Impresii si cronici* FOCUL DIN NOI

5

Bine v-am regasit dragi prieteni,

Asa cum am promis, am revenit alaturi de voi dragii mei  cititori si am adus cateva dintre impresiile primite de la voi. Va multumesc din toata inima mea pentru toate mesajele superbe, chiar si pentru cele mai scurte, pentru cuvintele  minunate  de incurajare si sustinere  care mi-au mers la suflet.Multumesc din inima  si criticilor, colegilor scriitori si poeti, care au luat din timpul lor pretios ca sa scrie cronici si critici literare  pe marginea cartii Focul din Noi!  

Multumesc deasemenea  bunului meu prieten  artistul Mircea Rustiuc care a impodobit aceasta carte cu minunate picturi. Iata cateva imagini privite  prin ” gaura cheii ” ale  catorva picturi din aceasta carte,  care  va invita  sa  descoperiti  cartea Focul din Noi! 

In continuare va prezint poezia : ”Patrunde-mi sufletul”  care se afla  in capitolul: ”Pe corzile sufletului”   si  care deschide volumul de poezii Focul din Noi , ”poezii din sufletul meu pentru sufletele voastre”  

Pătrunde-mi sufletul

Pătrunde-mi sufletul cu-a ta vioară
Şi lasă-ţi arcuşul să alunece-n alint
Fii detectivul meu în această seară
Ca să-mi descoperi al inimii labirint

Împachetează-mi delicat obrazul,
În umbra buzelor neatinse de nor
Desenează curba ce curăţă necazul
Pe pleopele iubirii ce-s grele de dor

Fă-mă un dulce fuior de simţăminte
Ce-o să toarcă dragoste la nesfârşit
Şi-apoi ale noastre sfinte legăminte
Vor presăra iubirea fără de sfârşit!

11

Iata cateva dintre impresiile primite de la cititori  si  cateva cronici literare la volumul  Focul din Noi:

Crina David 

Multe, multe felicitări,din toată inima, draga Mihaela! Doamne ajuta! 🌹

Maria Coste

Felicitări, o onoare un merit ❤ Felicitări, abia astept sa pot sa o frunzaresc !

Vaduva Elena

Felicitari si succes !!

VIOLETA BUTNARIU

Violeta Butnariu

Scriitor , poet si critic literar

Postfata

În lumea asta abstractă, e un adevărat curaj să faci un tablou sau să visezi poezii, pe care apoi să le şi scrii, cu emoţie, cu frică, cu curaj.Cu emoţia visului, cu frica de a nu fi înţelese greşit şi curajul de a-ţi asuma o răspundere. Frumosul este peste tot, în noi stă puterea de a-l răspândi!
Apreciez frumuseţea poeziilor scrise de Mihaela CD, care te subjugă prin apoteoza mirificului şi a amănuntelor simple şi simbolice totodată. După ce îi citeşti poezia, nu poţi să nu rămâi îndrăgostit de ea. Pentru câteva minute eşti acolo, în famiĺia ei de cuvinte frumos aşezate, care îţi amintesc de fl uturii din stomac, de propria familie sau de anotimpuri celeste. Ca un acrobat pe sârmă, poate trece prin cele mai triste momente la cele mai vulcanice sentimente de fericire totală, de abandon în iubire eternă sau de beatitudine în faţa unui răsărit.Dincolo de cuvinte, se ţes gânduri frumoase, se leagă prietenii sincere, se spun dureri sau bucurii pe care doar poezia le poate conduce.Iar poezia ei e fărâme din cristale cereşti, plămâdite în suflet pur şi incandescent. Fără să abuzeze de metafore acrilice, ne face să vedem culoarea viselor, a fericirii sau a tristeţii. Puritatea stihului e precum o cupă de crin alb, care te îmbie să-l miroşi. Parfumul te poate ridica până la nori sau coborî până în neant.

Respectul şi sfinţenia cu care curge versul, singur, îţi impun să te înclini cu respect pentru limba, pentru stăruinţa şi pentru giuvaierele primite de la el. Acolo unde Dumnezeu a pus har cuvintele oamenilor sunt mici, incomparabile cu talentul poetei.
O voi păstra mereu în suflet, cu arta ei care m-a încantat. Am învăţat de la Brâncuşi că simplitatea poate fi sofisticată, de la Caragiale că poţi să râzi oricând în viaţă, dar nu de viaţă; de la Eminescu faptul că nebunia nu îţi şterge genialitatea.

