Impresii Antologia Universum 3* *Merit de Excelenta*

vol 3 tipar
 .

Chioariu Mihaela Dana

Felicitări și cât mai multe succese !

Eugenia Zabulica

Sunteți superbi!

Dumitrel Plopeanu

De 1 Martie am primit Volumul de Antologie nr. 3. Mulțumesc tuturor celor implicați în acest măreț proiect, respectiv, Editurii GLOBART UNIVERSUM, doamnei Mihaela Miha și POȘTEI ROMÂNE. Sincere felicitări tuturor autorilor ROMĂNI  prezenți în acest volum de excepție.
 .

Mariana Ierima

Felicitari! Succes in tot ce faceți. Stimă și respect.

Nina Lavric

Alese Felicitări  pentru Frumoasa împlinire!
.

Andreea Elena Bîrsan

Mulțumesc tuturor celor care au ajutat la realizarea acestei minunate antologii! Este o onoare să mă regăsesc pe paginile acestui superb proiect UNIVERSUM! 

Florina Netu

Cum pot sa apar și eu cu poezii ,în această antologie? Felicitări  mii pentru toți prezenti!

Violeta Butnariu

Felicitări, aveti realizari minunate!
.
.

vol 3 sepia

 .

Rodica Cernea
O idee excelentă aceasta ANTOLOGIE care a reunit talente românești într-un tot unitar ! Un buchet de opere care vor fi citite cu siguranță și peste ani și ani! FELICITĂRI  tuturor protagoniștilor!
.

Doinita Nan

Mulțumesc frumos d-nei Mihaela ,pentru participarea la antologia de literatură contemporană, autori români de pretudindeni,UNIVERSUM și publicarea poeziilor mele în revista ,,Poezii pentru sufletul meu”…o mare onoare pe care o împărtășesc cu voi.Felicitări tuturor participanților la aceste două publicații ,mulțumind din suflet întregului colectiv al revistei cât și editurii Globart Universum…seară frumoasă!
.

Violeta Bobocea

Vă mulțumim din suflet!

Gavril Iosif Sinai

Vă mulțumim! Felicitări, tuturor!

Daniela Vîlceanu

Mărțișorul care mi-a bucurat și totodată mi-a înflorit sufletul în prima zi a acestei primăveri a venit de la Editura GLOBART UNIVERSUM, Montreal – Canada, prin publicarea poeziilor mele în UNIVERSUM – Antologia de Literatură Contemporană; Autori români de pretutindeni.Mulțumesc frumos, scriitoarei Mihaela CD, pentru invitația onorantă! Pentru a defini această înfăptuire am să citez pe nimeni altul decât înfăptuitorul acesteia, “Senior editor & coordonator, Johnny Ciatlos Deak:

“Un univers de culori și miresme unice, impregnat în creațiile de excepție ale autorilor a dat naștere acestui buchet sublim, ce poartă numele UNIVERSUM”.Felicitări întregului colectiv redacțional pentru acest proiect deosebit!
Mult succes în proiectele următoare!
.

Lucia Steffens

Felicitari și prețuire pentru tot ce realizați!

Turcu Roxana

Vă mulțumesc foarte mult!

Elena Glodean 

Pentru acest dar neprețuit primit azi, în prima zi de primăvară, mulțumesc, din inimă, Editurii Globart Universum, Montreal-Canada și întregului grup redacțional!Mulțumesc d-na Mihaela pentru efortul depus împreună cu întregul grup redacțional al Editurii Globart Universum în finalizarea acestui frumos și special proiect!
155948526_10158378882017428_9185376640967805619_o
.

Victor Manole

FELICITĂRI INFINITE EDITURII GLOBART UMIVERSUM MONTREAL CANADA PENTRU CELE CINCI VOLUME DE ANTOLOGIE UNIVERSUM DE EXCEPȚIE!

Gabriela Ana Balan

Azi a ajuns și la mine Antologia de literatură contemporană Universum, Autori români de pretutindeni (Montreal, Canada, 2020), senior editor și coordonator Jhonny Ciatlos Deak.Prezența mea în volum se datorează doamnei Mihaela CD, redactor coordonator În colecția mea este unul din cele mai frumoase volume în care am apărut până acum, cu o realizare grafică de excepție și un cuprins demn de răsfoit într-o duminică așa frumoasă ca aceasta de azi. Este mărțișorul meu!Felicitări  Editurii Globart Universum pentru acest proiect! Mulțumiri sincere!
Este excepțională! Vreau să le spun celor care așteaptă cu nerăbdare volumele următoare că se lucrează cu seriozitate și profesionalism și merită fiecare clipă de așteptare! Felicitări sincere!
.
.

