Impresii după tripla lansare de carte de la SINAIA

sinaia

Impresii după tripla lansare de carte de la SINAIA

Olga Grigorov -Romania 

Mulțumesc cu reverență pentru invitație!Felicitări și mult succes! Sunteți minunați!
 
Edviga Iordachi-Canada
Felicitări și mult succes în continuare!!!
 
Elena Grădinaru-Canada
In echipa când muncești ,Doar realizări primești 👏

 

Felicitări și la cit mai multe evenimente împreuna ❤️🙏
 
Trandafir Simpetru-Romania 

Un eveniment foarte frumos. Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți !Foarte frumos,vă așteptăm oricând acasă !

 

Ana Maria Surugiu-Canada

Așteptam cu sufletul la gură să am vești de la evenimentul anului.Văd imaginea care vorbește de la sine .A FOST DEOSEBIT!MERITAȚI!Sunt mândră că v-am cunoscut.
 Crina David-Canada

Felicitări dragilor! Doamne ajuta la cat mai multe astfel de evenimente! 🙏❤️😘🌺

Daniela Rus- Romania

Felicitări! Sunteți minunați!😘🤗

Ecaterina Rolea –Romania 

Felicitări din suflet cu prețuire și respect pentru toată truda și dăruirea mugurilor de suflet care ne-au bucurat sufletele. Cărțile sunt mugurii de suflet, mesagerii cu vibrații înalte care le vom păstra în casele noastre în veșnicie alături de emoțiile pe care le-am trăit cu toții. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu cele mai frumoase daruri și rod ceresc!💕😘🍀
Felicitări binemeritate pentru toate diplomele primite și mult succes în continuare!💕🍀🌺🌺🌺 Noi vă mulțumim pentru acest eveniment deosebit care are ecouri pretutindeni de succes!
Felicitări din suflet cu prețuire și respect pentru cărțile dvs. și tot frumosul pe care ni l-ați daruit. A fost o bucurie imensă să vă cunoaștem ca om de cultură și ca om puternic plin de valori și virtuți! Vă îmbrățișez cu mult drag, vă doresc multă sănătate și un drum plin de lumină divină cu bucurii alături de minunatul dvs. soț și de cei dragi de acasă!❤😘🤗💕
Felicitări din suflet și colaboratorilor din Canada!❤
 
Scridon Smaranda-Romania

EVENIMENT LITERAR

DIALOG AL ARTELOR, PESTE OCEAN

 
Sub semnul dorului de locul natal, repatrierea cuvântul, a adus-o pe scriitoarea MIHAELA CD, în România, mioritic plai!
În a treia zi din luna Iulie a anului 2022 i-a fost dat autoarei să-și împlinească și acest Orfeic vis.
Cu daruri sufletești din har ceresc, noutăți editoriale: revista ,, POEZII PENTRU SUFLETUL MEU”( Revistă de literatură, artă și cultură”,
cartea cu ,, poezii răzvrătire din sufletul meu”intitulată sugestiv ,,La casa de Nebuni” semnată de MIHAELA CD, un ,,Dialog peste ocean” care crează ,,o punte de poeme pentru suflet”, realizat de MIHAELA CD și TRANDAFIR SÎMPETRU.
Aceste minunate scrieri poematice, în proză și jurnalism, au văzut lumina tiparului la ,,EDITURA GLOBART” Editori fiind scriitorii consacrați, distinsa familie JOHNNY CIATLOȘ DEAK și MIHAELA CD.
Alături de jertfelnicia pentru dăruirea lor artistică în plan spiritual și geografic, acești minunați oameni și artiști, au dovedit noblețea generozității prin publicarea confraților întru arta cuvântului în antologiile editate sub osârdia lor.
Antologia ,,GAKAXII, AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI, ANTOLOGIE DE ECOURI LITERARE iată a trecut oceanul publicată fiind la MONTREAL CANADA 2022, EDITURA GLOBART UNIVERSUM!
Prezența scriitorilor canadieni, americani, români, dar și trăitori în Italia au dat un caracter internațional evenimentului, dar și oamenii artelor veniți din Ardeal, Țara Românească și Moldova, au împlinit rotindu ecoului doinei romanești!
Poezia și muzica au înnobilat locația montană la Sinaia!
Calitatea editorială, conținutul de idei și sentimente a cărților lansate, atestă dimensiuni valorice superioare în plan ideatic, estetic și emoțional.
În acest context înscriu onoarea și bucuria de a fi fost premiată cu ,,DIPLOMĂ DE EXCELENȚĂ” și ,,Luceat lux vestra” ( Lasă lumina să te lumineze).
Recunoștință, respect și iubirea credinței, vouă minunați oameni, scriitori și editori MIHAELA CD și JOHNNY CIATLOȘ DEAK pentru semnul acestei înalte aprecieri întru arta cuvântului!
 

