

  în curând 

Aici puteți  să aflați mai mult despre  cartea Măsurând Clipa:

DRUMUL CARE DUCE LA BIBLIOTECǍ-Mihaela CD

Măsurând clipa,o carte pentru biblioteci!

Un mare proiect ce se naște dintr-o mare inima : 6 cărți noi pentru a fi donate la biblioteci -proiect al autoarei Mihaela CD

Lăcrimioara Iva*Prefață: Punct de reper pentru un zbor interior *Născut pentru a fi (alt)cineva

Gabriela Raucă*Postfațǎ*Născut pentru a fi (alt)cineva

Aurelia Rînjea*Cuvânt înainte: URCÂND TREPTE DE LUMINĂ *Născut pentru a fi (alt)cineva

Cuvântul editorului : Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)

 

Aici puteți  să cumpărați cartea Măsurând Clipa , promoții, cadouri, oferte :

Wow! Oferte promoționale!

Cărți de vânzare

Ce mai e nou prin librărie?

Cadouri

Mai citeste: 

Ce cumparam, carti tiparite sau eBooks ?

De ce sa cumpăram cărțile unui autor?

CAMPANIA CONTINUĂ-VĂ INVIT SĂ VĂ ALĂTURAȚI! Mihaela CD

 

MĂSURÂND CLIPA tipărită (softcover)

MĂSURÂND CLIPA este un volum de versuri nemuritoare scrise cu pană sufletului de doua dintre cele mai îndrăgite poete contemporane Mihaela CD și Aurelia Oanca care reușesc sa tina cititorul în lumea nemuririi pe tot parcursul lecturii. Comanda acum volumul de versuri în format tipărit și vei beneficia de transport gratuit și de un semn de carte cadou!

35,00 CAD

Card cadou GLOBART UNIVERSUM

Comandă un card cadou GLOBART UNIVERSUM iar cei dragi își vor putea alege singuri cărțile și revistele favorite! Dăruind cărți sau reviste faceți un cadou;inteligent, de suflet și; de durată!;

100,00 CAD

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT ELECTRONIC(ebook pdf)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingva de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimata full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit încă o carte( în format ebook-pdf) pentru toate comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse! MAI IEFTIN, MAI RAPID, MAI ECOLOGIC!

30,00 CAD

MAI CITESTE: 

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Despre cartea Fire within Us

Despre cartea Dialog peste ocean

Despre cartea Pasi de catifea

Despre cartea Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying

Despre cartea Focul din Noi

Despre cartea Binecuvantare si chin

Despre cartea Blessing and Torment- engleza

Despre cartea Prin ochii mei

Despre cartea Iubește-mă în fiecare anotimp

Despre cartea LA CASA DE NEBUNI

Cumparaturi in format electronic: eBook

Wow! Oferte promotionale!

Cadouri

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

MĂSURÂND CLIPA tipărită (softcover)

MĂSURÂND CLIPA este un volum de versuri nemuritoare scrise cu pană sufletului de doua dintre cele mai îndrăgite poete contemporane Mihaela CD și Aurelia Oanca care reușesc sa tina cititorul în lumea nemuririi pe tot parcursul lecturii. Comanda acum volumul de versuri în format tipărit și vei beneficia de transport gratuit și de un semn de carte cadou!

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.