Clubul GOLD al revistei tiparite

gold1

Bine ati venit in clubul GOLD al revistei tiparite 

Acest club se adreseaza exclusiv  colaboratorilor  revistei TIPARITE ”Poezii pentru sufletul meu’. Clubul GOLD doreste sa evidentieze eforturile deosebite pe care le fac membri  sai prin  sustinerea  continua si prin  promovarea revistei tiparite.

Acest club este un club de onoare , al oamenilor de aur  care  daruiesc timpul lor, creatiile lor si  fac eforturi materiale  ca sa sustina acest proiect de suflet, revista tiparita.

Spre deosebire de clubul aniversar  care  este un club inchis si in care  dupa 30 oct 2019 nu mai pot sa se inscrie membri  noi, acest club Gold  este un club deschis tuturor celor  care doresc , inscrierea fiind  benevola.

Iata cateva informatii  despre acest club :

-clubul GOLD este un club DESCHIS tuturor colaboratorilor,  care doresc  sa publice permanent  in fiecare numar al revistei noastre si care  si-au achizitionat  un pachet de publicare  de  tip abonament GOLD  a creatiilor, fie ele : creatii literare /arta in imagini /articole diverse, desene, arta naiva,  critica literara, schite, fotografie artistica, etc Abonamentele GOLD sunt:   GOLD BASIC (spatiu de publicare de 60 randuri in fiecare revista) sau GOLD STAR ( spatiu de publicare 120 de randuri in fiecare  revista),  pe durata de minim 1 an de zile.

-aderarea la Club  Gold  este benevola prin cumpararea unui pachet GOLD -abonament anual

-clubul Gold  este un club de ONOARE , fiind compus din oameni care daruiesc  in mod constant cu  inima si cu sufletul, timpul si creatiile lor pentru fiecare numar al revistei. Acesti membri fac onoare revistei  si  ne mandrim cu ei!

wow-signs-gif-download-270519

Privilegiile exclusive  pe care le ofera clubul GOLD : 

 • publicitate gratuită profil GOLD in  revista noastră on line
 • pagina proprie de autor/artist  in revista on line
 • promoveaza cărți spre vanzare  cu trimitere la autor
 • promoveaza picturi spre vanzare cu trimitere la artist
 • promoveaza sculpturi spre vanzare cu trimitere la artist
 • promovare lansări de carte prin afise pe site ul revistei
 • promovare evenimente diverse prin afise pe site ul revistei
 • promovare vernisaje prin afise pe site-ul revistei
 • promovarea  unor înregistrări, fotografii, videoclipuri, articole
 • cv literar/ artist  și alte oferte exclusive.
 • diplome de onoare, titluri onorofice

gold1

Membri clubului GOLD: 

Va asteptam cu drag alaturi de noi,  in clubul GOLD! 

97788575

Pentru  inscriere in clubul GOLD  si pentru mai multe detalii  trimite un email la  revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

Mai citeste: 

Clubul aniversar

Meniu pagini de autori

Cum pot publica si eu in revista?

 

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR