Colaborare-revista  on line  

anunt-studenti-1170x568

Reguli  de colaborare  la revista  on line:  

Precizare importanta: 
Revista  on line [website]”Poezii pentru sufletul meu ” este diferita de revista de colectie-tiparita  ”Poezii pentru sufletul meu” – 4 numere/ an  
 
1. Colaborare: 
 
Publicarea in revista on line ”Poezii pentru sufletul meu” este gratuita. Colaborarea  cu revista  ”Poezii pentru sufletul meu” este benevola. Autorii/artistii fie ca sunt  poeti, scriitori,  gazetari/redactori/ critici de arta/ critici literari/ cantareti/ artisti plastici/ actori etc… sunt rugati sa trimita materialele  insotite de un scurt cv  literar/ scrisoare de intentie/ autobiografie/ mesaj insotitor  [maxim o pagina] din care sa reiasa  clar NUMELE, TARA unde locuiti si DE CAND ati inceput sa scrieti/sa publicati  insotit de o FOTOGRAFIE. 
*Revista Poezii pentru sufletul meu  sustine si incurajeaza noile talente  literare si artistice  in acest sens  va rugam sa specificati  daca  este vorba de un debut literar  sau nu. 
*Colaboratorii  isi vor gasi numele in lista  autorilor colaboratori in cateva luni  de la prima colaborare.
*Artistii  isi vor  gasi numele in lista  artistilor colaboratori  din pagina de pictura si arte vizuale.
 
2. Materialele: 
 
Fiecare autor/ artist  poate sa trimita spre publicare   un SINGUR email pe luna in care poate sa includa maxim 15  materiale [poezii, articole  desene, picturi, fotografii , etc] care ii apartin  si prin trimiterea lor atesta faptul ca sunt creatii personale . Materialele pentru publicare in  revista on line se trimit scrise  simplu in email  unul sub altul  cu spatiu intre ele si  neaparat cu titlu! 
*Nu puteti trimite materiale apartinand altei persoane fara acordul  expres al acesteia! 
*Editorul  revistei Poezii pentru sufletul meu  isi rezerva dreptul de a  refuza unele materiale  pe care le  considera nepotrivite.
 
 
3.Publicare: 
 
Materialele pe care le-ati trimis  vor  fi analizate de catre un redactor si aprobate de editor. Publicarea in revista se face cu ajutorul unui program automat de publicare  pe zile prin programare prealabila. Materialele  selectate sunt  programate pt  publicare in ordinea sosirii lor  in secvente individuale [adica  daca ati trimis 15 materiale intr-un email   ele vor fi  programate  pentru a  fi publicate individual  in 15 zile diferite] 
*Nu se fac instiintari privind datele de programare ale materialelor iar in acest sens  rugam toti  colaboratorii  sa se aboneze gratuit prin email pentru a fi instiintati  asupra a ceea ce se publica zilnic. 
 
 
4. Grupuri si platforme  culturale:
 
Redactorii  revistei Poezii pentru sufletul meu  propun periodic spre publicare  materiale postate de catre membrii grupurilor culturale ale revistei. Autorii acestora isi dau acordul implicit spre publicare in momentul postarii lor pe pagina/platforma/ grupul  revistei.
 
 
5. Interactivitate: 
 
Colaborarea  cu revista noastra presupune prezenta  si interactivitate! Daca ati ales  sa trimiteti materiale pentru revista noastra  intelegem ca ne urmariti   si va intereseaza  ceea ce apare in revista.  Va rugam sa va faceti simtita prezenta ca si cititor  prin  interactivitate! Dati like-uri  la materialele publicate, faceti comentarii si aprecieri  la adresa colegilor de revista. 
 
 
6. Concursuri  si diplome: 
 
Participarea la concursurile revistei on line este benevola si se realizeaza prin trimiterea materialelor prin email respectand termene specifice. 
Participarea la unele concursuri pe grupuri sau platforme virtuale este implicita prin postarea  pe pagina/ platforma/grupul revistei.
Toate diplomele care se acorda  la concursurile  virtuale  ale revistei on line  sunt in format digital. (posesorul si le poate imprima)
 
 
7. Multumiri:
 
Cea mai mare multumire pe care o poate primi o editura , revista, redactor/editor care lucreaza gratuit  pentru a publica si promova  cultura prin creatiile  unor  autori/artisti este APRECIEREA, COMENTARIUL si PREZENTA autorului/artistului  in calitate de cititor. 
 
*Editorul  revistei ”Poezii pentru sufletul meu ” isi rezerva dreptul de a incheia colaborarea cu unii autori/artisti  daca acesta considera  necesar!
 
 
Asteptam materialele dumneavoastra pe adresa revista@poeziipentrusufletulmeu.com!  
 
 

Mai citeste: 

Clubul GOLD al revistei tiparite

Pagina de Pictura si Arte Visuale

Impresii despre revista nr 3/2020

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR