Ecaterina Rolea -impresii-TRIPLĂ LANSARE DE CARTE LA SINAIA MIHAELA CD

292164710_3257582534518124_6843905724947347256_n
 
 
TRIPLĂ LANSARE DE CARTE LA SINAIA -MIHAELA CD

Autor:Ecaterina Rolea

 
Un eveniment Literar de excepție care a avut loc la Hotelul Internațional Sinaia în 3 Iulie 2022, prin Lansarea celor 3 Cărți ale Distinsei Scriitoare Mihaela C. D.
„Prin ochii mei ” , „ La casa de Nebuni ” și „Dialog peste Ocean ” Cartea este o punte de poeme pentru suflet, scrisă de doua perle ale literaturii Române, Mihaela CD și Trandafir Sîmpetru. Editate de Editura Globart Universum( Canada)  și Trandafir Simpetru( România), apărute la Editura Globart Universum, Montreal, Canada, publicate de Domnul Senior Jonnhy  Ciatlos-Deak, soțul Doamnei scriitoare Mihaela  C.D.
Este o familie minunată, două bijuterii literare Române care își desfășoară activitatea literară în Canada dar au venit cu o dorință fierbinte de a-și publica cărțile în Romania, țara în care s-au născut și s-au format ca oameni de valoare plini de lumină și cuvânt.
Cărțile scrise de Doamna Mihaela C.D. sunt un model de iubire, dăruire și responsabilitate pentru cititori, cărțile sunt încununate cu succes în profesia sa de poetă , scriitoare, cronicar și un bun jurnalist.
292369624_6006515796029682_5162123023092411570_n
Sub aripa de lumină a creatorului l-a avut ca om de valoare și încredere pe soțul său care a susținut-o prin labirintul literar cu multă dragoste și respect.
De asemenea am fost profund impresionată de colaborarea Doamnei Mihaela C.D. cu Domnul Senator al Poeziei Românești Trandafir Simpetru printr-o magie de cuvinte în care versurile curg cu măiestrie peste Ocean, pe tărâmul sfânt al poeziei.
Felicitări din suflet amândurora cu mult respect și considerație și în aceiași măsură Domnului Johnny Ciatlos-Deak pentru activitatea sa literară de a promova literatura în toată lumea.
Evenimentul de la Sinaia ne-a adus pe toți Poeții și Scriitorii alături de dvs, într-un climat cald al poeziei, muzicii și dansului românesc.

Felicitări organizatorilor și tuturor participanților din familia noastră literară.
Sunt onorată de participarea mea la această Lansare de carte.
Dumnezeu să binecuvanteze pe toți creatorii de frumos, cu mințile luminate și mâinile lor pine de trudă și dăruire!
Vă mulțumesc din suflet pentru darurile de suflet, (cărțile oferite) vă îmbrățișez cu respect și prețuire.
 

Mai citește: 

Impresii după lansarea cărții PRIN OCHII MEI autor Mihaela CD

IMPRESII SI CRONICI-IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP

ȘCOALA VIEȚII

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.