Invitație de participare la revista tipărită nr 13/2023

invitatie

INVITAȚIE DE PARTICIPARE la revista tipărită nr 13/2023

Vă invităm să participați la revista de colecție numărul 13 /2023 ”Poezii pentru sufletul meu”  revista de literatură artă și cultură a românilor de pretutindeni trimițând materialele pe cele două secțiuni artă în imagini/ creații literare , la adresa de email revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

Revista cu numărul 13/2023  nu abordează o tematică  anume, lăsând la  alegerea participanților șansa de a participa cu cele mai bune creații ale lor.

Înscrieri data limita : 30 august 2023

PPSM-sixissuesfan-5601x3142 (1)

Revista noastră  are la baza conceptul  de a dărui frumosul prin artă, literatură și cultură! Sunt foarte multe talente în rândul românilor de pretutindeni, unii consacrați alții debutanți. Revista are scopul de a ajuta la  păstrarea și promovarea culturii și spiritualității românești în lume! Revista  tipărită nu este gratuită!

Două Secțiuni:  Creații literare  și  Artă în imagini

 

Secțiunea: Creații literarea1402f0b64c8d37ccd120872423d0fc0

In această secțiune invităm  autori, poeți, scriitori, critici literari, epigramiști, etc pentru a-și expune creațiile .   Autorii pot să opteze pentru diverse pachete: minimal BASIC  sau super STAR  sau  ABONAMENTE  BASIC GOLD sau STAR GOLD în 4 numere tipărite. Cumpărarea unor abonamente de autor  vă înscriu automat în clubul GOLD.

 

Secțiunea Artă în imagini:akXBrn50MumQrE9exOoN_1082093769

In aceasta secțiune  ii invităm pe  creatorii  de artă să trimită  fotografii de bună calitate  alte creațiilor lor artistice, pictură, sculptură, artă naivă,fotografie, desen grafica etc. Artiștii  pot să opteze pentru diverse pachete: BASIC  sau STAR  sau  ABONAMENTE  BASIC GOLD sau STAR GOLD în 4 numere tipărite  Cumpărarea unor abonamente de autor  vă înscriu automat în clubul GOLD.

 

imagesCondiții de participare :

1.Materialele se trimit NUMAI  prin email la adresa: revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

2.Materialele trebuie să fie creații proprii și nu opera altcuiva!

3.Autorii răspund de calitatea materialului trimis,pozele/imaginile trimise trebuie  sa fie de bună calitate, editorul își rezervă dreptul de a refuza publicarea  materialelor pe care le consideră neadecvate.

4. NU pot fi publicate : Materiale publicate în numerele anterioare 5-6-7-8-9-10-11 ale revistei noastre de colecție.

5.Numele,prenumele autorului/artistului, țara și adresa completă cu cod postal +1 fotografie BUST foarte clară!

6. In email trebuie  menționată  secțiunea la care vreți  să vă înscrieți și pachetul ales! Veți primi un email de validare a materialelor trimise  și  urmează să faceți plata  ca să confirmați înscrierea . 

7.Plata pachetului ales,  se va face ÎN AVANS   la data înscrierii. Plata se face NUMAI pe site cu cardul prin butonul de plată   AFLAT MAI JOS la baza acestei pagini, unde veți introduce suma  exactă corespunzătoare pachetului ales  de dumneavoastră . După efectuarea plații  veți primi un email automat  care vă confirmă plata și înscrierea!

Pentru mai multe informații : revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

ALEGE  PACHETUL PREFERAT:

5471047557_4dc13f5376_n

 

Pentru  ambele secțiuni oferim pachetele următoare:

OPTIUNEA1.  Pachetul minimal BASIC : -veti primi 5 reviste

-1 fotografie clară a autorului/artistului

SCRIITORI : –3 poeme sau proză scurtă maxim 60 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: – maxim 4 picturi/ sau 4 fotografii ale  lucrărilor de artă /desen/grafică/quilling/sculptură, fotografie artistică+ dimensiuni  și  descrierea tehnicii folosite ,etc

75 euro – posta standard inclusă pentru trimiteri în  ROMANIA și Canada

95 euro- posta standard inclusă pentru trimiteri  în Europa  și USA

OPȚIUNEA 2. Pachetul super STAR:  veți primi 7 reviste

-1 fotografie clară a autorului/artistului

SCRIITORI :  -5 poeme  sau proză scurtă maxim 120 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: -maxim 6  picturi sau 6 fotografii ale lucrărilor de artă/desen/grafică/quilling/sculptură, fotografie artistică+ dimensiuni  și  descrierea tehnicii folosite ,etc

105 euro – posta standard inclusă pentru  trimiteri  ROMANIA și Canada ,

125 euro posta standard inclusă pentru trimiteri  în  Europa  și USA

Opțiunea Clubul GOLD  o oferim  la toate  numerele  revistei  tipărite! Vă puteți înscrie oricând  în  acest club! Abonamentul dumneavoastră de 4 apariții poate începe cu oricare număr!

Participanții   autori/ artiști care  optează pentru apariții tipărite în  4 numere consecutive ale  revistei  sunt incluși automat în CLUBUL  GOLD.gold1

CLUBUL  GOLD:

Membri clubului gold  vor beneficia de publicitate gratuită în revista noastră on line : cărți, picturi, sculpturi, lansări, evenimente, înregistrări, fotografii, videoclipuri  și alte oferte exclusive.

