Invitatie GLOBART-antologie de arta contemporana in imagini

NOU NOU NOU !!!

INVITATIE  pentru artisti!

GLOBART -antologie de ARTA contemporană in imagini, ARTISTI români de pretutindeni!

Editura Globart Universum din Montreal, Canada demarează un proiect inedit: GLOBART,  arta romaneasca  pe  glob! In aceasta antologie  se vor intalni  artele in imagini  spre bucuria  sufletului si a inimii intr-o  rapsodie a frumusetii.

GLOBART – antologie de artǎ contemporanǎ a artistilor români de pretutindeni, realizata la cele mai inalte standarde de calitate.

Antologia GLOBART  se doreşte un punct de referinta  al artei românesti contemporane reunind  artisti romani  aflati pe intinsul globului pamantesc.   Antologia va fi distribuitǎ in diverse biblioteci si centre culturale românesti aflate in Canada, USA, Europa si România.

Artistii care doresc sa participe la acest minunat proiect sunt rugați sǎ trimitǎ  materialele prin email la adresa :

antologiaglobart@poeziipentrusufletulmeu.com     

Artistii participanti sunt rugați sǎ trimitǎ prin email :

  1. -numele, prenumele artistului , adresa completǎ cu cod poştal+ nr telefon pt delivery
  2. -cv/ portret  de artist ( descriere a  activitatii artistice, proiecte, expozitii si eventual adresa unde pot fi achizitionate operele  de arta)  textele se trimit in document Word, font Times New Roman de 12 cu diacritice, maxim o pagina A5
  3. fotografii  ale operelor  de arta-minim 5  si maxim 20  [pictura, grafica, sculptura, fotografie artistica]  pe care doriti  sa le prezentati .FIECARE  ARTIST  VA AVEA 6 pagini , din care  5 pagini cu lucrari +1 pagina  de profil. Aranjarea si prezentarea  paginilor  se va face in functie de  numarul de lucrari trimise si de marime dar si de  calitatea fotografiilor trimise. 
  4.  Fiecare fotografie va fi  numerotata  si va fi insotita de titlul lucrarii  si numele artistului ,  tehnica folosita  si  dimensiuni.
  5. -douǎ fotografii bust ale artistului  de rezoluție mare [cat mai clare posibil] din care mǎcar una sǎ fie fǎcutǎ pe un fond de culoare deschisǎ
  6. –Taxa de inscriere la proiect  este 150 Euro si cuprinde editare,tehnoredactare, design, promovare. In pret sunt incluse  si doua  exemplare din lucrare.  Artistii  care doresc  un număr extra  de exemplare din ANTOLOGIA LA CARE PARTICIPǍ vor plati  aditional 50 euro pentru fiecare exemplar.

Plata exemplarelor comandate se va face la inscriere prin butonul de plata de mai jos numai dupa ce in prealabil ati trimis un email  cu adresa dvs  si v-au fost calculate taxele postale care diferǎ in functie de numarul de exemplare  si țara de destinație Mai multe detalii prin email la adresa: antologiaglobart@poeziipentrusufletulmeu.com

Vǎ asteptam cu drag!

Comanda antologia de arta contemporana GLOBART , artisti romani de pretutindeni

Pentru a introduce suma exacta aferenta comenzii dumneavoastra va rugam sa faceti in prealabil comanda prin email pentru a primi detalii asupra taxelor de transport la adresa de email antologiaglobart@poeziipentrusufletulmeu.com

1,00 EUR

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.