Zanfira Baiceanu-Romania

Felicitări! Multa sănătate și succes!
 

Lia Tatu-Canada

Felicitari, Miha draga. suntem convinsi ca a fost un eveniment de exceptie si suntem mandri ca ai fost personajul cel mai important al acestuia. Va pupam. Felicitari pentru aceste premii exceptionale, Miha draga. Esti mandria comunitatii noastre romanesti. O artista si o scriitoare desavarsita. Te imbratisam cu mult drag.
 

Cristina Florea-Romania

Magie, vibratie la unison, emotii la cote maxime, talent cu caru’. Multumim ca existați! A fost.. magnific.

 Lăcrimioara Iva-Italia

Felicitări! Era de asteptat sa fie un succes
 
Miriam Dabau- Franta 

Felicitări pentru realizãrile excelente 🥰

 

Pica Bostina–Romania

Cu toate admirația și respectul pentru minunată familie care ne-a umplut sufletul de bucurie, cuvintele nu cuprind toate sentimentele ce au rezonat cu marea surprizå atât de așteptatå!Bucurii nemărginite cu persoane dragi ši admirate!Emoții, bucurii şi lacrimi!O zi de neuitat, momente de suflet, împliniri şi fericire alături de OAMENI minunați! ” Şi sufletul are valori”!
Câtă fericire primește sufletul īn astfel de momente! Doamne! Råmân cuvintele īntr-o taina fațå de măreția simțurilor trăite! Iubirea fațå de semeni nu are granițe, o trăiești cu adevărat!
Zi specială! Mari emoții! Oameni dragi, admirați, apreciați pentru harul şi talentul dumnealor! Felicitări doamnei Mihaela CD din Canada pentru lansarea celor 3 cărți şi domnuluiTrandafir Sâmpetru!Felicitări organizatorilor şi tuturor participanților la frumoasa şi reuşita acestei minunate zi! SINAIA 3 IULIE 2022! A fost un eveniment foarte frumos!Toți invitații ne-am bucurat de minunatul spectacol, de reuşita organizării şi surprizele făcute!Mulțumim pentru onoarea de a participa cu poezii le revistele realizate şi pentru diplomele şi dinstincțiile primite!
 

Ana Vacarasu -Romania

Felicităridin tot sufletul și mult succes pe mai departe!

Rodica Elena Suciu-Romania

Mii și mii de felicităriMihaela! sunteți minunați!

Carmen Ileana Mihai-Canada

Felicitari draga Mihaela si cat mai multe carti!!!!Ce frumos si emotionant!!! Felicitari dragii mei!!!🤗❤️

Liliana Tirel -Romania

Am participat cu emoție și plăcere la un eveniment cultural de excepție, un legamânt de iubire între românii de pe două continente, scriitori ce-au croit visul ce respiră simfonia poemelor, din suflet pentru suflet. Mulțumim pentru frumusețea emoțiilor trăite, multă inspirație tuturor celor prezenți! Alese mulțumiri dlui Trandafir Sânpetru, dnei Mihaela CD și dlui Johnny care au adunat ,,La Casa de Nebuni”, într-o muzică de neuitat, prieteni mai vechi și mai noi, cioplitori în vise, cioplitori în slove!