ABONAMENTE*GOLD – apariții în 4 numere/an-ambele secțiuni : 

1.Abonament BASIC *GOLD: faceți parte automat din Clubul GOLD !

-1 fotografie clară a autorului/artistului

SCRIITORI : -3 poeme sau proză scurtă maxim 60 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: – maxim 4 picturi/ sau 4 fotografii ale  lucrărilor de artă /desen/grafică/quilling/sculptură/ fotografie artistică+ dimensiuni  și  descrierea tehnicii folosite ,etc

-veți primi 5 reviste din fiecare număr timp de un an

285 euro – posta standard inclusă pentru  trimiteri în  ROMANIA și Canada ,

365 euro- posta standard  inclusă pentru trimiteri  în Europa  și USA

2. Abonament -STAR*GOLD: faceți parte automat din Clubul GOLD !

1 fotografie clară a autorului/artistului

SCRIITORI : -5 poeme sau proză scurtă maxim 120 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: -maxim-6  picturi sau 5-6 fotografii ale lucrărilor de artă/desen/grafică/quilling/sculptură, fotografie artistică+ dimensiuni  și  descrierea tehnicii folosite ,etc

veți primi 7 reviste din fiecare număr timp de un an

* Abonamentele GOLD sunt  valabile  în condițiile în care au fost cumpărate pană la data expirării lor.

395 euro – posta standard inclusă pentru trimiteri  ROMANIA și Canada ,

495 euro – posta standard inclusă pentru trimiteri  în  Europa  și USA

Vă așteptăm cu drag în revista noastră de colecție!

giphy_origDespre revistă :

Revista Poezii pentru sufletul meu  NU este subvenționată, ea există din munca benevolă a unor oameni  cu suflet mare,tot ce se face este numai  din fonduri proprii cu singurul scop de a dărui frumosul prin artă, literatură și  cultură.Este o muncă imensă pentru că revista a crescut fulminant! Acceptăm cu drag  în echipa noastră benevoli care pot ajuta la  redactare, distribuție, culegere de date, marketing și corespondentă.

Revista are o  calitate superioară, designul fiind asigurat de profesioniști care muncesc benevol. Hârtia aleasă este de cea mai bună calitate. Costurile pentru creații literare sunt aceleași  ca și  cele pentru  artă în imagini .

Publicarea în revista on line este și rămâne gratuită  dar publicarea în revista  tipărita se plătește! Pachetele pe care vi le oferim diferă în funcție de cantitatea materialelor MINIMAL BASIC sau SUPER STAR   și număr de apariții [abonamente]. Toti colaboratorii care se abonează la publicare în 4 numere de revistă intră automat în clubul GOLD.

Clubul Gold:gold1

Clubul GOLD  este un club de ONOARE al colaboratorilor  revistei și constituie un privilegiu  aderarea la acest club !Mai multe despre Clubul Gold  puteți citi aici : Clubul GOLD al revistei tipărite

Clubul GOLD vă oferă următoarele facilitați:

-publicitate gratuită în revista noastră on line : pagina proprie profil Club Gold , sub pagini cu  recenzii, articole, creații, imagini ale cărților /picturilor, cărți spre vânzare , picturi , sculpturi spre vânzare, lansări de carte , evenimente, vernisaje, înregistrări, fotografii, videoclipuri, cv literar/ artist  și alte oferte exclusive.  Cu ocazia  unor evenimente membrii clubului Gold  vor primi diplome  și titluri onorifice.

-fiecare membru  își păstrează calitatea de membru Gold  atâta timp cât  are un  abonament valid și contribuie la apariția  revistei tipărite. In cazul în care abonamentul  său este expirat  iar membrul respectiv nu își reînnoiește  abonamentul  și nu contribuie în niciun fel la apariția revistei tipărite își pierde calitatea de membru al CLUBULUI GOLD și implicit toate privilegiile pe care acest club le oferă  membrilor săi. 

Vă așteptăm cu drag în revista de colecție nr 13,  tipărită !

Echipa Poezii pentru sufletul meu 

Vă așteptăm cu drag în revista noastră de colecție!

 

Writer+Gif

Echipa ”Poezii pentru sufletul meu ”

Mai citește: 

Pagina de Melodii

Pagina de Pictura si Arte Visuale

Clubul GOLD al revistei tiparite

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

Mihaela CD:Răspunsuri la întrebările cititorilor săi

Johnny Ciatlos Deak: Programul de promovare al scriitorilor și artiștilor români  contemporani   de pretutindeni  continua!

 
 

INSCRIERE colaboratori LA REVISTA DE COLECTIE, TIPARITA NUMARUL 13/2023

După ce ați ales unul dintre pachetele oferite și au fost validate materialele dvs, veți face plata cu acest buton introducând exact suma în Euro care corespunde opțiunii dumneavoastră. Puteți să plătiți cu orice fel de card și în orice monedă pentru că sistemul face conversia automat ! Vă puteți crea un cont pay pal pentru a tine evidenta plăților dumneavoastră!

1,00 EUR

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.