Secrete- Pasi de catifea

pasi de catifea coperta fata

Dragi prieteni,

Secrete- Pasi de catifea

Va multumesc dragi prieteni cititori  pentru mesajele, comentariile si comenzile voastre! Asa cum v-am promis iata ca ne reintalnim  pentru ca impreuna  sa deslusim  secretele care  se ascund in spatele acestei carti. Imi face o deosebita placere sa raspund intrebarilor voastre si  voi raspunde pe rand la toate intrebarile si mesajele pe care le primesc. 

Intrebari si raspunsuri

1.Care este secretul care  sta in spatele  copertii Pasi de catifea? 

Sincer ma asteptam sa ma intrebati  despre titlul cartii  Pasi de catifea  dar recunosc ca  intrebarea aceasta  este  exceptionala   pentru ca, intr-adevar asa este, alegerea  imaginii de pe coperta nu a fost intamplatoare. Am cautat aceasta imagine specifica, pentru ca,  asa cum ati banuit ea trebuie sa reprezinte ceva anume.  Din insasi titlul cartii Pasi de catifea  am vrut sa  subliniez faptul ca ”pasii mei ” sunt ”de catifea”  adica sunt hotarati dar fini, determinati dar nu apasati ci  totusi feminini, pasi eleganti  si responsabili, asemeni unui dans, pasi ai unei femei sensibile dar motivate, care poarta cu ea emotii si trairi, fapt pentru care am ales imaginea feminina si eleganta a  pantofilor cu toc.

2.Este cartea Pasi de catifea o carte de poezii de dragoste?

Nu, cartea Pasi de catifea  nu este o carte de poezii de dragoste, este un volum de poezii ”din sufletul meu pentru sufletele voastre” care  contine desigur si cateva poezii de dragoste insa nu aceasta este tema principala a cartii. Pregatesc o carte  care este  intr-adevar numai  cu poezii de dragoste  si care se numeste ‘‘Iubeste-ma in fiecare anotimp” , ce va  fi publicata in  viitorul apropiat.

3.Nu am citit inca niciuna dintre cartile dumneavoastra, doar cateva poezii  din revista care mi-au placut  foarte mult, as vrea sa va citesc cartile si as vrea un sfat : Cu care carte sa incep? 

Ma bucur nespus ca va plac poeziile mele si  desigur as fi onorata sa le cititi pe toate! Fiecare carte este diferita  si  veti descoperi altceva in fiecare dintre carti. Dealtfel cartea Uneori elefantii zboara  este total  diferita fiind o carte de aforisme, reflectii si enunturi  motivationale. Sunt sigura ca si aceasta v-ar placea foarte mult pentru ca este foarte pozitiva insa daca doriti numai poezie atunci  va indrum spre celelate trei carti Binecuvantare si chin, Focul din Noi  si Pasi de catifea.  Daca doriti  sa le cititi pe toate  va sfatuiesc sa incepeti  in ordinea in care le-am scris  asa cum au fost ele publicate pentru ca veti putea  sa va faceti o parere  si legat de factorul timp/evolutie/schimbare, etc. Va multumesc! 

4.Care este tema dumneavoastra preferata si care este stilul preferat? 

Desi pare greu de crezut nu am o tema preferata si mai degraba  pot sa spun ca aceste teme/tematici  sunt influente  divine venite pe moment de undeva  sau pur si simplu  din evenimentele care ne inconjoara/e muza sau inspiratia de moment. Cred ca un poet care scrie din suflet se exprima cel mai bine prin poezie oricare ar fi starea /trairea sa. Am scris si rugi si poezii pentru copii si pamflete, poezii de dragoste, poezii  de dor, de drag, versuri  reprezentand imagini  din copilarie si amintiri,  poezii filozofice, educative, patriotice, poezii vesele, etc…In general scriu poezii  cu rima dar nu neaparat  in stil clasic, eu am un stil al meu  intre clasic si modern, nu scriu o poezie neaparat  bazata pe forma  ci mai degraba ma axez pe mesajul poeziei  si  nu exclud scrierea in vers alb.

5.Scrieti numai poezii ? Nu v-ati gandit niciodata sa scrieti un roman?

Ba da, cum sa nu! Lucrez de aproximativ un an si jumatate la un roman care se numeste ‘‘Femeia care a uitat sa mai planga ”.O superba poveste de viata  cu suspans si dragoste care,   ma  uimeste chiar si pe mine !  Aceasta este cea mai mare dorinta a mea  sa termin romanul. Imi doresc din suflet sa vada lumina tiparului in acest an insa sunt realista si stiu ca s-ar putea sa mai dureze putin. Firul romanului  se scrie  cursiv si  necesita  timp in care sa scrii , doar sa scrii si sa nu fii intrerupt ceea ce este cam greu. Nadajduiesc insa  sa  imi fac timp si sa il pot termina. 

