Revista” Poezii pentru sufletul meu ” de 3 ani cu voi!La multi ani!

Revista” Poezii pentru sufletul meu ” de 3 ani cu voi!

LA MULTI ANI !!!

4b2685cf1a39cb1e4569e8f9d82c38df

Revista românilor de pretutindeni aflata la ceas  aniversar!

LITERATURĂ, ARTĂ ȘI CULTURĂ

3ani de revista! 3 ani de bucurie si frumos! 3 ani impreuna! 

Revista ”Poezii pentru sufletul meu ” a fost fondata in 30 octombrie 2018  la Montreal, de catre autoarea Mihaela CD, ca un proiect de suflet, caruia i s-au adaugat mai multe persoane si autori colaboratori. In acesti trei ani  echipa de redactie a crescut si numarul colaboratorilor  depaseste 500 de persoane, autori si artisti din diverse tari ale lumii. Revista noastra publica on line  zi de zi, neintrerupt, de 3 ani  poezii, povesti , articole, critica literara, aforisme, videoclipuri cu recitari, fabule, aforisme, epigrame, picturi, fotografii, icoane, pictura pe sticla, desene, grafica, quilling, melodii si recitari  in videoclipuri, ajungand azi  la  peste 7650 de articole  publicate si peste 730.000 de vizualizari din peste 100 de tari ale lumii.

In acest timp , au fost lansate peste 55 de pagini  si subpagini, pagini  individuale  de autori, pagini tematice, pagini de lansari de carte si 18 profile Gold, ( alte profile Gold in curs) Au fost lansate 11 concursuri : 8 concursuri  in revista virtuala si revista tiparita si 3 concursuri pentru cititori.

Au fost organizate patru evenimente culturale  literar artistice: Serata armoniilor artistice, Gala artelor la ceas aniversar editia 1-a, Gala artelor la ceas aniversar- editia a doua ,  Universum Vip Garden Party  si alte evenimente. Revista Poezii pentru sufletul meu a fost partenera taberelor literare, ”De Amicitia” si ”Opreste-ma in tine Maramures, Opreste-ma in tine anotimp”  din Romania.

Au fost  create pagina de melodii  si pagina de poezii in videoclipuri   S-a lansat revista tiparita ”Poezii pentru sufletul meu”, revista de arta literatura si cultura  a romanilor de pretutindeni care este o revista de colectie  total diferita  ca si continut fata de site ul nostru [revista virtuala]

A fost infiintat magazinul nostru virtual  de unde pot fi cumparate reviste, abonamente si carti  atat in format electronic [ebook] cat si in format tiparit A fost infiintata  vitrina  cu carti , spatiu virtual de expunere al cartilor dumneavoastra, atat noi cat si vechi! A fost creat  canalul You tube : Revista ”Poezii pentru sufletul meu ” unde puteti gasi  videoclipuri, inregistrari, promo, melodii, recitari , evenimente. Au fost create virtual pe facebook patru  grupuri pe teme  culturale si trei pagini reprezentative revista, editura, studio

Această prezentare necesită JavaScript.

S-au facut parteneriate cu alte reviste de  cultura, edituri, grupuri, comunitati sau persoane fizice si a crescut numarul redactorilor si al colaboratorilor revistei.

Echipa de redactie :
editor senior : Johnny Ciatlos Deak, redactor fondator: Mihaela CD , editor de imagine si  publicitate: Lucian Mihai Purici, redactori:  Marian Costache ,Ioana Poenaru, Aurelia Oanca, Camelia Florescu, Daria Pana, Iuliana Pasca colaboratori seniori : Aurelia Oanca, Alex Andru, Angela Marinescu, Maria Nedelcu  colaboratori: Lacrimioara Iva, Lucian Dumbrava, Kelly Ellys Nycollas, Vasile Dan Marchis,Trandafir Simpetru, Al Florin Tene, Vasile Bele, Gelu Dragos,  video si recitari: Lucian Dumbrava, fotografie: Iotza Draghici, DTP: Arthur Weber,Dorel Caminante, imagine si prezentare: Edviga Iordachi

Membri club Gold ai revistei tiparite: Mihaela CD, Aurelia Oanca, Lacrimioara Iva, Teodora Chiric, Violeta Bobocea, Rebeca Chirila, Alice Puiu, Simona Mihutiu, Arpad Toth, Dorina Omota, Marilena Calin , Nina Lavric,Cristian Bodnarescu, Liliana  Badea Carstea , Stefan Doroftei Doimaneanu  ,Ileana Pascu  ,Camelia Florescu ,Marian Costache Mara Popescu Vasilca.

Multumim partenerilor nostri : Cinematic Path, Radio Power Love, Emisiunea Ora Romaneasca, Magazin Critic, Cutezator, Euro Education, Logos si Agape,  Celestium, Magex Immobilier, radio Romantic,Uniunea Jurnalistilor independenti din Romania, Cervantes, Glasul Info,Grai Romanesc, Contacte in Montreal, Dj Petro, Print Expert,Valeriea Iancu, Domeniul Roman etc

GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR

GALA  ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR  -editia a 3-a

La fel ca si anul trecut  aniversarea  revistei Poezii pentru sufletul meu se va sarbatori  in cadrul evenimentului  GALA ARTELOR  LA CEAS ANIVERSAR – editia a  treia,  urmand a fi anuntata data la care  va avea loc ( primavara-vara 2022)

In cadrul acestui eveniment va avea loc si  festivitatea de premiere a concursului GALA ARTELOR  editia a 3-a  [cu publicarea in revista numarul 8/2021], un spectacol de muzica si poezie, decernarea premiilor de excelenta, lansarea antologiilor Galaxy precum si alte surprize. 