Zinaida Cernolev- Statele Unite  ale Americii 

Ne bucuram de succesele Dumneavoastra!!! Felicitari!!!

Doina Pana-Romania

 Alese ficitari! Ma bucur pentru reusita dumneavoastra si imi exprim regretul ca n-am fost prezenta. Suces pe viitor!
 

Aurelia Rînjea  -Romania

O MARE ȘI SUPERBĂ SĂRBĂTOARE LITERARĂ – 3 iulie 2022
 
O sărbătoare care îți scrie pe suflet povestea unor oameni minunați, pe care nu ai cum să nu-i iubești!
O bucurie a fost întâlnirea de azi, de la Sinaia, prilejuită de Lansarea celor 3 cărți: PRIN OCHII MEI, LA CASA DE NEBUNI, ale scriitoarei MIHAELA C.D. și DIALOG PESTE OCEAN, autori MIHAELA C.D. (CANADA) și TRANDAFIR SÎMPETRU (ROMÂNIA), apărute la Ed. Globart Universum, Montreal, Canada.
Veniți din Canada, Doamna Mihaela CD și Domnul Johnny Ciatloş Deak, o familie minunată, de o mare sensibilitate și rafinament literar, ne-au oferit bucuria acestui eveniment de excepție, aici la noi, în România! Oameni frumoși, plini de lumină, dovadă că distanțele nu stau în fața iubirii de neam, de semeni, de Cuvânt.
Au fost momente unice, poezie, muzică și multă dăruire. Mulțumim pentru darurile oferite: cărți, reviste, diplome, dar cel mai frumos dar a fost prezența dumnealor aici, pe meleagurile românești!
Un frumos ÎMPREUNĂ, care va dăinui în sufletele noastre, dovadă că Dumnezeu ne iubește și am avut această șansă a unei întâlniri unice! MIHAELA CD: Redactor la Universum VIP Studios, artiste la ART Design by Mihaela CD, Redactor la Editura Globart Universum, fondator la Poezii pentru sufletul meu, Creative Writer la The Writers’ Union of Canada.
JOHNNY CIATLOS–DEAK: Senior Editor la Editura Globart Universum, Editor & Co Founder la Poezii pentru sufletul meu de Mihaela CD.
TRANDAFIR SÎMPETRU: – President of România for World Union of Poets, president Of The World Literature Academy, Editor la Editura Liric Graph România, etc.
Cartea PRIN OCHII MEI, a scriitoarei MIHAELA C.D., Ed. Globart Universum, Montreal, Canada, 2022, este o carte de eseuri, impresii, articole, recenzii și cronici literare, care ne întâmpină cu convingerea autoarei că scriitorii au o mare responsabilitate, „aceea de a transmite cititorului mesaje relevante și adevărate, pozitive, care să-l îmbogățească, să-l valorizeze, să-l ajute să se autovalorizeze.”. Avem nevoie de „mesaje pozitive, gânduri optimiste, valori morale, învățături creștine”, iar pana scriitorului este „arma sa cea mai de preț”.
Prin această carte avem un tabloul întregit al personalității sale artistice, la care, adaugă acum și scrierile sale în calitate de jurnalist și redactor, fiind deopotrivă „scriitor, poet, jurnalist și cronicar”, toate încununate cu succes
Evidențiem existența unui parcurs ascendent al permanentei descoperiri de sine, a distinsei Doamne scriitoare MIHAELA C.D., care continuă să se descopere în fiecare zi, prin ceea ce face, dar mai ales, prin ceea ce scrie, descoperă în ea valenţe noi, nebănuite, abordări şi poziţionări din cele mai diferite faţă de realitatea înconjurătoare şi faţă de propria sa creaţie, fie lirică sau jurnalistică.
Scrierile ei jurnalistice te situează și pe tine, cititorule, în mijlocul evenimentelor, pe care le trăiești împreună cu ea, în iureșul lor, cu interpretări pertinente și scoatere în evidență a unor aspecte semnificative. Cred că această formă de exprimare prin scris, jurnalismul, aștepta latent să iasă la lumină și iată că MIHAELA C.D. o face în modul cel mai reușit posibil, surprinzându-ne și bucurându-ne totodată.
O consider un model de demnitate, de scriitor integru, cu un stil propriu, de român adevărat, trăind amplu și curat tot ceea ce Creatorul i-a dat spre binecuvântare.
Vă asigur că în această carte vă veți regăsi în multe din scrierile autoarei, veți vibra alături de ea, veți spera și veți trăi românește alături de ea!
O activitate creativă prolifică, prin care se reinventează, se redescoperă, într-o libertate a spiritului care o definește și pe care o induce ca o respirație, tuturor celor cu care ea interrelaționează. O felicităm și îi dorim mult succes în creațiile și proiectele viitoare!
