Impresii revista de colectie nr 4

rev 4 tipar (2)

Lacrimioara Iva 

Mulțumesc frumos doamnei Mihaela CD! Mulțumesc frumos întregii echipe redacționale pentru amabilitate, disponibilitate, eficiență și profesionalism, calități cu adevărat remarcabile, fără de care această revistă nu ar fi ajuns atât de iubită de către cititorii din întreaga lume.
Revista ”Poezii pentru sufletul meu” nu este o afacere, este o realizare emoțională!
Cu adevărată recunoștință,  Lăcrimioara Iva

Camelia Florescu

Am primit cu bucurie, nr 4 al mult așteptatei reviste canadiene ”Poezii pentru sufletul meu”, unde semnez rubrica de interviuri denumită” ROMÂNI DE SUCCES”… În acest numar, un interviu cu solista  Silvia Dumitrescu, care se reinventează an de an și cunoaște secretul longevității în scenă și în atenția publicului! 🌹

 

Marieta Coman

Minunat ! Felicitări!

Lucian Dumbrava

Am primit revistele și vă mulțumesc mult.Sunt daruri de suflet greu de exprimat în… cuvinte.

Silvia  Dumitrescu

Am primit cu mare bucurie, nr 4 al revistei canadiene ” Poezii pentru sufletul meu”, unde Camelia Florescu realizeaza rubrica de interviuri denumită” ROMÂNI DE SUCCES”.În acest numar, este un interviu cu subsemnata,cea despre care spune Camy” se reinventează an de an și cunoaște secretul longevității în scenă și în atenția publicului”…eu va spun doar atat,sunt indragostita de muzica iremediabil iar succesul nu l-am cautat,l-am primit de la publicul meu drag….multumesc Camy…pupici multi😘🌹❤🙏🌞 o primavara frumoasa in sufletul tau mare!!!

 

Serghiescu Cristina 

Am primit cu mare bucurie prestigioasa revistă POEZII PENTRU SUFLETUL MEU, în ale cărei pagini mă regăsesc alături de alți poeți români de pretutindeni .Mulțumesc cu recunoștință, distinsei doamne Mihaela -redactor fondator, distinsului domn Johnny – editor coordonator și întregului colectiv de redacţie, pentru profesionalismul și dăruirea puse în slujba promovării literaturii române .Felicitări  sincere tuturor !

 

Geta Lipovanciuc

Bravo!!!!! Sincere felicitări, prieten drag!!!!

Mariana Kiss 

Felicitări!

Aurelia Oanca 

Mulțumiri alese, prietenilor mei, Mihaela și Johnny, pentru revista „Poezii pentru sufletul meu,” nr. 4. Felicitări pentru efortul depus în promovarea literaturii române. Felicitări tuturor celor care au creat frumosul.

Violeta Bobocea

Un mărțișor spiritual din inima Canadei! O picătură și o scânteie din inima și sufletul autoarei Mihaela CD, sădite în fertilul sol al artei- revista românilor de pretutindeni-POEZII PENTRU SUFLETUL MEU! Revista a fost fondată în 30 octombrie 2018 la Montreal, Canada și este un simbol al frumosului, al slovelor și al artei, o adevărată hrană pentru sufletele românilor din toate colțurile lumii: Austria, Canada, România, Italia, Spania, Elveția, Belgia, Germania! Mulțumiri infinite doamnei Mihaela CD, domnului Johnny CD, dar și editurilor Celestium și Globart Universum!

Doinita Nan

 
Mulțumesc frumos d-nei Mihaela pentru participarea la antologia de literatură contemporană, autori români de pretudindeni,UNIVERSUM și publicarea poeziilor mele în revista ,,Poezii pentru sufletul meu”…o mare onoare pe care o împărtășesc cu voi. Felicitări  tuturor participanților la aceste două publicații ,mulțumind din suflet întregului colectiv al revistei cât și editurii Globart Universum…seară frumoasă!
 

Maria Dragan

Felicitări din toată inima!

Sava Violeta Iuliana 

Mii de mulțumiri îi adresez doamnei Mihaela CD, pentru surpriza frumoasă pe care mi- a adus-o în suflet.Mulțumiri întregului colectiv al redacției pentru efortul depus la realizarea acestei reviste minunate.Felicitări din suflet colegilor mei ce și- au adus aportul pentru realizarea acestei publicații.O primăvară frumoasă vă doresc tuturor!

Dani Daniela

Multumesc din suflet!