Detalii pentru inscrierea la concursul GALA ARTELOR EDITIA A 3-a si cionditiile de participare le  gasiti aici  

REVISTA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI

Revista  noastră se adresează românilor din întreagă lume  iubitori de literatură, artă și cultură. La fel că și până acum suntem deschiși la colaborarea cu cenacluri/ asociații/organizații ale românilor de pretutindeni.

115750571_387415042234287_2662293584208641470_n

REVISTA DE  LITERATURĂ, ARTĂ ȘI CULTURĂ *4 numere pe an

Revista  noastră vine în întâmpinarea frumosului artistic sub toate formele sale, si  aduna în paginile sale  autori, poeți, scriitori, critici, dar și artiști, pictori, sculptori, muzicieni, consacrați  sau debutanți. Fiecare număr tipărit  al revistei noastre se vrea un  prilej de bucurie pentru cititori si autori! Sunt organizate concursuri  pentru  cititori dar și concursuri pentru autori/artiști. Revista isi propune sa incurajeze noi talente artistice  si deopotriva sa-i sustina pe cei consacrati prezentand interviuri, profiluri de autor, articole, lansari  de carte, evenimente culturale diverse, vernisaje etc

Materialele pentru publicare in revista noastra tiparita  se trimit la adresa de email : revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

Toate numerele revistei  de colectie sunt disponibile  atat in format tiparit cat si in format electronic [ebook]. Deasemenea  va invitam sa va abonati la revista noastra de colectie 4 numere/an.Va asteptam cu drag!

ABONEAZA-TE LA REVISTA !

Atat cititorii cat si autorii/artistii se pot abona  la revista direct pe site accesand butonul de plata sau  prin adresa de email: abonament@poeziipentrusufletulmeu.com

Abonament revista TIPARITA 1 an

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 55 dolari canadieni.

C$55,00

Va invitam sa va abonati electronic [ebook]   pentru a nu pierde nici una din cele 4 numere de colectie ale revistei  noastre, folosind butonul urmator:

ABONAMENT ELECTRONIC(eBook) pe un an /4 numere

ABONAMENT ELECTRONIC 4 numere/an .Revista de colectie aduna in paginile sale literatura, arta , articole si evenimente culturale. Primesti prin email in format pdf fiecare număr al revistei timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

C$35,00

De la 1 noiembrie schimbari de pret la abonamente!

Va multumim  ca  ne  vizitati, ne  cititi  poeziile , le  apreciati si  ne  trimiteti  comentarii!

Daruiti  poezii  pentru suflet  celor dragi.  Invitati-va  prietenii  sa  aprecieze pagina noastra  facebook  ! 

https://www.facebook.com/poeziipentrusufletulmeudeMihaelaCD/

Pentru  informatii, colaborari, publicitate, va invitam sa ne scrieti  pe adresa  de email:

contact@poeziipentrusufletulmeu.com

anunt

CONCURS PENTRU CITITORI : CÂȘTIGĂ UN logo-concurs2ABONAMENT GRATUIT!

Cumpără un număr al revistei  Poezii pentru sufletul meu, semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ]  pe globul pamântesc  de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate  și trimite-o pe adresa  de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com  Nu uita să lași coordonatele tale  ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

VA ASTEPTAM CU DRAG !

giphy (67).gif

Echipa ”Poezii pentru sufletul meu ”

Revista nr 1 poate fi comandata accesand butonul urmator:

Revista TIPARITA ”Poezii pentru sufletul meu” nr 1/2019

Cumpără un număr al revistei Poezii pentru sufletul meu,15 CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$15,00

Revista nr 2 poate fi comandata accesand butonul urmator:

Revista TIPARITA nr2/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 2 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 15CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc in forma de inima de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$15,00

Revista nr 3 poate fi comandata accesand butonul urmator:

Revista TIPARITA nr3/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 3 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 15CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

C$15,00

Revista nr 4 poate fi comandata accesand butonul urmator:

Revista TIPARITA nr4/2020 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 4 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 10CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

15,00 CAD

Revista nr 5 poate fi comandata accesand butonul urmator:

Revista TIPARITA nr5/2021 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 5 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 15CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

15,00 CAD

Revista nr 6 poate fi comandata accesand butonul urmator:

Revista TIPARITA nr 6/2021 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 6 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 15CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

15,00 CAD

LA MULTI ANI REVISTEI POEZII PENTRU SUFLETUL MEU, REVISTA DE LITERATURA ARTA SI CULTURA A ROMANILOR DE PRETUTINDENI!

3 gânduri despre „Revista” Poezii pentru sufletul meu ” de 3 ani cu voi!La multi ani!

  1. La mulți ani, „Poezii pentru sufletul meu”! La cât mai mulți cititori! Felicitări și mult succes membrilor colectivului de redacție, colaboratorilor, membrilor clubului Gold, sponsorilor, cititorilor și tuturor iubitorilor de cultură!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.