A două carte, cu un titlu provocator, LA CASA DE NEBUNI, dar care nu te surprinde având în vedere că în lumea de azi asistăm la un război care distruge umanul, credința și valorile fundamentale, nu pe ascuns ci pe față, în care umilința suferința au atins cote amețitoare și dezarmante, iar o „casă de nebuni” stă în expectativă, în care nu intră cine trebuie, spre care sunt dirijați cei manipulați, și ajunși la disperare.
Poezia distinsei scriitoare MIHAELA CD transformă poezia într-un puternic mesaj de iubire, de pace, de dialog cu Dumnezeu: face din ea un barometru, un senzor umanității, ce trebuie trezit în fiecare dintre noi, cu dragoste și credință. Valoarea poeziei derivă și din modul cu totul special prin care autoarea volumului unește timpul cu spațiul, decorându-l cu trăiri înalte, chiar dacă răul a invadat pământul.
Chiar dacă nimic nu va mai fi ca înainte, Forța Cuvântului își pune amprenta pe sufletele înrobite. Un volum manifest, în care te simți în iureșul luptei pentru libertate, alături de autoare, în care pandemia ar trebui înlocuită cu una de iubire. Emoții pure, smerenie, rugă, manifest.
Forța poeziei distinsei doamne MIHAELA CD, generează bucurie, speranță, mișcă sufletele. O efervescență inedită și inefabilă, acaparatoare, care ne confirmă încă o dată ceea ce de fapt știam și anume faptul că doamna MIHAELA CD este o scriitoare complexă și completă, care își asumă cu demnitate identitatea sa literară, promovând valorile umane românești, la nivel planetar. Într-o permanentă stare de veghe, își respectă promisiunea făcută cu credință în fața lui Dumnezeu, de iubitor al Cuvântului
Într-o lume atât de lipsită de dragoste și plină de nepoveste, apariția volumului DIALOG PESTE OCEAN, o punte de poeme pentru suflet, scris de MIHAELA C.D. (CANADA) și TRANDAFIR SÎMPETRU (ROMÂNIA), la Ed. GLOBART UNIVERSUM, este o binecuvântare. Cartea reprezintă un dialog poetic, care învinge distanțele și cu siguranță va învinge și timpul.
Am fost mereu fascinată de lumea poeziei celor doi scriitori, de exuberanța și eleganța poeziei MIHAELEI C.D., plină de grație și inefabil, dar și de oceanul de trăiri poetice al lui TRANDAFIR SÎMPETRU, care te acaparează ca un vârtej și te poartă acolo unde vrea poetul, la marginea lumii, pe țărmul poeziei.
Dialogul dintre cei doi, curge magic de la unul la altul, de parcă un fir celest țese și scrie povestea lor, de iubire la distanță, invitându-ne la reflecții. Un dialog literar, care miraculos ne poartă în lumile lor, imaginar tangibile pentru noi, presărate cu metafore și construcții estetice. O arhitectură precum o arcă din cuvinte, care leagă prin firele nevăzute ale iubirii, oamenii între ei, într-o lume care are nevoie atât de mult și de iubire și de poezie.
Un templu din cuvinte în care cei doi pășesc extatic, măreția sufletelor fiind scăldată în iubirea adevărată. Un dialog prin care sufletele se regăsesc și se recunosc, iubirea adevărată dăinuind prin poezie. Fiecare dintre cei doi, cântă pe o frecvență a sufletului, realizând o orchestrație cosmică și metaforică, divină și pământeană deodată, oferindu-ne stări de spirit eliberatoare și înălțătoare.
Mulțumim MIHAELEI C.D. și lui TRANDAFIR SÎMPETRU pentru darul de iubire oferit și așteptăm cu interes și bucurie următoarele apariții editoriale!
Iată că în vacarmul acestei lumi ce glisează spre dezumanizare, Dumnezeu ne trimite oameni speciali, cu misiuni bine definite, care să revigoreze prin cultură, acest neam!
Mulțumim distinsă Doamnă MIHAELA CD, Domnule JOHNNY DEAK, cât și dvs Domnule TRANDAFIR SÎMPETRU pentru dăruirea cu care promovați pe plan mondial valorile românești.
Mulțumim și pentru organizarea minunată de care s-a ocupat Doamna Cristina Florea, Președinte al Asociației Socio-Culturale Prahova, Excelsior Sinaia și bineînțeles Dl Trandafir Sîmpetru pe care îl felicităm pentru minunatele activități literare organizate de fiecare dată, în țară și peste hotare! Admirație și recunoștință!
Dumnezeu să binecuvânteze Poezia, Poeții și Românii de pretutindeni!
Cu prețuire, AURELIA RÎNJEA
 

