Johnny Ciatlos Deak: Programul de promovare al scriitorilor și artiștilor români  contemporani   de pretutindeni continua!

Test 4 -bust

Programul de promovare al scriitorilor și artiștilor români  contemporani   de pretutindeni continua! 

Johnny Ciatlos Deak 

senior editor al editurii Globart Universum 

”Pornind de la sloganul  editurii  Globart Universum :”Spune lumii că exiști, spune lumii despre tine!”, editura noastră  a lansat  în urmă cu 2 ani  un program de suflet  romanesc, aici în Canada : Programul  de promovare al scriitorilor și artiștilor români contemporani, de pretutindeni, program ce  cuprinde mai multe proiecte, care se desfășoară an de an  pe durata mai multor ani.   

Primul proiect a fost antologia Universum în 5 volume, care a reunit creațiile  literare a  peste 200 de autori  români ,de pe întreg globul, însumând  peste 2000  de pagini  editate,  antologia în 5 volume  Universum fiind lansată la GALA artelor editia a 2-a  in anul 2021.

Al doilea proiect în cadrul programului  a fost cartea de interviuri  GENESIS-  ce însumează 40 de  interviuri inedite cu scriitori români de pretutindeni  lăsând   amprente scriitoricești în literatura  contemporană. Cartea de interviuri   Genesis a fost  lansată în  cadrul evenimentului SA IUBIM ÎN  ORICE  ANOTIMP  de la HANUL MOLDOVENESC în  mai 2022.

Al treilea proiect  se adresează de aceasta dată ARTIȘTILOR români de pretutindeni și se numește GLOBART  (de la glob și artă) ,  fiind  o antologie  de ARTA ÎN IMAGINI în care sunt cuprinși artiști români  de pe  mapamond. 

Al 4 -lea proiect în cadrul acestui Program  de promovare al scriitorilor și artiștilor romani contemporani, poartă numele de GALAXY -antologie de ecouri  literare, un proiect grandios  în 4 volume  ce aduce în lumina reflectoarelor creații literare ale autorilor români contemporani din întreaga lume.  Proiectul  adună în   cele  4 volume, 147 de autori  români  de pe mapamond,  însumând  peste 1500 de pagini  editate. Aceasta antologie  GALAXY in 4  volume  fiind lansată la GALA artelor editia a 3-a  in anul 2022.

Al 5 -lea proiect în cadrul acestui Program  de promovare al scriitorilor și artiștilor romani contemporani, poartă numele de ÎMPREUNĂ  – și este  vorba de o colecție  de 3 antologii cu următoarele titluri :  Împreună să dăruim iubirea prin vers – antologie  de versuri nemuritoare, Împreună  să ne păstrăm credința – antologie  de creații literare creștine, Împreună să facem  o lume mai bună – antologie de texte  literare. Aceste antologii ÎMPREUNĂ vor fi lansate în cadrul Galei Artelor ediția a -4 a  în anul 2023!

Va asteptam cu drag  sa va alăturați programului nostru! 

Invitație de participare la antologiile tematice ”ÎMPREUNĂ” editura GLOBART UNIVERSUM *Montreal 2023

 
 

Globart -antologie de artă în imagini (Softcover)

Antologia Globart de artă în imagini este un album al artiștilor contemporani români de pretutindeni, ce adună în cele 198 de paginile ale sale, pictură, mozaic, fotografie artistică, icoane pe sticlă sau pe lemn, icoane din mărgele și pictură digitală, creații aparținând celor 17 artiști cuprinși. Imprimată full color pe hârtie de cea mai bună calitate, antologia este acoperită cu jachetă de protecție. Comandă ACUM această bijuterie de artă! Stoc limitat!

125,00 CAD

GENESIS-INTERVIURI -format TIPARIT(softcover)

Comandati acum cartea GENESIS – interviuri -AMPRENTE SCRIITORICESTI , la pretul de 35 de euro .In cele 400 de pagini veti gasi 40 de  interviuri  care vin sa dezvăluie 40 de personalități marcante care lasă amprente scriitoricești incontestabile asupra literaturii romane contemporane. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit! Comanda acum cartea GENESIS!

35,00 EUR

PACHET 4 VOLUME GALAXY TIPĂRITE. Stoc limitat!

Au câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -”CARTEA DE ANTOLOGIE SI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE A ANULUI 2022 ”-Comanda toate cele 4 volume ale antologiei GALAXY 2022 pentru a avea intreaga colectie de peste 1500 de pagini la un pret promotional de numai 125 euro (pret intreg 140 euro) Economisesti 15 euro si transportul este inclus in orice colt al lumii! Oferta valabila in limita stocului disponibil! Timp limitat!

125,00 EUR

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.