Rămâi tu şi vei scrie mereu poezii care plac. Ai publicul tău. Mulţumesc,preţuire şi respect!                                         VIOLETA BUTNARIU

Bogdan Lucretia 

Felicitări si mult succes!

Daniela Nicu

Felicitări și mult succes în continuare! 🌹O primăvară cu soare în suflet!♥️

Lia Tatu

Remarcabil, Miha draga. Felicitari! Ne mandrim cu tine! Mult succes in continuare.

Mircea Rustiuc

Talentatul artist  care semneaza picturile din volumul ”Focul din Noi”

A ajuns la mine ,,Focul din noi”!!!

Felicitari pentru frumoasele versuri si ma bucur ca mi-ai dat ocazia sa sprijin prin culoare continutul plin de sensibilitate dragoste si dor!

Multumesc, Miha!!!

Mariana Babonea

Multumesc,ca aduci culoare si farmec prin poezia ta in viata noastra!

Diti Zurbagiu 

Felicitari, Miha!

Paula Alecu 

Felicitari, doamna Mihaela !♥️

37516386_2131820713723060_8782366710456909824_n
Teodora Chiric

Poet, membru al Asociatiei Scriitorilor din Romania

Este absolut minunat ce se întâmplă și mă bucur enorm pentru evoluția aceasta atât de rapidă a dumneavoastră Doamna Mihaela! Felicitări din tot sufletul, pentru frumusețea transmisă tuturor doritorilor de frumos în ceea ce privește literatura, cultura și arta în lume. Cum toate merg mănă în mănă pot spune că ați făcut un tandem extraordinar cu minunatul artist domnul Mircea Rustic.Felicitări pentru colaborarea de mare succes.Cât privește mult apreciata mea prietenă doamna Aurelia Oanca nu am întârziat deloc in a menționa ca a întocmit foarte bine prefață acestui volum „Focul din noi”Felicitări si la cat mai multe realizări!  Vă iubesc Oameni frumoși!

Maria Mihaela Dan 

💐❤️Mă bucur nespus pentru minunatele realizări ce le aveți,iar cărțile sunt balsam pentru cititori!Mult succes în continuare!❤️💐

Gabi Bondrea

Te inspira iubirea! Minunat!

Coca Mahalu

Felicitarile si pretuirea mea!

101442080_251586202736470_1089892314077200384_n

Lucian Dumbrava

Scriitor, poet, artist, realizator si moderator emisiuni radio Power Love

”Despre doruri, despre copilărie, despre oameni și emoțiile, sensibilitățile lor poetice, despre… focul din noi, din fiecare…”

Ecaterina Stan 

Felicitari,Mihaela!

Giovania Santa

E extraordinar sa vezi asemenea rezultat după toată munca depusă. Felicitari Mihaela și sa fie doar începutul. Mult succes in viitor!

Mica Danci

Felicitari! Mult succes !

99297675_3113954468685238_713531657142927360_o

Eugenia Calancea

Poet

Am primit nerăbdătoare cartea „Focul din noi”, autor Mihaela CD. O carte foarte frumos realizată, lucioasă cu picturi extraordinare, cu versuri de dragoste și gânduri de iubire scrise din inimă ta. Mulțumesc din inimă pentru fiecare vers ce-mi încântă sufletul și-ți doresc pe viitor multe succese, realizări și felicitări pentru tot ce faci pentru promovarea în lume a poeziei și artei românești.🥰🥰🥰🌷🌷🌷💕💕💕

 

Sofia Stan

 Felicitari Mihaela si continua munca ta frumoasa!❤ Poeziile tale sunt apreciate pentru ça sunt minunate!!❤❤❤

Maria Nedelcu

Felicitări din suflet. Cu mult drag si aleasă prețuire.Mult succes in continuare.

Mary Necula

 Felicitări din suflet. Cu drag si prețuire.