Maria Vasile

Felicitări  tuturor !Mulțumiri din inimă, Editura Globart Universum. Acest proiect e spectaculos !💕💕

Maria Negoița

Felicitãri şi succese mari !

Angela Dumbrava

Mulțumiri din suflet,Mihaela!

Teodora Razboianu Chiric – Butuc

Mulțumim din tot sufletul, pentru oportunitățile oferite! Onorată! Felicitări, cu inima Editura Universum cu întreg grupul redacțional! Felicitări tuturor, celor care au avut și au această șansă! Cu prețuire Oameni frumoși!

Vasile Bele

UNIVERSUM. ANTOLOGIE DE LITERATURĂ CONTEMPORANĂ. AUTORI ROMÂNI DE PRETUTINDENI, VOL. III
coord.: – MIHAELA CD;- JOHNNY CIATLOS DEAK;
,,Fiind un instrument cu un ecou puternic în promovarea noilor talente, editurile numesc antologiile printre cele mai influente cărți cu un impact major din istoria literară modernă. Dacă analizăm impactul, vom constata faptul că șansele de afirmare ale tinerilor talentați, cu vocație de scriitori, se măresc considerabil, participând la antologii alături de scriitori consacrați, iar ascensiunea și succesul vor fi posibile de realizat mult mai rapid decât prin utilizarea publicării individuale. Deloc de neglijat este aspectul creării de legături între autorii participanți la o antologie de fraternitate sau uniune, oferind tinerelor talente o experiență benefică în debutul carierei scriitoricești. Prin participarea autorilor de diverse genuri literare la antologii, acele culegeri de flori cu o paletă bogată de creații precum proză, poezie, piese de teatru, eseuri, aforisme, epigrame etc., permit editurilor să creeze splendide buchete cu caracter unic ce vor purta mireasma creațiilor lor și vor lăsa moștenire generațiilor ce ne vor succeda adevărate comori literare”, este, dragii mei, punctul de vedere, al senior editorului & coordonatorului Johnny CIATLOS DEAK, chiar așa numit, CUVÂNTUL EDITORULUI, pag. 4, din seria de volume antologice UNIVERSUM. ANTOLOGIE DE LITERATURĂ CONTEMPORANĂ. AUTORI ROMÂNI DE PRETUTINDENI, VOL. III, Editura Globart Universum, Montreal, Canada, 2020, pag. 400, ISBN 978-1-7773321-4-3 (softcover), 978-1-7773321-9-8 (e-book), primit recent și pe care ,,mă grăbesc”, să îl ,,răsfoiesc” și apoi să ,,îl devorez”, citindu-l, curios fiind, și interesat, de seria acestor volume de excepție.
Am scris și despre volumul precedent acestuia. L-am recenzat. La fel și acesta… valoros. Calitate. Performanță. Prețiozitate. Motiv de a FELICITA întreaga echipă din ,,spatele” acestuia. Apoi, cu un alt set de FELICITĂRI, mă voi îndrepta către participanții care au crezut în acest proiect. Participanții care au susținut această apariție antologică, iată, ajunsă la volum III, din V.
Acest volum are un motto, din Aleksandr SOLJENIȚÎN:
,,Literatura devine memoria vie a unei națiuni”. Iată participanții antologați, cuprinși în ordinea lor din volum:
– Daniela VÎLCEANU, pag. 6-13;
– Maria CHIVĂRAN, pag. 14-21;
– Lucia STEFFENS, pag. 22-29;
– Lucia MOROIANU, pag. 30-35;
– Camelia FLORESCU, pag. 36-47;
– Mircea Marcel PETCU, pag. 48-57;
– Cristian PAVEL, pag. 58-63;
– Gabriela Ana BĂLAN, pag. 64-71;
– Ionica BANDRABUR, pag. 72-75;
– Lhana ROMA NOVA, pag. 76-85;
– Ileana VLĂDUȘEL, pag. 86-93;
– Nina LAVRIC, pag. 94-99;
– Monica Raluca BUCĂTARU, pag. 100-107;
– Maria NEGOIȚA POPA, pag. 108-115;
– Marian COSTACHE, pag. 116-125;
– Valerian CIOBANU, pag. 126-135;
– Raisa PLĂIEȘU, pag. 136-141;
– Iulia MOROȘANU, pag. 142-147;
– Petronela MOCANU, pag. 148-155;
– Doinița NAN, pag. 156-163;
– Rebeca CHIRILĂ, pag. 164-167;
– Viorica FLOROIU, pag. 168-177;
– Liliana TIREL, pag. 178-185;
– Liliana ROIBU, pag. 186-193;
– Ana Maria ILIESCU, pag. 194-201;
– Elena Victoria GLODEAN, pag. 202-209;
– Maria TOMIȚĂ CORINI, pag. 210-219;
– Angela MIHAI, pag. 220-229;
– Limona RUSU, pag. 230-239;
– Ion CUZUIOC, pag. 240-249;
– Paomi Vlad SĂRĂȚILĂ, pag. 250-259;
– Dumitrel PLOPEANU, pag. 260-269;
– Victor MANOLE, pag. 270-275;
– VASILE BELE, pag. 276-293;
– Maria VASILE, pag. 294-299;
– Mihai CĂTRUNĂ, pag. 300-309;
– Vasile RUȘEȚI, pag. 310-319;
– Mariana BENDOU, pag. 320-329;
– Maria FILIPOIU, pag. 330-335;
– Iurie BOJONCĂ, pag. 336-343;
– Gheorghe CUTASEVICI, pag. 344-355;
– Nicoleta TUDOR, pag. 356-363;
– Sergiu GÂTLAN, pag. 364-373;
– Teodora CHIRIC, pag. 374-381;
– Mihaela CD, pag. 382-395;
FELICITĂRI TUTUROR! Clar, voi reveni… Deocamdată atât, pentru azi! Seară plăcută… Oamenii care se iubesc se adună. Așa au făcut și cei din echipa UNIVERSUM… au lansat invitația la iubire, lăsând fiecăruia dreptul de a alege. Cei care simt la fel, gândesc la fel, iubesc la fel au răspuns. Dovadă, este acest al treilea volum, repet, din cinci. Un sfârșit de săptămână plăcut, dar promit să revin cu amănunte din fiecare antologat. Doamne ajută să fie bine…
MULȚUMESC MIHAELA CD!
MULȚUMESC JOHNNY CIATLOS DEAK!
MULȚUMESC, UNIVERSUM!
MULȚUMESC colaboratorului care a fost ,,însărcinat”, cu trimiterea coletelor!
(VA URMA)
Chiuzbaia, 26 februarie 2021