Rodica Bencze -Romania

Felicitări!Mult succes în continuare.

Ecaterina Rolea  -Romania

 
Doua bijuterii ale culturii Românești, doua suflete nobile, o pereche care luminează pe unde trec prin naturalețe și smerenie ! Respect, admirație și prețuire!💕
Vă îmbrățișez cu mult drag și considerație din suflet!❤😘🤗🍀
 

Angela Negreanu -Romania

Felicitări și succes în continuare!🙋🤗❤️

Victor Manole -Romania

SINCERE FELICITĂRI ȘI REVERENȚĂ MAESTRE POETĂ! FELICITĂRI INFINITE ȘI SUCCES LA CÂT MAI MULTE CĂRȚI !Felicitări infinite la superlativ pentru tot ce faceți pentru România și o săptămână binecuvântată de Dumnezeu cu sănătate și fericire la toți trei ambasadori ai literaturii române!

Martha Tecler-Canada 
 
Ce poate fi mai extraordinar decât aceasta lansare de carte de succes pe plaiuri mioritice!
 

Pica Bostina  -Romania

Sunteți minunați! Vă admir, vă respect, vă doresc tot binele, succes mereu, şi multe, multe bucurii de suflet!

Lucia Steffens-Germania

Felicitări tuturor participanților și prețuire infinită!

Petronela Mocanu -Romania

Felicitări și mult succes în continuare!

Vasilica Mitrea -Romania

Prețuire și Respect! A fost un eveniment superb! Vă mai așteptăm cu astfel de surprize!

Ela Bălescu -Romania

Felicitări cu îmbrățișări sufletești.

Mela Stoiciu -Romania

Ma bucur sincer de reușita acestui deosebit eveniment cu lansări de carte,cu regăsiri și participare live.Va înțeleg sentimentele,exuberanța,estomparea dorului si bucuria succesului. Felicitări !Si felicit pe toți!Un astfel de ,,spectacol”literar aduce iubire si armonie intre cele doua continente.

Marius Luca-Canada

Felicitări, porumbeilor, ați fost la mare înălțime! (Păi, cum! Și porumbei, și la munte… Nu se putea altfel,😂😘😘!)

Violeta Bobocea -Romania
Felicitări! Vă îmbrățișez cu drag!

 

Rodica Elena Suciu -Romania

Mii și mii de felicitări pentru realizarea voastră!

Sofia Stan-Canada

Felicitări multe și mari realizări în continuare! Un adevarat succes dragilor!

 

Ecaterina Rolea -Romania

 
TRIPLĂ LANSARE DE CARTE!!!
 
Un eveniment Literar de excepție care a avut loc la Hotelul Internațional Sinaia în 3 Iulie 2022, prin Lansarea celor 3 Cărți ale Distinsei Scriitoare MihaelaC. D.
„Prin ochii mei ” , „ La casa de Nebuni ” și „Dialog peste Ocean ” Cartea este o punte de poeme pentru suflet, scrisă de doua perle ale literaturii Române, Mihaela CD și Trandafir Sîmpetru. Editate de Editura Globart Universum.
( Canada) și Trandafir Simpetru( România), apărute la Editura Globart Universum, Montreal, Canada, publicate de Domnul Senior Johnny Ciatlos-Deak, soțul Doamnei scriitoare Mihaela  C.D.
Este o familie minunată, două bijuterii literare Române care își desfășoară activitatea literară în Canada dar au venit cu o dorință fierbinte de a-și publica cărțile în Romania, țara în care s-au născut și s-au format ca oameni de valoare plini de lumină și cuvânt.
Cărțile scrise de Doamna Mihaela C.D. sunt un model de iubire, dăruire și responsabilitate pentru cititori, cărțile sunt încununate cu succes în profesia sa de poetă , scriitoare, cronicar și un bun jurnalist.
Sub aripa de lumină a creatorului l-a avut ca om de valoare și încredere pe soțul său care a susținut-o prin labirintul literar cu multă dragoste și respect.
De asemenea am fost profund impresionată de colaborarea Doamnei Mihaela C.D. cu Domnul Senator al Poeziei Românești Trandafir Simpetru printr-o magie de cuvinte în care versurile curg cu măiestrie peste Ocean, pe tărâmul sfânt al poeziei.
Felicitări din suflet amândurora cu mult respect și considerație și în aceiași măsură Domnului Johnny Ciatlos-Deak pentru activitatea sa literară de a promova literatura în toată lumea.
Evenimentul de la Sinaia ne-a adus pe toți Poeții și Scriitorii alături de dvs, într-un climat cald al poeziei, muzicii și dansului românesc.

 

Felicitări, organizatorilor și tuturor participanților din familia noastră literară.
Sunt onorată de participarea mea la această Lansare de carte.
Dumnezeu să binecuvânteze pe toți creatorii de frumos, cu mințile luminate și mâinile lor pine de trudă și dăruire!
Vă mulțumesc din suflet pentru darurile de suflet, (cărțile oferite) vă îmbrățișez cu respect și prețuire.
Autor:Ecaterina Rolea

Cobzac Victor -Romania

FELICITARI MAESTRE !!! CU INIMA ALATURI DE DOMNIA VOASTRA !!!

Mara Popescu-Vasilca -Canada

Felicitari, succes, si cat mai multe ocazii de prezentari de carte distinsei doamne Mihaelaa CD alaturi de domnul Jonny Ciatos-Deak purtatori de cuvant, de suflet si dragoste pentru oameni, mesageri de pace interioară și universala. CONGARATULATIONS! FELICITARI doamnei Prof. Aurelia Rînjea pentru prezentarea interesanta.

Pica Bostina  -Romania

FELICITĂRI PENTRU TOT! ACELEAȘI SENTIMENTE, EMOȚII, TRÅIRI DE SUFLET AU FOST ȘI PENTRU NOI, RÅMÂN ĪN SUFLET PENTRU TOTDEAUNA CU BUCURIA CÅ NE VOM REVEDEA LA ASEMENEA EVENIMENTE MAGICE! CU MARE DRAG, RESPECT ȘI APRECIERI RETRÅIESC MOMENTE CITIND MINUNATELE CÅRȚI CE AU FOST LANSATE! LA LOC DE CINSTE ĪMI PRIVESC DIPLOMA PRIMITĂ LÂNGÅ ALTE DIPLOME DIN ȚARĂ ȘI DIN AFARÅ, LÂNGĂ TRFEE ȘI MEDALII.

CU SUFLETUL VĂ MULȚUMESC!
 
Marieta Coman -Romania

Felicitări alese tuturor! Succes maxim!