100751675_331859787794676_1506682309917540352_o

Anca Caracas

Cititor, iubitor de arta, poezie si cultura 

Doamna Miha, m-am bucurat foarte mult cand am primit al doilea volum de poezii, pe care l-ati publicat. Va felicit din tot sufletul si va transmit cele mai calde multumiri. Sunteti o persoana cu totul si cu totul deosebita, cu un suflet sensibil, care imparte cu multa generozitate, iubire, fericire si bucurii. Apreciez mult versurile dumneavoastra, cat si picturile domnului Rustiuc, care imi plac in mod deosebit. Va doresc la amandoi, cat mai multe succese si realizari ale talentului cu care sunteti inzestrati.

Doina-Maria Constantin 

Respect pentru munca depusa si succes in continuare! Felicitari din suflet ambilor artisti ! 💕🌹

Raluca Bucataru

Felicitări cu drag ! 👏❤️

Valentina Petraru

Felicitări autoarei și toată admirația și prețuirea mea!La mai multe volume!

Prof. Violeta BoboceaVioleta bobocea

Scriitor, poet, eseist si critic literar, redactor-șef al revistei „Orizonturile bucuriei”Ascior, director Presă Ascior, membru al Asociației Poeților Mondiali.

Am primit cu emoție și bucurie volumul de versuri”Focul din noi”, al poetei Mihaela CD, o adevărată bijuterie spirituală! Poezia Mihaelei CD este o poezie încărcată de vitalitate, de lirism și sensibilitate, o poezie în care vom regăsi o superbă simfonie a iubirii, țesută în firicele de cuvinte, imaginea părinților plecați, acolo unde „se luminează veșnicia-n cimitire”, trecerea necruțătoare a timpului- fugit irreparabile tempus, imaginea copilăriei, a naturii pe cărări de smaralde.
Poeta trăiește plenar simfonia inconfundabilă a vieții(„viața-i o frunză trecătoare”), tinerețea care devine o dulce amăgire, dar ar dori să regăsească”ale tinereții nemuriri”.
Valsând pe clapele iubirii, pe corzile sufletului, pe cărări de dor , sub ploaia de gânduri, Mihaela CD pendulează între durere și bucurie, acolo unde doar secundele se-adună pe pervaz, strângând ” bucățele din sufletu-i cuvântat”, într-un permanent dialog cu divinitatea, în care” lumina vie să ne fie încântare”.
„Focul din noi” este un foc nestins al dorului și al iubirii, un foc”în mistuiri înnegurate de dor”! Admirație și prețuire!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌺🌸🌷       VIOLETA BOBOCEA

Gutanu Elena

 FELICITARI…..si mult succes in continuare.

Alina Cijov 

Wow ce frumos!!!Felicitari!!!

Otilia Tunaru 

Avem atata nevoie de sensibilitate si frumos! Va multumim!☀️Sincere felicitari!🎈

98186437_2628618150709978_1689391850776952832_n (1)

Teodora Chiric

Poet, membru al Asociatiei Scriitorilor din Romania

Am primit cu mare emoție al doilea volum de poezii al Doamnei MIHAELA CD „FOCUL DIN NOI” Se observă din start performanța lucrărilor expuse, cât și șansa de a continuă mai departe cu noi apariții valoroase. Felicitări autorului! Felicitări Editorului Johnny Ciatlos-Deak! Felicitări întregului grup redacțional! Mult succes tuturor!