Lacramioara Elefteriu

Minunat! Felicitări alese și admirație!

Petronela Mocanu

Mulțumesc Editura Globart Universum pentru minunatul mărțișor de suflet!Mulțumesc din inimă tuturor persoanelor implicate in acest proiect!

Pica Bostina

Respect! Felicitări!

Lidia Gonța-Grosu

Aleasă prețuire cu felicitări si urări de sănătate!

Patty Ferariu

Sunteți minunați!

Petrică Tatu

Mulțumesc frumos felicitări!

Viorica  Floroiu

Primăvara a sosit la poarta sufletului meu cu mărțișorul care mi-a înflorit sufletul, de la Editura GLOBART UNIVERSUM, Montreal-Canada, prin publicarea versurilor mele în UNIVERSUM -Antologia de Literatură Contemporană; Autori români de pretutindeni. Mulțumesc cu sufletul, Doamnei Mihaela CD pentru invitația onorată!
Felicitări tuturor organizatorilor pentru acest proiect în care au adunat făuritori de frumos de pretutindeni.

Valerian Ciobanu 

În ziua a noua din luna martie a ajuns și vol. 3. Din Canada. Vă mulțumesc, dragi editori din Montreal. E rezultatul unui efort comun și bun! Să vedem cât mai degrabă și alte volume: 4 și 5 de antologie Universum! Cu admirație Mihaela CD și Johnny Ciatlos-Deak!

.

VIZIONEAZA VIDEOCLIPUL  LAUREATII MERITULUI DE EXCELENTA ANTOLOGIA UNIVERSUM MONTREAL CANADA-2020-5 VOLUME

Vizioneaza  videoclipurile fiecarui volum Universum  in paginile urmatoare:

Antologia Universum volumul 1

Antologia Universum volumul 2

Antologia Universum volumul 3

Antologia Universum volumul 4

Antologia Universum volumul 5

Cum se comanda Antologiile Universum?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.