Viata nu-i decat o statie

pexels-photo-1310788

Viata nu-i decat o statie

Autor: Mihaela CD 

 

In lumea  asta  aparem  fara sa vrem , fara sa cerem

Fara sa punem o -ntrebare,  primim un dar extrem de mare !

Cand  Dumnezeu ne da  prima suflare , o dulce  binecuvantare ,

Ne-ofera viata  si ne da parinti, noi nu trebuie decat sa fim cuminti

Doar  El cu al sau Sfant  Spirit  divin  , stie   al nostru  destin

Noi nu  stim  cand  viata ne va fi gata, nu  stim  care-i este durata  .

Cat suntem inca mici copii, nu  ne spune  nimeni ca viata se va risipi

Traim  cu  atata verva si iubire  de parca viata  ar fi  o nemurire

Cu anii invatam apoi  ,ca  viata asta pamanteasca -i  un adevarat  razboi

Ne zbatem  pentru lucruri adunate  , s-apoi plecam  si le lasam pe  toate

Si  colectionam  si amintiri  o mie , raman doar  cele imprimate pe hartie

Cu ochii-n lacrimi ne rugam  la Bunul Dumnezeu , sa  fim sanatosi  mereu

Si  din tot  sufletul  cerem   cu  staruinta  , sa ne dea buna  credinta .

Iar cand  ne-o veni vremea , sa nu ne lase-n chin  si   sa ne primeasca in  raiul celestin

Pentru ca  acest dar divin , scumpa  revelatie, viata   , nu -i  decat o statie…..

 

De acelasi autor: 

Diaspora    vibreaza   

E ziua lor  

Secretul  casniciei durabile

PASI DE CATIFEA format TIPARIT (softcover)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum la un pret de numai 35 CAD fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarei.

35,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

5 gânduri despre „Viata nu-i decat o statie

  1. Pana de curând nu am știut de existența revistei „Poezii pentru sufletul meu” și, prin urmare, nici de poezia „Viața nu-i decât o statie” publicata in octombrie 2018 de doamna Mihaela CD.  Mi-a placut mult versul de inceput (i.e., „În lumea asta apărem fara sa vrem, fără să cerem”) si, deasemenea, faptul ca această conștientizare nu ia din expresia speranței ca darul vieții este urmat de darul eternitatii, de la sfârșitul poeziei.  La fel, imi plac mult versurile (i) „Ne zbatem pentru lucruri adunate, ș-apoi plecam si le lăsăm pe toate” și  (ii) „Și colecționam si amintirii o mie, rămân doar cele imprimate pe hartie”.  Aceste versuri (i)  captează perfect caderea omului  in capcana futilitatii materiale in raport cu eternitatea și (ii) poate fi, printre altele, un cadou motivational pentru scriitori, poeți, artiști – cadou adus de adevărul exprimat aici ca numai „cele  imprimate pe hârtie” au șansa să dăinuie o vreme după trecerea noastră in eternitate.  Poezia este un dar pentru cititor si un imbold motivational si mângâiere sufletească pentru cei care scriu.  Excelentă poezie!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Va multumesc din suflet pentru ca ati citit poezia mea si ati lasat aici impresiile dumneavoastra, ceea ce ma bucura foarte mult! Privesc cu drag si observ ca poezia a fost publicata in prima zi de revista, (ziua nasterii revistei, 30 octombrie 2018), o zi cu insemnatate majora pentru noi toti! Ea face parte din volumul meu de debut ”Binecuvantare si chin”.Contrar majoritatii poetilor/scriitorilor care spun despre cartea/creatiile lor de debut ca sunt cele mai slabe si ca in timp le-ar fi modificat/slefuit, eu o gasesc (fara lipsa de modestie) la fel ca si dumneavoastra , o reala constientizare scrisa din suflet si cred ca poeziile scrise de mine in acea perioada sunt ”binecuvantare si chin”.Va multumesc! Ma onoreaza comentariul!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.