Întotdeauna mi-a fost dor de frumos și m-am străduit să-l caut în absolut orice, atât în bucurie cât și în durere, gândindu-mă că toate sunt aranjate cu cea mai mare perfecțiune de Bunul Dumnezeu. Da, mi-a fost dor și-mi este până când voi pleca în nemurire, cum bine preciza Lucian Blaga; „Dorul este un organ de cunoaștere a infinitului” și celebrul Feodor Dostoievski; „Viața e un rai, numai că noi nu vrem să știm, căci dacă am vrea să știm chiar mâine s-ar întinde raiul peste toți ”
Doresc să împart cu dumneavoastră această bucurie pe care realmente o simt din adânc de suflet la primirea cărții distinsei Doamne Mihaela CD, Intitulată < Focul din Noi >
Am lecturat-o într-o noapte dar mereu revin asupra ei, deoarece cartea este captivantă sub toate aspectele.
Inspirația extraordinară a autoarei de a face un tandem cu artistul de mare calitate în pictură respectiv Domnul Mircea Rustiuc, dă o valoare deosebita tuturor lucrărilor aranjate cu har și migală în cele 17 capitole.
Am încercat să aleg o poezie care mi-ar place cel mai mult, dar nu am reușit deoarece frumusețea ce o emană îmi da certitudine că oriunde ași deschide, valoarea poemului este la fel de interesantă. Autoarea a pus sufletul pe tapet așa cum i s-a dictat prin glasul lui, folosind această intuiție extraordinară, în care ficțiunile aproape că nu-și au loc.
Gama întreagă de trăiri sufletești sub toate aspectele i-a permis autoarei, să așeze în această carte părticele din suflet, sentimentele de trăire fiindu-i diverse; scriind despre iubirea nutrită față de soțul domniei sale, despre fructul iubirii dumnealor, cât și despre dragostea de neam și țară cu tradițiile și portul, creând o Românie acolo unde a dus tricolorul să fluture în lume și această pentru că nu a uitat nici o clipă de unde a plecat.
După durerea imensă trăită la pierderea ambilor părinți, tatăl la amândoi, acel foc arzător a determinat curgerea ca și un fluviu a versurilor, după cum și faptic se vede prin primul sau volum < Binecuvântare si chin > care a deschis toate drumurile evoluării in acest sens.
În toate trăirile domniei sale nu a omis îndemnul la iubirea de seamăn, farmecul copilăriei trăite, iubirea de natură descriind cu șarm anotimpurile cât și splendoarea fiecăruia în parte, la baza având sentimentul de baza, iubirea care este însuși Dumnezeu.
De acest autor nu ai cum să nu te îndrăgostești și să nu-ti fie sete de a parcurge operele sale.
Felicit din tot sufletul acest minunat creator, care este Doamna Mihaela CD, editorul reprezentat prin Domnul Johnny Ciatlos -Deak, directorul Editurii de înalta valoare în lume,Editura Globart Universum din Montreal si  Editura Celestium din Oradea, de asemeni pe Domnul Mircea Rustiuc, un artist minunat și întregul colectiv redacțional, care cu toții au reușit să realizeze acest simbol ce eu îl pot numi < Focul din noi > Mult succes în continuare la noi apariții și binecuvantare de la Bunul Dumnezeu tuturor!

TEODORA CHIRIC

Nely Giurgiu

Felicitări,Mihaela!Mă bucură apariția noului tău volum.

Daniel Luca 

Felicitări și succes!

Maricica Dorina Pop

 Prin poeziile tale transmiti multa sensibilitate, foarte frumos!

Iulia Stoian100476941_1525865250906825_3290278860968427520_o

Cititor, iubitor de arta si cultura 

Focul din noi – poezii compuse cu mult suflet – si care merg direct la suflet! Felicitari din tot sufletul, draga mea Mihaela! Esti un cadou pentru inimile noastre! 💝Bravo, draga Mihaela! La cat mai multe volume!

Andrada Soponos

 Felicitări!!! Și mult succes și pe mai departe!!!

Maria Mazere 

Felicitări din suflet Mihaela ! Reverență pentru măiestria sufletului tău !

Elena Tudosa

Felicitari, respect și admirație.

Teodora Dumitru

Poet

Iată, am în fața mea cel de-al doilea volum de versuri al poetei, Mihaela CD, „Focul din noi”! Dacă începi să dai prima pagină nu te mai poți opri din răsfoit până nu ajungi la sfarşit! Împărțit pe capitole minunate, citind versurile frumoase ale autoarei, simți parte din trăirile sufletești pe care le-a lăsat în fiecare vers, împletind cu multă dăruire de frumos, iubirea, dorul ,supărarea, neliniștea și dialogul cu Dumnezeu. Stări sufletești de o sensibilitate aparte în care ne regăsim fiecare lecturând cu atenție versurile minunate ale autoarei! Ce mi-a mai plăcut mult la acest volum a fost faptul că la fecare capitol autoarea a atașat câte o pagină de pictura deosebit de frumoasă a renumitului pictor Mircea Rustiuc, care îți încântă privirea și îti bucură sufletul admirand cu câtă maestrie sunt lucrate!
Rasfoindu-l cu interes și drag de poezia de calitate nu pot spune decât atât :
Felicitari din suflet, Mihaela CD pentru acest minunat volum de versuri, pe care îl recomand din suflet cititirilor, iubitori de poezie frumoasă,de suflet și de calitate!
Mult succes și la cât mai multe volume alese care să încânte sufletele cititorilor atunci când le răsfoiesc!                                                                                              TEODORA DUMITRU

Ioana Vladoiu 

Felicitari Mihaela!!Bravo!!