Ion Teșa

Felicitări sincere
 
 

Alice Puiu 

Pe coordonatelele gândului versurile țes corăbii, țărmurile hohotesc solare descântece de iubire și-n zbor de primăvară a poposit în pragul meu un petec din cerul Canadei….Cu deosebită emoție mă înclin, mulțumind Doamnei Mihaela C D , Domnului Johnny Ciatloș Deak, care au dat glas poemelor mele în această remarcabilă revistă „Poezii pentru sufletul meu” alături de atâtea nume închinate Cuvântului sacru al poeziei dar și penelului, prin paginile sale configurându-se un mănunchi prețios de creații ale multor români împrăștiați pe toate meridianele lumii (Canada, Italia, Spania, Belgia, Germania și nu în ultimul rând România). Publicație fondată la 30 octombrie 2018 la Monreal, Canda, această revistă constituie un simbol al fenomenului literar contemporan pentru toți vorbitorii de limbă română. Mulțumesc cu mare bucurie revistei „Poezii pentru sufletul meu”.
 

Teodora Chiric 

Revista de literatură artă și cultură nr.4 /2020 a ajuns la mine în cele mai bune condiții .Această ” Picătura de frumos „, realmente a umplut sufletul meu !!!…Mulțumesc foarte mult cu inima, Doamnei Mihaela CD si Domnului Johnny Ciatlos Deak și nu în ultimul rand Doamnei Iuliana Vlad, pentru aportul adus în vederea acestei realizări! Aveți tot respectul și pretuirea mea!

Valentina Petraru

Am primit astăzi un dar de suflet, revista „Poezii pentru sufletul meu ” nr. 4,revista romanilor de pretutindeni fondată de D.na Mihaela CD din Canada, căreia îi mulțumesc pentru întreaga colaborare!
Mă simt onorată să mă aflu în paginile acestei prestigioase reviste alături de poeți din Canada, România, Belgia, Austria, Italia,Spania, Elveția, români de pretutindeni!
 

Arpád Toth

Mulțumiri sincere! Respect și prețuire!
 

Mariana Ierima

Felicitări!Mult succes.Aleasă prețuire.
 
156694034_439958127113265_8558007114491524209_n

Maria Magdalena Tirchila

 
Revista de literatură artă și cultură nr.4 /2020 a ajuns la mine în cele mai bune condiții Mulțumesc foarte mult cu inima, Doamnei Mihaela CD si Domnului Johnny Ciatlos Deak și tuturor colaboratorilor acestei minunate reviste, pentru aportul adus în vederea acestei realizări!
 

Diti Zurbagiu 

Am primit un frumos mărțișor de peste oceanele lumii, de la o echipă de oameni, care creează certitudinea ascensiunii pe scara de valori, prin pasiune, determinare și profesionalim. Mulțumesc mult, culegătorilor de frumos de pe toate continentele pământului, în mod special d-lui Johny CD, d-nei Mihaela CD, precum și întregii echipe a editurilor GLOBART UNIVERSUM și CELESTIUM.

Victoria Furcoiu

Cu mare bucurie și recunoștință, vă anunț că am primit revistele. Sunt deosebit de frumoase, adevărat balsam pentru suflet. Sunt onorată că ați introdus în cuprins și creațiile mele. Vă doresc o primăvară plină de lumina, bucurii și realizări! Mulțumesc! Cu respect și prețuire,Victoria Furcoiu 
 

Teodora Dumitru 

Bine ai venit din Canada, în casa mea, revistă multașeptată!Într-un an atât de trist mai îmi trec pragul casei și unele bucurii care se lasă ca un balsam pe sufletul meu atât de încercat!Multumesc „Poezii pentru sufletul meu” și colectivului minunat care editează această super revistă românească, de peste ocean !
 

Liliana Badea Carstea

Am primit astăzi, cu bucurie, numărul 4/2020 al Revistei „Poezii pentru sufletul meu”, publicație fondată la 30 octombrie 2018 la Montreal, Canda. Mulțumesc din suflet doamnei Mihaela CD, domnului Johnny Ciatlos Deak cu
felicitări  pentru toată munca depusă !
 

Recitare de exceptie  Lucian Dumbrava: Poezii din  revista  nr 4 /2020

Mai citeste: 

Invitatie GLOBART-antologie de arta contemporana in imagini

Invitatie participare la revista tiparita, de colectie, nr5/2021 Tema : Suntem iubire!

Cum se comanda Antologiile Universum?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.