Profil Gold: Liliana Badea Carstea

 

LILIANA BADEA CARSTEA

Despre autoarea: Liliana Badea Carstea

gold1

Membru al Clubului Gold al colaboratorilor revistei ”Poezii pentru sufletul meu” din Canada
 
 
Liliana Badea-Cârstea este de profesie inginer IT  dar marea sa pasiune este literatura. Pana scriitoarei  este inmuiata in  sensibilitatea sufletului care se lasa daruit cititorilor imbracand  forme lirice elegante si rafinate. 
 
Scriitoarea Liliana Badea-Cârstea s-a născut la Târgovişte, jud. Dâmboviţa, Romania.A terminat liceul la clasa de matematică-fi zică, în cadrul Liceului „Ienăchiţă Văcărescu“în Târgovişte. A studiat cursurile Facultăţii de Automatică, în cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, secţia Calculatoare, în prezent inginer IT.
Debutează în anul 2010 cu volumul de versuri Regrete – ed. „Etnous“,Braşov. Urmează apoi volumele: Umbre la editura „Emma“, Orăştie, în anul 2012 şi Gânduri la editura „Liric Graph“, Buzău în anul 2017. Este coautor in  peste 30 de antologii din tara si strainatate, a publicat de asemenea în câteva reviste: Negru pe Alb, Eminesciana –revista eternului frumos, Amprentele Sufl etului, Poezii pentru sufl etul meu –Revista de literatură, artă şi cultură (Montreal, Canada).
 
Liliana Badea-Cârstea este un scriitor cu o bogata  activitate culturala, participand  activ  la evenimente culturale romanesti si internationale, lansari  de carte, tabere de creatie,  concursuri, festivaluri. Creatiile sale literare  nu au trecut neobservate fiind apreciate  in mod deosebit, castigand nenumarate premii, distinctii, diplome  si medalii.
 
 
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.