Dica Cristina

Felicitari! Esti un izvor care ne rasfata din ce in ce mai mult cu minunate lucruri!

Kessy Ellys Nycollas

 Felicitari! La mai multe!❤️

Sandu Chiva

Poet
FOCUL DIN NOI
( cronică)
A trecut foarte puțin timp de anul trecut, când citeam cu multă încântare volumul de versuri: ,BINECUVÂNTARE ȘI CHIN”, scris de prietena mea de peste ocean, poeta  MIHAELA C.D.
Încă de atunci am fost ferm convins, că la scurt timp va apare un nou volum de poezii, la fel sau poate că și mai frumos decât primul. Aveam așa o presimțire, atunci când terminând lectura cărții simțeam că nu a spus totul în această carte și neapărat trebuie să urmeze alt volum de poezii.
Nu m-am înșelat și iată că am rămas uimit, când am primit ca o surpriză de sfârșit de primăvară, al doilea volum de poezii, intitulat: ,,FOCUL DIN NOI”, abia sosit de la editură, cu miros proaspăt de cerneală.
Mi-au dat lacrimile de emoție, gândindu-mă la faptul că doamna Mihaela, mi-a făcut cinstea, de a-mi oferi în dar, încă un volum de versuri scris de domnia sa, înainte de a-l prezenta pe facebook sau în alte grupuri ori reviste.
Volumul de versuri,, FOCUL DIN NOI”, este tipărit tot la noi în țară, la EDITURA CELESTIUM din Oradea ( dar tiparit si in Canada la editura Globart Universum in acelasi timp),unde luase naștere și primul volum de poezii al autoarei. Am spus tot la noi în țară, deoarece autoarea locuiește de ceva timp în Canada și se ocupă printre altele și de editarea unei reviste, a românilor de pretutindeni denumită: ,, Poezii pentru sufletul meu „.
La fel ca și primul volum, are o așezare în pagină impecabilă iar coperta încântă privirea!
Cartea este împărțită în 17 capitole, toate având un titlu ce sugestionează, conținutul mănuchiului de poeme adăugate mai jos.
La începutul fiecărui capitol, ochii noștri sunt încântați de o superbă pictură, care ne introduce în lumea de vis, a capitolului ce urmează.
Și ca un motiv, pentru a stinge,, FOCUL DIN NOI”, al celor doi creatori de frumos: Poeta MIHAELA C.D. și Artistul MIRCEA RUSTIUC, a fost creată această superbă carte.
Versurile curg ca mierea ce se revarsă dintr-un fagure și îndulcesc inima cu bunătate, iubire și credință.
Toate acestea le găsim răsfoind cele peste 230 de pagini, ale superbului volum de versuri.
Cartea ne atrage ca un magnet și odată ce am deschis-o, nu ne mai putem opri până nu ajungem la final. Pe măsură ce ne adâncim în lectura ei, o liniște ne cuprinde și simțim o descătușare de grijile ce ne înconjoară în viața de zi de zi.
Devenim parcă mai buni, mai credincioși și parcă ne-am dori să îmbrățișăm pe cineva drag sau chiar primul om ce ne iese în cale! Uităm cu totul de,, pandemia” care ne pândește din umbră și orice s-ar întâmpla trebuie să ne satisfacem această dorință, cu orice risc.
,,Pe clapele iubirii”, din cap.6, realizăm că,, Din gingășia mării s-a născut iubirea”, într-un,, Foc de artificii de nestins”, iar ,,Sufletele perechi”, prind din zbor,, Buchetul de mireasă”, la ,, Sărbătoarea iubirii noastre”.
Fără să ne dăm seama, pătrundem în ,,Labirinturi”, cap.8, unde vedem că,, Dragostea nu are vârstă”și navigând pe ,,Cărarea vieții noastre”, devenim niște,,Nomazi ai timpului”.
,,Parfumul dragostei”(cap.10), ne poartă,, Pe cărări de dor”(cap.11), pentru a ne duce,, Dincolo de noi”,unde vom descoperi o ,,Iubire nepamânteană”.Ne vom întreba e ,,Aievea sau vis”?Există oare ,, Fericire absolută”?
Autoarea ne îndeamnă în cap.13, ,,Să ne întoarcem fața spre credință” și,,Să-ncălzim în jur cu bunătate”
Toate aceste sfaturi ni le dă în,,Taina nopții”, când vom creea o ,, Punte peste timp”.
La finalul volumului de versuri avem,, Dreptul la fantezie” și putem gusta la ,,Umbra unui vis”, din,,Sticluța cu iubire”.
Așa cum v-am îndemnat și la prima carte a prietenei mele Mihaela CD, vă spun și acum:
Nu ezitați să procurați această superbă carte, nu știți ce pierdeți!
Felicitări poetei Mihaela C.D., artistului Mircea Rustiuc și nu pot uita nici pe Editura GLOBART UNIVERSUM, care și-a adus un aport deosebit în realizarea acestui superb volum de versuri! 

