In curand revista tiparita numarul 7/2021

coperta nr 7 fata verso

Dragi  prieteni!

 

Va anuntam ca  in curand va fi publicata revista de colectie cu nr 7 /2021.

 
In aceasta revista veti gasi o multime de articole inedite, lista Laureatilor Galei Artelor la ceas aniversar editia  a2-a ,  un concurs pentru cititori, un concurs pentru scriitori si artisti, noutati editoriale, recenzii, cronici,  stiri comunitare si  evenimente culturale  din diaspora, creatii literare si creatii artistice (arta in imagini).
 
Tot in acest numar  se da START  la inscrierea la concursul GALA ARTELOR editia a 3-a  cu participare in numarul 8 al revistei tiparite. Doua sectiuni: Creatii literare si Arta in imagini.Membri clubului Gold  care au un abonament Gold de publicare valid, participa automat la concurs. Rezultatele , premiile si diplomele acestui concurs se vor oferi in cadrul GALEI ARTELOR EDITIA A 3-A impreuna  cu Diplomele de excelenta  pentru participarea la antologia GALAXY in 4 volume (antologia se va lansa la GALA ARTELOR editia a 3-a)   
 
La rubrica ”Romani de succes”, o rubrica condusa de Camelia Florescu , il avem invitat  pe inconfundabilul Octavian Ursulescu , prezentator si jurnalist de exceptie, care  ne-a incantat ani la rand cu prezentarile marilor concursuri de muzica Mamaia, Crizantema de Aur,  etc  si  care in emisiunile radio este recunoscut datorita timbrului sau placut  si deosebit .  Va invitam sa il descoperiti pe celebrul prezentator, redactor si jurnalist  Octavian Ursulescu intr-un interviu exclusiv pentru revista noastral
 
Tot in aceasta revista veti afla cum puteti castiga un abonament gratuit si va invit cu drag sa participati.
 
Concursul CASTIGA UN ABONAMENT GRATUIT  continua! 
Concursul continua pe  tot parcursul  anul 2021 , deci nu mai asteptati! Cumparati revista si semnati pe coperta apoi trimiteti poza la adresa concurs@poeziipentrusufletulmeu.com ! Castiga un abonament gratuit la revista Poezii pentru sufletul meu, revista romanilor de pretutindeni care iti mangaie sufletul!
 

In revista veti gasi lucrari de arta semnate de:

-pictura: Mircea Rustiuc  ,Andra Anghel Ceausu ,Carmen Smutneac,Maria Baba , Maria Magdalena Tirchila,
-grafica: Melania Stoiciu
 

Deasemenea veti gasi creatii literare, recenzii si articole deosebite semnate de :

Adrian Ardelean, Al Florin  Tene, Alice Puiu.,Ana Munteanu Draghici.Anca Ioana Iacob Gaidos.Arpad Toth,Aurelia Oanca,Aurelia Rinjea,Aurelius Belei,.Camelia Florescu,Constantin Oanca,Cristian Pavel,Cristian Bodnarescu ,Delia Stamate.,Dorina Omota,Ecaterina Rolea,Gabriela Rauca,Gelu Dragos.,Ileana Pascu Ioana Poenaru ,Johnny Ciatlos Deak ,Kessy Ellys Nychollas.,Lacrimioara Iva.,Liliana Badea Carstea.,Ligia Grindeanu.,Mara Popescu Vasilca,Maria Trif..,Marian Costache ,Marieta Coman.,Marilena Belu Capsa.,Mihaela CD,Mioara Hususan,Nina  Lavric ,Otilia Tunaru ,Radu Botis  Silvia Mihalachi, Simona Mihutiu ,Stefan Doroftei Doimaneanu,Stefan Popa .,Teodora Chiric ,Titina Nica Tene ,Timur Chis,Trandafir Simpetru,Vasile Aioanei,Vasile Bele ,Vasile Dan  Marchis ,Victor Manole ,Violeta Bobocea 

Va invitam sa comandati revista cu numarul 7 /2021  in format  tiparit  sau in format electronic , va multumim!

Mai citeste: 

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

Invitatie la concurs: Gala Artelor la ceas aniversar editia a 3-a- cu participare in revista de colectie nr 8 tiparita

GABRIELA Rauca„Binecuvântare și chin”, un vals al sentimentelor puse în vers

Impresii revista numarul 6/2021

Revista” Poezii pentru sufletul meu ” de 3 ani cu voi!La multi ani!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

3 gânduri despre „In curand revista tiparita numarul 7/2021

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.