Cartea Focul din Noi

FOCUL DIN NOI autor Mihaela CDDragii mei cititori,

In mijlocul tristetii [datorate pandemiei]  pe care o traim cu totii, am totusi o mare bucurie sufleteasca pe care doresc sa o impart cu voi, dragii mei cititori.

 Sunt  fericita sa va prezint noul meu volum de poezii ”Focul din Noi”, o extraordinara surpriza pentru  toti iubitorii de arta si literatura! Un volum cu versuri de suflet in culori!   

Cartea ”Focul din Noi” este rodul  unei extraordinare colaborari cu bunul meu prieten artistul Mircea Rustiuc care semneaza picturile din aceasta carte. Ideea proiectului s-a nascut in vara anului trecut si la realizarea acestei carti s-a muncit asiduu timp de 7 luni. Intre copertile acestei carti  veti descoperi o lume minunata  a artelor care se intrepatrund in focul creatiei.

Aceasta carte este cel de-al doilea  volum de ”poezii din sufletul meu pentru sufletele voastre” [motto-ul de pe coperta] dupa primul meu volum’‘Binecuvantare si chin” care a fost publicat in iunie 2019 la editura Celestium din Oradea si care a fost lansat la Montreal in 28 septembrie 2019. 

”Focul din noi ” a fost publicata la editura Celestium din Oradea, Romania in colaborare cu editura Globart Universum din Montreal, Canada si este disponibila atat in format tiparit [softcover],cat si in format electronic [ebook]

FOCUL DIN NOI  de MIHAELA CD

Sunt sigura  ca va doriti sa aflati mai multe despre acest volum care ascunde ”focuri” in  interiorul sau. Pentru inceput  va invit sa cititi ”Cuvantul editorului” urmat de poezia ”Focul din Noi” care da numele volumului. Promit sa revin cu mai multe amanunte  despre cartea ”Focul din Noi”.

Cuvantul editorului

Cuvântul editorului
”Dupa debutul de succes cu primul său volum de poezii, „Binecuvântare şi chin“, iată că autoarea Mihaela CD revine în forţă şi ne surprinde într-un timp relativ scurt cu un al doilea volum de poezii,„Focul din Noi“.
Şi de această dată, autoarea Mihaela CD trăieşte intens prin poezie.Vibraţii puternice străbat dincolo de versurile scrise atingând o coardă sensibilă în sufletul cititorului.
Surpriza extraordinară a acestui volum de poezii este superba împletire a versului cu pictura. Colaborarea şi întâlnirea poezie-pictură între autoarea Mihaela CD şi artistul Mircea Rustiuc nu a fost deloc întâmplătoare. Mihaela a fost impresionată de fineţea detaliilor şi frumuseţea picturilor realizate de artist, iar Mircea Rustiuc a fost captivat de sensibilitatea care străbate din poeziile Mihaelei.
„Focul din Noi“ îmbină trăiri şi flăcări arzătoare ale sufletului, prezente în procesul creaţiei atât în ce priveşte creaţia literară, cât şi în ce priveşte arta picturii. Sentimente diverse precum cele de bucurie, tristeţe, iubire, credinţă,speranţă, deznădejde, pace, linişte sau furtună interioară a sufletului ni se perindă în faţa ochilor prin urmele lăsate de condeiul fermecat al autoarei, dar şi prin razele de frumos şi culoare ce ne inundă sufletul, aduse în dar de penelul artistului.
În această minunată carte ne este devoalat focul lăuntric atât de prezent în sufletele celor doi creatori de frumos.
Vă invit, dragi cititori, să vă încălziţi sufletele cu acest foc creator extraordinar prezent în volumul „Focul din Noi“

Focul din noi

Văpăi de simţiri legate în soartă
Dragoste, dor, regrete şi împliniri
Deschisă-i azi a sufletului poartă
Să-i dăm cinste fiecărei amintiri

Cărbuni de jăratic aprins-au în noi
Credinţe, rugi, dorinte şi speranţe
Le-am degustat sau am păşit greoi
Ale lor flăcări vrut-au să ne-nalţe

Candela arde până-n ultimul ceas
Nu-i încă târziu şi nici prea devreme
Ne-nfruptăm în vâlvătăi fără popas
Trăiri flambante vin să ne recheme

Şi înfulecăm flămânzi de dorinţă
Poamele coapte a fericirii-n doi
Ne-ndestulăm cu multă iscusinţă
Că e viu şi arzător focul din noi

BC_FN (2) - Copy

Volumul  va fi disponibil din 15 aprilie 2020  si poate  fi comandat acum la un pret promotional  oferit inaintea lansarii,   reducere de 30% pana la data lansarii 24 OCT 2020 la Montreal.