SANDU CHIVA 

Pinte Carmen 

Felicitări pentru munca depusa!

Vicuta Negrea 

Felicitări ! Si multă inspirație in continuare !

Lucia Claudia Sas

Felicitari Mihaela draga!!!

Doina Balan Csatlos

Cititor, iubitor de arta si cultura 

FOCUL DIN NOI – este o carte minunata scrisă în timp de o autoare de exceptie, o carte plina de linişte sufletească, iubire, impacare care ne deschide, mintea şi inima. În această carte autoarea transmite sentimentul de iubire, respect pentru cei dragi, incredere, entuziasm şi bucurie. FELICITARI SI MULTE SUCCESE IN CONTINUARE !!🥰🥰

Oana Niagu

Am primit cartea cu mult drag, tot ce faci si ce scrii este minunat, multumim pentru tot, OAMENI dragi!❤️😘

Ioan Cojocariu 

Frumos felicitari!

Talpos Ana

 Felicitări și mult succes in continuare draga mea!!!

103116782_10158154189470450_5779979575193037161_n

Edviga Iordachi 

Cititor si prezentator  al evenimentelor revistei ”Poezii pentru sufletul meu” 

Pentru cine nu o cunoaste pe Mihaela: Daca vreti sa va imbogatiti, va sfatuiesc cu drag sa-i cititi cartile, sunt extrem de diferite, una mai buna ca alta. “Focul din noi” este cea mai recenta. O puteti avea direct scriind cateva rinduri direct autoarei pe FB …Poezii pentru sufletul meu Mihaela CD. ❤️🧡Eu am primit tot ce cu atata drag ne-ai trimis …si cu drag urmeaza si filmuletul prieteniei! Bravo ,mult succes in continuare.🌟

Lăcrimioara Iva

Felicitări! Fără îndoială și ”Focul din noi” va avea succes!💐

Edit Szava

 Felicitările mele și toata admiratia!Mihaela dragă!

Tania Tatar

Cu mare drag felicitări din toată inima ! Multe astfel de realizări pe mai departe !

Aurelia Oancă

Scriitor, poet, epigramist, artist si redactor la revistele Freamat si Poezii pentru sufletul meu.  Membru al filialei băimărene a Asociaţiei Scriitorilor Români, membru al filialei din Baia Mare a Ligii Scriitorilor Români, membru al Clubului „Spinul” al epigramiştilor din Baia Mare

FOCUL DIN NOI

Orice foc care arde produce ceva. Cel distrugător produce cenușă, durere. Cel creator aduce în fața lumii tot ce arde în interiorul nostru, transformându-l în perle ale sufletului.
Acest foc arde și în sufletul Mihaelei, care în colaborare cu pictorul Mircea Rustiuc, au pus în fața noastră prin cartea „FOCUL DIN NOI”, tot ce au mai bun în vulcanul sufletelor lor.
Eu personal am avut șansa să descopăr acest foc, prin prefața acestei minuni și să-l văd cu ochii sufletului.
Felicitări Mihaelei CD, care a reușit să dea viață celui de-al doilea copil de suflet, volumul de poezie „FOCUL DIN NOI”.
Felicitări și pictorului Mircea Rustiuc pentru minunatele lucrări cuprinse în acest volum, fiecare lucrare fiind o prezentare artistică a capitolului care urmează să prezinte creațiile Mihaelei.
FELICITĂRI TUTUROR!                                                             AURELIA OANCĂ

Niculina Bulgaru

Felicitari pt frumusetea versurilor !!!

