De 1 an cu voi !La multi ani !

 

poza coperta finala revista nr1

 

Revista” Poezii pentru sufletul meu ”  de 1 an cu voi!

 

LA MULTI ANI !!!

4b2685cf1a39cb1e4569e8f9d82c38df

 

Revista românilor de pretutindeni la ceas  aniversar!

LITERATURĂ, ARTĂ ȘI CULTURĂ

 

Dragi români de pretutindeni ,

Va anunțăm cu deosebită bucurie că la un an de la apariția sa în spațiul virtual  revista ”Poezii pentru sufletul meu ” va vedea lumina tiparului în luna noiembrie a acestui an  iar lansarea va avea loc la Montreal în luna ianuarie.

Revista a fost fondata in 30 octombrie 2018  la Montreal, de catre autoarea Mihaela CD, ca un proiect de suflet  caruia i s-au adaugat mai multe persoane si autori colaboratori.

A fost un an minunat în care revista noastră a adus în  sufletele cititorilor multă bucurie  prin cele peste 2700 de articole publicate [poezie, proză,  povești,articole, picturi,desene, fotografii și videoclipuri muzicale] Acest lucru a fost posibil datorită  colaborării extraordinare cu 38 de autori-colaboratori ! Va mulțumim!

S-a muncit ziua și noaptea, tehnoredactarea, ajustările tehnice,editarea și  publicarea făcându-se voluntar și benevol de către o mâna de oameni cu suflet mare! Revista se apropie de 100000 de vizitatori [exact 98800] din 95 de țări !

Revista noastră va continuă să apară on line  dar va apărea și în formă tipărită trimestrial.

REVISTA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENIpoza coperta finala revista nr1

Revista  noastră se adresează românilor din întreagă lume  iubitori de literatură, artă și cultură. La fel că și până acum suntem deschiși la colaborarea cu cenacluri/ asociații/organizații ale românilor de pretutindeni.

REVISTA DE  LITERATURĂ, ARTĂ ȘI CULTURĂpoza coperta finala revista nr1

Revista  noastră își propune să vină în întâmpinarea frumosului artistic sub toate formele sale, să  adune în paginile sale  autori, poeți, scriitori, critici, dar și artiști, pictori, sculptori, muzicieni, consacrați  sau debutanți.

poza coperta finala revista nr1REVISTA TIPĂRITĂ: 4 numere pe an

Fiecare număr tipărit  al revistei noastre va fi un prilej de bucurie pentru cititori si autori! Vor fi organizate concursuri  pentru  cititori dar și concursuri pentru autori/artiști. Revista isi propune sa incurajeze noi talente artistice  si deopotriva sa-i sustina pe cei consacrati prezentand interviuri, profiluri de autor, articole, lansari  de carte, evenimente culturale diverse, vernisaje etc

Materialele pentru publicare in revista noastra tiparita  se trimit la adresa de email : revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com.

ABONEAZA-TE LA REVISTA !

Atat cititorii cat si autorii/artistii se pot abona  la revista direct pe site accesand butonul de plata sau  prin adresa de email:

abonament@poeziipentrusufletulmeu.com

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

C$75,00

Pentru a cumpara un singur numar al revistei aceseaza butonul de plata :

Revista TIPARITA ”Poezii pentru sufletul meu” nr 1/2019

Cumpără un număr al revistei Poezii pentru sufletul meu,15 CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$20,00

 

Pentru  informatii, colaborari, publicitate, va invitam sa ne scrieti  pe adresa  de email:

contact@poeziipentrusufletulmeu.com

anuntCONCURS PENTRU AUTORI/ARTISTI: GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR!

Va invităm la CONCURSUL : GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR care va avea loc odată cu apariția primului număr TIPĂRIT al revistei noastre.

Înscrierile se fac prin email până la 15 noiembrie 2019.

Fiecare participant  trebuie să menționeze  secțiunea la care se înscrie : ”Creații scrise”  sau ”Artă în imagini ”  , să scrie numele, adresa de  email, adresa poștală, cateva detalii despre  materialele cu care vrea  sa participe [poeme/ scrieri/ proza/pictura / fotografie/sculptura/desen/schite], lungimea materialului  [o pagina sau doua] și in cazul in care a fost selectionat să plătească costul aferent publicării  în revista tipărită, în funcție de secțiunea aleasă[Creatii scrise  sau Arta in imagini ] ,de  numarul de pagini [1 sau 2 pagini]   si de numarul de aparitii [1-4 numere de revista].

Materialele  trimise trebuie să fie opera dumneavoastră și nu opera altcuiva Autorii răspund de calitatea materialului trimis.

Editorul revistei isi rezerva dreptul de a refuza  materialele pe care le considera neadecvate.

Membri juriului vor fi aleși din cadrul colectivului revistei . Rezultatele concursului-gala  vor fi anunțate  în revista on line și în  numărul  următor al revistei tipărite.Vor fi oferite diplome de excelenta, premiicu titlu de merit   si embleme de merit care vor fi trimise prin poștă.

Participantii  care opteaza pentru aparitii tiparite in 4 numere de revista sunt inclusi automat in CLUBUL  GOLD.

CLUBUL  GOLD: Membri clubului gold  vor beneficia de publicitate gratuită în revista noastră on line : cărți, picturi, sculpturi, lansări, evenimente, înregistrări, fotografii, videoclipuri  și alte oferte exclusive.

Participantii  care au  colaborat cu revista noastra pana la 30 octombrie 2019 sunt inclusi automat in CLUBUL  ANIVERSAR.