Pret intreg 35$ CAD ,acum la un  PRET PROMOTIONAL de numai  : 25 $CAD 

images30%

Comanda acum  volumul FOCUL DIN NOI  la un pret promotional ! Vei  primi in dar un  semn de carte!Transport gratuit oriunde in lume pentru primele 100 de exemplare vandute!

Serviciile postale functioneaza!

Oferta expira la data lansarii! 24 oct 2020

NOU***PROMOTIE ***FOCUL DIN NOI (softcover)

In volumul Focul din Noi al autoarei Mihaela CD, descoperim armonia dintre vers si pictura, 240 de pagini pline de vibratie si culoare. Picturile sunt realizate de artistul Mircea Rustiuc. O carte de exceptie, bogata in continut care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca dumneavoastra! Comanda acum la numai 35$. Vei primi gratuit un semn de carte. Livrare gratuita oriunde in lume! Comanda acum!

C$35,00

Puteti sa comandati cartea si prin email sau facebook:

Trimiteti comanda dumneavoastra impreuna cu numele si adresa postala completa ,la una dintre adresele   urmatoare:

mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com 

revista@poeziipentrusufletulmeu.com 

https://www.facebook.com/poeziipentrusufletulmeudeMihaelaCD/

hot-promotion-01

Transport  gratuit pentru  primele 100 de carti comandate!Serviciile postale functioneaza!

Primele 100  de carti comandate ,  vor  fi trimise fara taxa  de transport  oriunde in lume! Comanda acum cartea FOCUL DIN NOI  ca sa beneficiezi de aceasta oferta!

Important!

  • cartea nu  va putea fi  cumparata din librarii 
  • cartea ”Focul din Noi ” este momentan la un discount de 30% Oferta expira la data lansarii!
  • veti primi cadou un semn de carte 
  • pentru  livrarile in Romania , puteti  sa alegeti  plata cu ramburs, la livrare.  
  • cartea se va putea livra oriunde in lume, va rugam sa ne scrieti pentru a afla detalii privind livrarea si costul transportului .
  • primele  100 de comenzi vor fi trimise gratuit oriunde in lume!
  • ofertele promotionale  nu sunt cumulative!
  • Cupoanele de 30% reducere  se aplica la pretul intreg al oricarui produs[carte] si nu  se pot aplica la un pret promotional.

Focul din Noi in varianta electronica [ ebook] 

Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic! 

Pret intreg 20$ CAD ,acum la un  PRET PROMOTIONAL de numai  : 15 $CAD Oferta expira la data lansarii! 24 oct 2020

images30%

Nou*** Pomotie***FOCUL DIN NOI (eBook}

In volumul Focul din Noi al autoarei Mihaela CD, descoperim armonia dintre vers si pictura nascute din focul creatiei artistice.O carte de exceptie, bogata in continut care va va incalzi sufletul!Picturile sunt realizate de artistul Mircea Rustiuc. Comandati acum la pret de 20$ Primesti cartea [240 pagini] in format pdf in emailul tau in mai putin de 48 de ore! Mai ieftin , mai rapid, mai ecologic!

C$20,00

hot-promotion-01

PROMOTIE !

Oferim gratuit cate o revista (ebook)”Poezii pentru sufletul meu”pentru primele 100 de carti(ebook)”Focul din Noi”  comandate!

Primele 100  de carti ebook ”Focul din Noi”  comandate ,  vor  primi gratuit si o revista ”Poezii pentru sufletul meu” in format electronic [ebook] in valoare de 6$CAD! Comanda acum cartea [ebook]  FOCUL DIN NOI  ca sa beneficiezi de aceasta oferta!

Astept cu nerabdare sa cititi cartea si sa-mi spuneti parerile voastre ! 

Va multumesc!

Mihaela CD

Alte articole  despre volumul ”Focul din Noi”: 

Articole  despre volumul  ”Binecuvantare si chin”: