ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

COPERTA VOL 2 - Copy (2)

Dragi  cititori,  colaboratori și viitori colaboratori 

Asa cum  am anunțat deja  înscrierea în volumul 1 GALAXY  Antologie de ECOURI LITERARE, AUTORI ROMANI CONTEMPORANI s-a încheiat , urmând acum  înscrierile în volumele 2-3 și 4.

Au început înscrierile în volumul 2  și  deopotrivă vă puteți înscrie și în  volumele 3 și 4. Vă așteptăm cu drag!

Acest  grandios proiect  literar , antologia Galaxy  adună în paginile sale STELE ale literaturii  române contemporane  din întreaga lume  care participă în această lucrare  cu creații literare  de o mare diversitate de  stiluri și tematici. Editura Globart Universum înțelege  ca prin aceste antologii  să își aducă aportul său la  păstrarea  și promovarea  spiritualității, a culturii și a graiului românesc  în lume. Participarea la  aceste antologii este benevolă, cei care doresc să participe în volumele  2-3-4  sunt rugați să trimită un email la adresa următoare :  antologiagalaxy@poeziipentrusufletulmeu.com 

Aceste antologii  se vor difuza  în centrele culturale  românești, biblioteci din țară și din  străinătate  și vor putea fi cumpărate și pe site-ul nostru în magazinul nostru virtual începând cu anul 2022 , luna ianuarie/februarie pe măsură ce vor fi publicate.  

Lansarea antologiilor va avea loc la GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR  ediția a 3-a, eveniment  cultural ce  se va  desfășura la Montreal  în primăvară/vară la o dată care va fi confirmată ulterior. Toți participanții vor fi laureați ai Galei Artelor  ediția a 3-a Montreal 2022 și  vor fi onorați și vor primi merite în cadrul acestui eveniment. 

Condiții de participare:

  1. Vârsta minimă de participare 14 ani ! 
  2. fiecare participant va trimite în fiecare email  următoarele informații:  Numele  și prenumele și adresa postala completă cu cod postal 
  3. Creații literare: poezie, proza, teatru, eseu, fabule, epigrame, reflexii și  aforisme, povesti, povestiri, ghicitori, poeme  în vers clasic sau vers alb, scrisori literare, critica literara, cronici  și recenzii  literare, etc 
  4. Spațiul maxim admis: 7 pagini format  A 5 de  creații  literare,  Times 12 spațiere normala, la un rând. Trimiteți textul simplu fără alineate și formatări  speciale.  
  5. Două -2- fotografii  clare de rezoluție  foarte buna! 
  6. Un-1- motto  care va definește, poate sa fie un motto personal sau un citat al altcuiva.
  7. La acest proiect NU  se vor trimite CV uri literare , numai autorii care colaborează pentru prima dată cu noi vor  trimite un mic CV pentru a vă cunoaște nu pentru a fi publicat! 
  8. Participarea  într-un volum   costa 50 euro + taxa de transport (depinde de țara)  și include  culegerea materialelor,  tehnoredactare, editare , corectură, tipărire și 2 ( două) exemplare  din același volum( la care ați participat). 
  9. Înscrierile pentru volumul 1 s-au încheiat, ACUM  sunt deschise  înscrierile pentru volumele 2-3-4 și  se vor încheia  odată cu umplerea celor 4 volume. Un scriitor  poate să participe în toate volumele cu condiția  să trimită materiale  diferite  pentru fiecare volum. In cazul înscrierii în mai multe volume vă rugam să specificați  în email separat materialele pentru fiecare  volum. Adresa  postală se va trece în fiecare email de corespondentă cu editura.   
  10. Plata se face la înscriere folosind butoanele de mai jos  înscriind suma exactă care corespunde cazului dumneavoastră  în funcție de locația în care vreți să  vă trimitem  cărțile  și numărul de exemplare/volume   comandate. Deoarece  taxa de transport  diferă  de la țara la țara  iată  câteva  exemple cât vă costă participarea la un volum, (primiți 2 exemplare, dacă  doriți  mai multe exemplare  comunicați cu noi înainte de a face plata)

55 EURO  pt ROMANIA  și CANADA ,

60 EURO  pt  USA și EUROPA ,

65 EURO pt Australia  și Noua Zeelanda

INSCRIERE ANTOLOGIA GALAXY

Plata se va face numai dupa ce ati trimis materialele si vi s-a confirmat suma exacta de plata in functie de numarul de exemplare cerut si de distanta de transport. se va introduce exact suma x1 si veti obtine suma care vreti sa o platiti Exemplu : pt a plati 55 de euro includeti x55 pentru ca 1×55= 55 euro

1,00 EUR

 

Vă invitam să vizionați videoclipul volumului nr 1 GALAXY -STELE ALE LITERATURII ROMANE CONTEMPORANE

Mai citește: 

DĂRUIEȘTE CA SĂ FII DĂRUIT!

Impresii si comentarii de la cititori -poezii si picturi- MIHAELA CD

AURELIA OANCA-TARAMUL IUBIRII -Iubeste-ma in fiecare anotimp

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

In curand revista tiparita numarul 7/2021

Abonamente

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.