Scridon Smaranda 

Da, am primit si noi cartea. Este o încântare pentru suflet. Esti frumoasa, desteapta, talentata…intr-un cuvânt MINUNATA. Mulțumim pentru ca nu ne-ai uitat nici de aceasta data si pentru ca ne-ai făcut parte din viața ta. Mulțumim frumos.

Vali Ciaciru 

Felicitari, scumpă doamnă!

MIHAELA CD* FOCUL DIN NOI

images30%

Pret promotional inainte de lansare -30%

Puteti sa comandati cartea si prin email sau facebook:

Trimiteti comanda dumneavoastra impreuna cu numele si adresa postala completa ,la una dintre adresele   urmatoare:

mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com 

revista@poeziipentrusufletulmeu.com 

https://www.facebook.com/poeziipentrusufletulmeudeMihaelaCD/

hot-promotion-01

Transport  gratuit pentru  primele 100 de carti comandate!Serviciile postale functioneaza!

Primele 100  de carti comandate ,  vor  fi trimise fara taxa  de transport  oriunde in lume! Comanda acum cartea FOCUL DIN NOI  ca sa beneficiezi de aceasta oferta!

Important!

  • cartea nu  va putea fi  cumparata din librarii 
  • cartea ”Focul din Noi ” este momentan la un discount de 30% Oferta expira la data lansarii!
  • veti primi cadou un semn de carte 
  • pentru  livrarile in Romania , puteti  sa alegeti  plata cu ramburs, la livrare.  
  • cartea se va putea livra oriunde in lume, va rugam sa ne scrieti pentru a afla detalii privind livrarea si costul transportului .
  • primele  100 de comenzi vor fi trimise gratuit oriunde in lume!
  • ofertele promotionale  nu sunt cumulative!
  • Cupoanele de 30% reducere  se aplica la pretul intreg al oricarui produs[carte] si nu  se pot aplica la un pret promotional.

NOU***PROMOTIE ***FOCUL DIN NOI (softcover)

In volumul Focul din Noi al autoarei Mihaela CD, descoperim armonia dintre vers si pictura, 240 de pagini pline de vibratie si culoare. Picturile sunt realizate de artistul Mircea Rustiuc. O carte de exceptie, bogata in continut care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca dumneavoastra! Comandati acum la numai 25$, pret promotional 30% off inainte de lansare! Pretul intreg 35$. Livrare gratuita oriunde in lume! Comanda acum!

C$25,00

Focul din Noi in varianta electronica [ ebook] 

Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic! 

Pret intreg 20$ CAD ,acum la un  PRET PROMOTIONAL de numai  : 15 $CAD 

images30%

Nou*** Pomotie***FOCUL DIN NOI (eBook}

In volumul Focul din Noi al autoarei Mihaela CD, descoperim armonia dintre vers si pictura nascute din focul creatiei artistice.O carte de exceptie, bogata in continut care va va incalzi sufletul!Picturile sunt realizate de artistul Mircea Rustiuc. Comandati acum la pret promotional inainte de lansare 15$ (Pret intreg 20$) Primesti cartea [240 pagini] in format pdf in emailul tau in mai putin de 48 de ore! Mai ieftin , mai rapid, mai ecologic!

C$15,00

PROMOTIE !

Oferim gratuit cate o revista (ebook)”Poezii pentru sufletul meu”pentru primele 100 de carti(ebook)”Focul din Noi”  comandate!

Primele 100  de carti ebook ”Focul din Noi”  comandate ,  vor  primi gratuit si o revista ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic [ebook] in valoare de 6$CAD! Comanda acum cartea [ebook]  FOCUL DIN NOI  ca sa beneficiezi de aceasta oferta!

103985989_297168817990891_9014565471033453476_n

Si bineinteles acum  urmeaza…

CARUSELUL PRIETENIEI!

Dragii mei  prieteni si cititori , astept in continuare cu mare interes pozele si impresiile voastre dupa ce cititi cartea Focul din Noi! Va imbratisez pe fiecare cu mult drag si va doresc numai bine! Pe curand!
Va astept  in CARUSELUL PRIETENIEI!
Mihaela CD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.