Editura GLOBART UNIVERSUM anunță : NOUTĂȚI EDITORIALE-autor Mihaela CD

319613615_1270459173534600_8015871147612282854_n
 

Editura GLOBART UNIVERSUM:

NOUTĂȚI EDITORIALE:

 
Astăzi la editura GLOBART UNIVERSUM a fost o zi cu mare încărcătura emoțională, o zi de mare sărbătoare și de mare bucurie!Au sosit de la tipografie cărțile autoarei Mihaela CD : cartea bilingva de aforisme și versuri : ”Născut pentru a fi (alt)cineva / Born to be someone (else)” si cartea de poezii in limba engleza ”Blessing and torment” care este o traducere si o adaptare a cărții in limba romana ”Binecuvântare si chin”
Mulțumim celor care au scris în cartea ”Născut pentru a fi (alt)cineva / Born to be someone (else)” : prefațatorului de carte d-na Lacrimioara Iva, prof Aurelia Rînjea pentru cuvântul înainte, postfațatorului de carte Gabriela Rauca, cronicarului Vasile Bele pentru impresiile sale cuprinse într-o superba cronica literara si recenzorului de carte prof Victor Manole , cât și tuturor celor care au scris în cartea”Blessing and torment”în limba romana ”Binecuvântare si chin”: Mugurel Puscas, Aurelia Oanca, Angela Marinescu, Constantin Bidulescu, Teodora Dumitru, Violeta Butnariu, Eugenia Grobnic si Sandu Chiva.
 
 
 
 
Botezul acestor cărți (lansarea lor) va avea loc în data de 28 ianuarie la restaurantul MAMAIA din Montreal.
Cărțile se pot comanda atât on line de pe site-ul revistei Poezii pentru sufletul meu’‘ cât și direct de la autor/editura Globart Universum. Cărțile sunt  disponibile atât în format tipărit (softcover, color) cât și în format electronic(ebook pdf). Banii obținuți din vânzarea acestor cărți vor fi folosiți pentru finanțarea proiectului ”6 cărți pentru Bibliotecile din Romania”
Pe site-ul nostru gasiti o oferta diversificata de carti, reviste, abonamente cat si carduri cadou pentru a oferi o surpriza celor dragi de sărbători!
 
 
 
 
 

Mai citește: 

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Lăcrimioara Iva*Prefață: Punct de reper pentru un zbor interior *Născut pentru a fi (alt)cineva

VASILE BELE* Impressions: Born to be someone(else)

Vasile Bele*Impresii*Născut pentru a fi (alt)cineva

Victor Manole* Review: Born to be someone(else)

Victor Manole*Recenzie*Născut pentru a fi (alt)cineva

Gabriela Raucă * Postface: Born to be someone(else)

Aurelia Rînjea*Cuvânt înainte: URCÂND TREPTE DE LUMINĂ *Născut pentru a fi (alt)cineva

O Nouă apariție editorială :  GLOBART Antologia  de artă contemporană în imagini -Artiști  români de pretutindeni 

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT ELECTRONIC(ebook pdf)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingva de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimata full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit încă o carte( în format ebook-pdf) pentru toate comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse! MAI IEFTIN, MAI RAPID, MAI ECOLOGIC!

30,00 CAD

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Blessing and Torment- format TIPĂRIT(softcover)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment si vei primi gratuit din partea autoarei un semn de carte. Comenzile care sunt făcute înainte de 31 decembrie vor beneficia de transport gratuit.

35,00 CAD

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.