6.In cat timp s-a nascut cartea Pasi de catifea si  care sunt locurile preferate unde scrieti?

Cartea Pasi de catifea s-a nascut spontan, la fel ca si celelate carti ale mele. De la primele poezii pana la completarea a 250 de pagini  ale cartii pot sa treaca cateva luni bune, aproximativ 6 luni  sunt necesare pentru  intreg procesul ”nasterii” sale inclusiv tehnoredactare, corectura si tipar.  Scriu in diverse locuri si  momente ale zilei, depinde de inspiratia de moment, legatura cu muza mea divina, in general acasa si cel mai des seara sau noaptea cand este mai multa liniste pentru a intra in lumea mea poetica.

7. Am citit celelalte carti ale dumneavoastra si am sesizat ca fiecare dintre carti este dedicata cuiva drag  aceasta carte cui ati dedicat-o si de ce? 

Va multumesc foarte mult pentru intrebare si  ma bucur ca sunteti  unul dintre cititorii mei fideli. Este adevarat si ati observat foarte bine ca fiecare carte a mea este dedicata unei persoane dragi. Scrierile mele sunt bucatele din sufletul meu si  de aceea consider ca este oportun sa le dedic persoanelor care  au jucat un rol important in viata mea. Prima mea carte  Binecuvantare si chin a fost dedicata  memoriei tatalui meu iubit  si dragei mele Anya  (mama sotului meu)  care au plecat  la numai 6 luni  unul dupa altul si care au insemnat extrem de mult pentru mine. A doua carte Focul din Noi  este dedicata  maicutei mele iubite  fara de care nu as fi fost nimic! Cartea Uneori elefantii zboara  care este o carte de aforisme, este dedicata fiicei mele iubite care este un exemplu de perseverenta si ambitie si  careia i-am fost pana mai ieri un model si care a devenit intre timp modelul meu si sursa mea de inspiratie.  Cartea Pasi de catifea este dedicata nasilor mei de botez, in memoria nasului Aurel care din pacate a plecat la ceruri si spre surpriza si bucuria nasei mele iubite, Rodica, care este in viata.Acesti oameni minunati, nasii mei de botez  mi-au fost mentori, exemplu si sprijin  de la botez si pana la maturitate, le port infinita recunostinta, iubire si respect pentru tot ce au facut pentru mine. Consider ca acest mic gest de a dedica scrierile mele unor oameni importanti din viata mea, reprezinta un semn de multumire si pretuire pentru ceea ce au reprezentat aceste persoane in viata mea.

Va multumesc din suflet  pentru intrebarile pe care mi le-ati trimis si  astept  in continuare cu mult interes  intrebarile voastre,  la care voi raspunde cu mare drag! Deasemenea va invit pe toti  sa imi trimiteti fotografii pentru a participa  in CARUSELUL PRIETENIEI! 

Cartea este  disponibila atat in format tiparit ( softcover) cat si in format electronic (ebook).

Astept cu mare drag  comenzile si intrebarile  voastre, atat prin butonul de mai jos, sau prin  email  la adresa mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com cat si prin  mesaje private  pe pagina de facebook a revistei ”Poezii pentru sufletul meu” .Asa cum  v-am obisnuit am sa raspund tuturor  intrebarilor voastre  si  am sa public toate pozele pe care le primesc de la voi intr-un carusel  al prieteniei. Va multumesc  din inima pentru ca imi sunteti alaturi si  ma cititi  in continuare, imi scrieti  si acest lucru  ma  bucura si ma onoreaza!

Astept cu  bucurie mesajele voastre! 

Mihaela CD

Rasfoieste cartea Pasi de catifea : 

Pasi de catifea-ebook-demo

 PROMOTIONAL TRANSPORT GRATUIT

Cei care doriti sa comandati cartea  o puteti face  accesand butonul  de mai jos :

Primele 100 de comenzi vor beneficia de transport gratuit oriunde in lume. Fiecare carte va fi insotita de un semn de carte din partea autoarei.

PASI DE CATIFEA format TIPARIT (softcover)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum PASI DE CATIFEA la un pret de numai 35 CAD fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarei.

35,00 CAD

PASI DE CATIFEA format ELECTRONIC (ebook)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum cartea in format ELECTRONIC la pret de numai 20 CAD Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Mai citeste despre celelalte carti ale autoarei : 

Impresii, cronici si recenzii  literare*Uneori elefantii zboara

Secrete: Focul din Noi

Impresii si cronici* FOCUL DIN NOI

Menirea-n vers*Critica literara*Binecuvantare si chin*

Impresii*Binecuvantare si chin*

*Caruselul prieteniei*Focul din Noi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.