CLUBUL ANIVERSAR: Fac parte toti cei care au colaborat cu revista  noastra pana la 30 octombrie 2019.Membri clubului aniversar vor beneficia de un interviu  care va fi publicat gratuit intr-un numar al revistei tiparite.

Pentru mai multe  detalii privind participarea la concurs  trimiteti un email la  adresa revista@poeziipentrusufletulmeu.com

 

CONCURS PENTRU CITITORI : CÂȘTIGĂ UN logo-concurs2ABONAMENT GRATUIT!

Cumpără un număr al revistei  Poezii pentru sufletul meu, semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ]  pe globul pamântesc  de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate  și trimite-o pe adresa  de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com  Nu uita să lași coordonatele tale  ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

VA ASTEPTAM CU DRAG !

 

giphy (67).gif

 

Echipa ”Poezii pentru sufletul meu ”

 

7 gânduri despre „De 1 an cu voi !La multi ani !

  1. Felicitări și mult succes pe mai departe. Este o realizare de suflet și sper să ajungă la sufletele sensibile de pretutindeni. La mulți ani! revistei și celor care fac tot posibilul ca ea să apară! Cu drag și respect deosebit, Aurelia Oancă!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Va multumim din inima doamna Oanca ca ati fost alaturi de noi inca de la inceput! La multi ani dumneavoastra pentru acest an frumos in care ati ales sa va alaturati acestui proiect de suflet!

    Apreciază

  3. FELICITĂRI !!! Acest frumos proiect de suflet la ceas aniversar , a putut fi realizat datorită dumneavoastră dragi colaboratori ai revistei, cititorilor nostri fideli oameni minunati care ne urmăresc , citesc si apreciază publicatiile revistei si nu in ultimul rând minunatei echipe redactionale, oameni devotati acestui lăudabil proiect de a propaga arta, literatura si cultura sub cele mai diferite forme! Vă urez mult succes si pe viitor ca să ne puteti încânta sufletele prin tot ce ne dăruiti !! 👏🏻❤️✍️

    Apreciat de 1 persoană

  4. Va multumim domnule Daniel Visan-Dimitriu din tot sufletul ca ati venit si ati ramas alaturi de noi! Revista exista datorita celor care editeaza/redacteaza dar si datorita colaboratorilor. Cititorii se pot bucura de frumusetea versurilor pe care le daruiti cu generozitate. Va multumim in numele tuturor!

    Apreciat de 1 persoană

  5. …✍️

    Ora 19.45
    Stamullen, Ireland

    Scanez rapid “e-mail”-urile primite cu gândul să mă ascund cât mai repede sub plapumă, tulburată de furia furtunii deslănțuite, pe tot parcursul zilei.
    Îl deschid pe cel cu invitația de a participa la concursul de artă fotografică ,,The Science Photo Competition” și tentată, aleg să onorez cerințele cu o mică contribuție.
    ,,Log In”… (pierd noțiunea timpului) ,,Log Out”… și realizez că este deja 10:46pm.
    ,,Vai! Mâine e luni și o iau de la capăt” – așa mă cert singură, când pierd ore bune de somn, absolut necesare pentru o minte sănătoasă și nu în ultimul rând pentru cei 98 de ani pe care îi am drept target.

    Dacă tot am petrecut în concentrare atâtea ore, mă gândesc că mai mult de câteva minute nu vor trece, deci nu ezit să tastez Ratheida, ca să mă conving de eficacitatea actului prestat.

    Ahhhh…
    Și ce văd?

    <>

    Tot Raiul pe Pamant: Autor Ratheida – Apreciat cu titlul EXCELENT
    Luceafarului Autor: Ratheida – Apreciat cu titlul: MAGNIFIC

    Mulțumesc reverent și din suflet Revistei ,,Poezii pentru sufletul meu”
    REVISTA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI * LITERATURĂ, ARTĂ ȘI CULTURĂ
    Montreal, Canada
    Apreciez cu toată deschiderea inimii mele astfel de mesaje drept comentarii:
    ” Respir a primăvară și-a dor de inocență”, ce frumos spus! Bravoo autoarei Ratheida!”

    IERTARE și ÎNDURARE strig Universului pentru o asemenea neglijență!
    Doamne, printre ce nume cu renume sunt și eu amestecată!
    Reverență, distinși autori și inefabili magicieni ai spațiului intergalactic!

    Acum?
    Privesc ca o tâmpă ecranul (Premianții concursului “Mesaje de Iubire” din 8 Martie 2019) și nu realizez în acest moment CINE SUNT EU dar cel mai grav, CUI SĂ MULȚUMESC??? 🙏💝🍀

    Treziți-mă, vă rog…
    Sau, cel mai bine ar fi să mai dorm puțin

    Aceste rânduri le-am așternut în data de 8 Decembrie, la o oră târzie din noapte!

    Revin cu bucurie adresându-vă FELICITĂRI, MULȚI ANI PROSPERI, încununați cu cât mai multe realizări!

    Ratheida (Theia Presadă, Tatiana Ana)
    Dublin Irlanda

    Apreciat de 1 persoană

  6. Buna ziua Ratheida si multumim din inima pentru acest mesaj atat de frumos! Ne bucuram ca ne-ati scris si ca ati rupt din timpul dumneavoastra atat de pretios ca sa lasati aici randurile acestea minunate.Ne dorim sa ne ramaneti aproape, Sarbatori Fericite si La multi ani!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.