Oana Niagu -Romania

Felicitari pentru tot ce faceti!😘

Vocea dvs.s-a făcut auzită departe de locul măreţului eveniment! Pe aripile poeziei plutesc succese care ne încununează peste tot în lume! Infinite FELICITĂRI, tuturor!

Cristina Serghiescu -Romania

Felicitări alese, cu respect și admirație!Sincere felicitări tuturor!Mult succes și împliniri nenumărate!

Petre Stefan -Romania

Un eveniment literar marcant,care ne bucură si ne trezeste o emoție profundă celor care nu participat.Felicitari autorilor, felicitări organizatorilor,sper ca mesajul să încălzească inimile cât mai multor români.

Liliana Badea Cârstea  -Romania

03.07.2022 – Mihaela CD (Canada), triplă lansare de carte: „La casa de nebuni’’, ,,Prin ochii mei’’ și volumul, în colaborare cu domnul Trandafir Sîmpetru, „DIALOG peste OCEAN’’.

Un eveniment literar minunat, cu momente artistice și versuri recitate încântător de doamna Ana Munteanu Draghici (SUA) și prezentate cu multă sensibilitate de domnul Johnny Ciatlos-Deak.
A fost lansat, de asemenea, numărul 8 al revistei „Poezii pentru sufletul meu”- editura Globart Universum.Felicitări din tot sufletul și vă așteptăm cu drag din nou, în România!
 
Elena Gradinaru -Canada
Emoții ,amintiri cu oameni talentați in patria mama România 💙💛❤️
 
Emilia Ciupina -Romania

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTlLOR LA ACEST EVENIMENT CULTURAL .

Poetei Noastre Sighisorene Doamna Ana Munteanu Draghici FELICITARI pentru Versurile recitate la acest Eveniment Cultural Sa Ne Traiesti Poeta Noastra Sighisoreana Distinsa Doamna Ana Munteanu Draghici !
 

ANA MUNTEANU DRĂGHICI-Chicago

Cărțile semnate de MIHAELA CD, sanctuar de lumină!Admirație pentru creatori, editori, iubitori ai artelor! Cât de frumos au trecut granițele geografice și sufletești artele datorită sfintei familii Mihaela și Johnny Ciatloș Deak!
 
DORUL POETEI MIHAELA CD A TRECUT OCEANUL
dedicație poetei MIHAELA CD
 
Dorul a trecut oceanul,
Cuvântul purtând limanul,
De la margine de vis
Înspre infinitul scris…
Lacrimi din adâncul firii
Spală stâncile iubirii
Culmi purtând păduri montane
Ca zidirile de Ane…
Ani trecură-n depărtare
Așternută așteptare…
Peste dealuri și coline,
Un Ardeal crescut în tine
Și o mamă iubitoare!
Sfânta ei îmbrățișare
Te îmbracă-n veșnicie
Mihaela-poezie!
La Sinaia, plai regesc,
Poezia grai ceresc
Sufletul a-ncoronat
Cu poemul minunat
Poezie-n Montreal,
Cu tematici arsenal,
Unde Nadia performase
Lumea toată încântase!
Arta sunetului glas
A făcut rai din popas!
Cărțile înnobilare!
Cerul pergament răsare…
Cu ecouri de Orfeu
Străbate liricu-ți eu…
De la tine spre departe
Către cititori de carte…
Ai repatriat cuvântul
Purtând sufletul și gândul
Spre inimi, fără hotare
Poezia ta, cântare!
9 Iulie 2022, Sighișoara
 
Edit Szava -Romania

Mii de aprecieri ! Vouă că familie și întregii echipe,sunteți minunați,frumoși ,să rămâneți tot așa și mult succes in continuare!într-adevăr faceți lucruri minunate,cultura,credință arta,voie buna pentru a va unii oameni,prieteni cu suflet drag!Felicitări ! Tot respectul!

 Octavian Topan -Romania

Felicitări! Mult succes în continuare !🤗

Alice Horak -Romania

Voi sunteti ambasadorii pacii si a iubirii! Mihaela, prin felul tau special de a recita doua poezii din cartea lansata, „La casa de nebuni” si „Sa ma iubesti” ai impresionat publicul pana la lacrimi. Ma bucur nespus ca am fost prezenta la Sinaia, ma bucur enorm ca v-am cunoscut, sunt mandra de voi! Va doresc sanatate si multa putere de munca in continuare! Sa ne revedem cu bine! 🙏🌹❤️🙏

Carmen Doreal-Canada

Frumos! Felicitări din suflet și în continuare **inspirație și mult succes!🍀📖💕

Gabriela Raucă -Austria

Felicitări din toată inima, Mihaela!Ceea ce realizați voi, împreună, ca familie și fiecare în parte este demn de apreciat. Totul este minunat, cărțile sunt de valoare, iar evenimentele culturale atrag tot mai mulți iubitori de frumos.Vă îmbrățișez cu drag și sper să ne vedem cât mai curând! Felicitări din toată inima!

Martha Tercler -Ottawa

Un adevarat eveniment de mari dimensiuni culturale. Va felicit din inima.

flori de camp de teodora dumitru

Ana Maria Surugiu-Montreal 

Împărtășesc cu dv .bucuriile și clipele minunate de care v-ați bucurat ACASĂ.Sa fiu sinceră mă așteptam la o astfel de răsplată .Felicităridin toată suflarea mea.Pentru că nu mai este mult până veți reveni din Romania,eu am pregătit deja buchetul cu flori cu care vă voi intampina Sper să vă placă!

Un eveniment cu adevarat remarcabil! Felicitari autorilor !🌷

Lhana Roma-Nova -Romania

Felicitări și prețuire tuturor! Orice picătură literar-culturală are menirea de a păstra nesecat oceanul cunoașterii.

Ecaterina Rolea -Romania

Sentimentele frumoase dansau în ritmul muzicii cu emoții profunde de lectură, prezentare a cărților și bucuria întâlnirii noastre cu cele 3 bijuterii literare. Trei Romani de caliate care emanau o stralucire aparte, fiind înconjurați de prieteni dragi! Apoi organizatorii care căutau să umple orice moment prin cânt și voioșie. Felicitări tuturor participanților!💕

Multumiri infinite, Stimate Domn Johnny Ciatlos-Deak  Senior Editor& Coordonator al acestui proiect măreț de a duce Cultura pe culmile înalte ale literaturii în întreaga lume alături de colaboratorii minunați si de succes, soția dvs și Domnul Arthur Weber.

Cu prețuire și respect, vă mulțumesc pentru „Antologia De Ecouri Literare ” și dedicația oferită de dvs. care mi-a umplut sufletul de lacrimi cu bucurie! Dumnezeu să vă binecuvâteze cu cele mai frumoase daruri și rod ceresc, suflete frumoase !💕
 
 
Liliana Badea-Cârstea -Romania
Minunată descriere a unui eveniment deosebit, la care am participat cu tot sufletul și cu inima bătând de emoția întâlnirii cu o prietena virtuală, cu prieteni virtuali, care s-au transformat acum în adevărați prieteni de viață și de suflet ! Mă bucur de lecturarea cărții „La casa de nebuni”, îmi pare rău că nu mi-am luat inima în dinți să vin la microfon, unde aș fi avut de povestit despre o colaborare îndelungată, plăcută și care ne-a apropiat în timp, la revista „Amprentele sufletului” și… aștept revederea, cu ocazia unui viitor eveniment. Cu mult drag și admirație, Liliana Badea-Cârstea
293051996_356351903347226_509084497147697039_n
 

Mai citește: 

Impresii după lansarea cărții PRIN OCHII MEI autor Mihaela CD

Impresii după evenimentul ”Să iubim în orice anotimp”-două lansări de carte: ”Iubește-mă în fiecare anotimp” și ”Genesis” și expoziția ”Descoperă-mi sufletul”

IMPRESII SI CRONICI-IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP

Impresii revistaPoezii pentru sufletul meu nr 7/2021

Impresii revista numarul 6/2021

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Un gând despre „Impresii după tripla lansare de carte de la SINAIA

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.