Despre cartile autoarei Mihaela CD

MIHAELA CD

BINE ATI VENIT

pe aceasta pagina gasiti  informatii  despre  cartile autoarei Mihaela CD

In ordinea publicarii lor: 

cartea una (2)

1.Binecuvantare si chin  

Este o carte de poezii pentru suflet si din suflet!  Autoarea a cuprins bucatele din sufletul sau  in cele 250 pagini  imprimate color. Prima carte  ramane intotdeauna si prima  iubire pentru ca  reprezinta  momentul desprinderii  de anonimat, reprezinta pasul curajului  de a-ti pune sufletul in vitrina cititorilor.

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea Binecuvantare si chin

 ….

decat una

2.Focul din Noi 

Este o carte  care imbina pictura cu poezia, purtand cititorul prin intermediul slovelor si al culorilor in universul magic  al trairilor  arzande, al Focului din NOI ! Cartea este impartita in 17 capitole si cuprinde -240 PAGINI  color, poezii din suflet si pentru suflet!

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea Focul din Noi

…..

127715538_165899821911282_3984777005443872151_n (1) - Copy

3.Uneori Elefantii zboara/Sometimes elephants are flying 

Este o carte de reflexii si enunturi motivationale, exprimate prin aforisme. Cartea este  puternic pozitiva si te ajuta sa fii  mai puternic, sa fii mai bun!  Orice vis este realizabil  atunci cand iti doresti cu adevarat  deci  puterea  se afla in tine! Cartea este bilingva, romana/engleza, imprimata  integral color,  impartita in 17 capitole -250 pagini.

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying

…..

188341186_2871639989820367_2203849602247036170_n - Copy

4.Pasi de catifea 

Este o carte care  intregeste  simbolic cele patru elemente  APA, FOC, AER , PAMANT  si oarecum  dupa ”zborul elefantilor”  reprezinta o revenire pe pamant, la pasii facuti prin  poezie,  poezia care e  atat de draga  autoarei. Cartea are 250 pagini  color  si este impartita in 17 capitole  avand acelasi  motto ”poezii din sufletul meu pentru sufletele voastre”

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea Pasi de catifea

….

128704 dialog peste ocean - Copy

5.Dialog peste ocean 

Este o carte  de poezii de dragoste care  are  doi autori ce alcatuiesc   din creatiile lor o punte de poeme pentru suflet! In cele 200 pagini ale  aceastei carti Mihaela CD  si Trandafir Simpetru  aduna   versuri de iubire  in doua stiluri diferite dar care sunt purtate de apele inspumate ale aceluiasi ocean literar.

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea Dialog peste ocean

….

188361284_325157429056290_9148894522523842864_n - Copy

6.Fire  Within Us 

Este o carte  integral in limba engleza,  reprezentand o traducere  si o adaptare a cartii FOCUL DIN NOI  care a fost scrisa in limba romana  si care a fost tradusa de Iuliana Pasca, si adaptata   de Mihaela CD  Cartea contine  picturile artistului Mircea Rustiuc, are 250 pagini color si este impartita in 17 capitole.

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea Fire within Us

….

7. Iubește-ma în fiecare  anotimp 

Este o carte  de poezii de dragoste care prezintă iubirea în toate etapele sale evolutive si însumează 250 pagini color împărțite in 17 capitole care sunt însoțite  de picturile talentatului  artist Mircea Rustiuc  cu care  autoarea se afla la a treia colaborare. Coperta este deasemenea pictata de maestrul Mircea Rustiuc.

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea Iubește-ma în fiecare anotimp

Prin-ochii-mei---patru-carti - Copy

8.Prin ochii mei

Este o carte de proza ce conține eseuri, impresii, articole, recenzii și cronici literare   care  însumează  242 de pagini color împărțite în 7 capitole însoțite fiecare cu imagini color reprezentative. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD ne invita sa privim darurile vieții prin ochii săi.

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea Prin ochii mei 

Casa-de-nebuni---patru-carti (2) - Copy

9.La Casa de Nebuni 

Este o carte  de poezii răzvrătite din suflet pentru suflet,  care  însumează  262 de pagini color împărțite în 17 capitole însoțite fiecare cu imagini color reprezentand picturi digitale realizate de  artista Mihaela CD. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD ne invita sa deslușim tainele casei de nebuni.

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea La casa de nebuni 

.

Nascut---patru-carti - Copy

10. Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be Someone(else) 

Este o carte  de reflexii,versuri și enunțuri motivaționale care te ajuta sa te redescoperi, sa afli cine ești și pentru ce ai venit pe pământ. Cartea este bilingva scrisa în limbile  engleza și romana și însumează 260 de pagini imprimate color împărțite în 17 capitole extrem de interesante. Aceasta carte  îmbină extraordinar imaginea cu textul ce  te invita sa  meditezi, sa iți pui întrebări și sa cauți răspunsuri în interiorul tău fiind genul de carte pe care nu o pui în biblioteca ci o ții aproape  de tine la îndemână pentru ca o vei citi  iar și iar.

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be Someone(else) 

.

BC_E---patru-carti - Copy

11. Blessing and Torment 

Este o carte  integral în limba engleza,  reprezentând o traducere  și o adaptare a cărții  BINECUVÂNTARE ȘI CHIN care a fost cartea de debut  a autoarei Mihaela CD și care este  scrisa în limba romana  și  apoi tradusa de Iuliana Pasca și adaptata   de Mihaela CD.  Cartea conține  picturile fotografii  din  vacantele  autoarei, are 250 pagini color și este împărțită în 17 capitole.

Aici afli  mai multe detalii despre aceasta carte:

Despre cartea Blessing  and Torment

.

Mai citeste: 

Clubul GOLD al revistei tiparite

Cv literar-artistic Mihaela CD

Referinte critice: Mihaela CD

Pictura și Art Design:Mihaela CD

Pagina de Melodii

Poezii in videoclipuri

Cadouri

De ce sa cumparam cartile unui autor?

Invitatie:Magazin virtual!

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

Viziteaza site-ul  artistei Mihaela CD 

Finanteaza proiectul  autoarei pt 2023

Card cadou GLOBART UNIVERSUM

Comandă un card cadou GLOBART UNIVERSUM iar cei dragi își vor putea alege singuri cărțile și revistele favorite! Dăruind cărți sau reviste faceți un cadou;inteligent, de suflet și; de durată!;

100,00 CAD

CADOU PERSONALIZAT-SURPRINDE-I DE SĂRBĂTORI PE CEI DRAGI! (softcover)

Comandă un cadou personalizat pentru cei dragi de sărbători! Pachetul frumos ambalat va conține o carte aleasă de dumneavoastră, o carte aleasă de noi SURPRIZA, un semn de carte și o felicitare personalizată! FĂ O BUCURIE INTELIGENTĂ ȘI PERSONALIZATĂ CELOR DRAGI! TRIMITE CĂRȚI DE SĂRBĂTORI! Transport gratuit! Ofertă valabilă până la 31 decembrie!

65,00 CAD

CADOU ABONAMENT REVISTA PERSONALIZAT

Fă-i cadou unui om drag un abonament la revista Poezii pentru sufletul meu în format tipărit   și noi ii vom trimite o felicitare  personalizată în numele dumneavoastră  împreună cu prima revistă. Ofertă valabilă până la 31 decembrie!

75,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.