Mihaela CD: prezentare Născut pentru a fi (alt)cineva / Born to be someone (else)

 
317852948_1436395103436534_746012655490622028_n
 

Mihaela CD: prezentare Născut pentru a fi (alt)cineva / Born to be someone (else)

Dragii mei cititori, 

Nimic nu se compară în viata unui scriitor cu bucuria întâlnirii cu noii pui literari!
Astăzi pentru mine a fost o zi cu mare încărcătura emoțională, o zi de mare sărbătoare și de mare bucurie!Cartea bilingvă de versuri și reflecții și enunțuri motivaționale sub formă de aforisme cu titlul  ”Născut pentru a fi (alt)cineva / Born to be someone (else)” tocmai a fost tipărită și nu mă mai satur să o privesc, cât de frumosă  este  și cât de frumos colorate  au ieșit la tipar toate aceste imagini.
Vreau să vă spun că atunci când faci o carte ce conține multe imagini color emoțiile sunt duble pentru că tipărirea necesită și o transformare de coduri de culoare pentru a fi redate exact.
 
Cartea ”Născut pentru a fi (alt)cineva / Born to be someone (else)’ este o carte ”altfel” ea neincarnându-se în tiparele unei cărți obișnuite,  într-o îmbinare de   reflecții, versuri  și imagini .Este a  zecea carte a mea  și a doua carte  de acest gen, după ”Uneori elefanții zboară/Sometimes elephants are flying” carte care a avut un mare succes fiindcă se adresează tuturor cititorilor, nu doar iubitorilor de poezie.
Astăzi mai mult ca oricând avem nevoie de motivație, avem nevoie de repere, de modele de urmat. Cartea ‘Născut pentru a fi (alt)cineva / Born to be someone (else)’‘ vine în ajutorul cititorului și îl ajută să se motiveze, să se analizeze și să se auto-descopere cu ajutorul aforismelor, al versului și al imaginilor grăitoare. Vă invit dragii mei să descoperiți această carte și să îmi trimiteți impresiile voastre.
LANSAREA cărții ”Născut pentru a fi (alt)cineva / Born to be someone (else)” va avea loc in data de 28 ianuarie la restaurantul MAMAIA din Montreal.
 
 
 
 
Cărțile se pot comanda atât on line de pe site-ul revistei ”Poezii pentru sufletul meu” cât și direct de la  autor/editura Globart Universum. Cartea este disponibilă atât în format tipărit(softcover, color)  cât și în format  electronic(ebook pdf). Banii obținuți din vânzarea  acestor cărți vor fi folosiți pentru finanțarea proiectului ”6 cărți pentru  Bibliotecile din Romania” Pe site-ul nostru găsiți o ofertă diversificata de cărți, reviste, abonamente cât și carduri cadou pentru a oferi o surpriza celor dragi de sărbători!  OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE   
Aștept cu mare drag întrebările, comenzile și comentariile voastre!
Mihaela CD
 
 
 
 
 

Mai citește: 

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Lăcrimioara Iva*Prefață: Punct de reper pentru un zbor interior *Născut pentru a fi (alt)cineva

De sărbători  FĂ CADOURI  INTELIGENTE! Dăruiește CĂRȚI ADEVĂRATE celor dragi!

Vasile Bele*Impresii*Născut pentru a fi (alt)cineva

Victor Manole* Review: Born to be someone(else)

Victor Manole*Recenzie*Născut pentru a fi (alt)cineva

Gabriela Raucă * Postface: Born to be someone(else)

Aurelia Rînjea*Cuvânt înainte: URCÂND TREPTE DE LUMINĂ *Născut pentru a fi (alt)cineva

O Nouă apariție editorială :  GLOBART Antologia  de artă contemporană în imagini -Artiști  români de pretutindeni 

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT ELECTRONIC(ebook pdf)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingva de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimata full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit încă o carte( în format ebook-pdf) pentru toate comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse! MAI IEFTIN, MAI RAPID, MAI ECOLOGIC!

30,00 CAD

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Blessing and Torment- format TIPĂRIT(softcover)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment si vei primi gratuit din partea autoarei un semn de carte. Comenzile care sunt făcute înainte de 31 decembrie vor beneficia de transport gratuit.

35,00 CAD

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.