INTERVIU-Radio România Internațional-DUPĂ 20 DE ANI (Audio)

 
290017584_10209565689136405_5191312682739575035_n
 
 
 
 
 

Radio România Internațional

ASCULTA AICI: DUPĂ 20 DE ANI (Audio)

Trei romani-canadieni se reîntorc, la 20 de ani după emigrarea din țară : Mihaela CD este scriitoare, Johnny Ciatloș-Deak este editor, Marius Luca este muzician. Drumul de la Montreal la București înseamnă, pentru ei, ocazia de a-și depăna propria poveste de viață.
Realizator : Valentin Țigău
În foto : Mihaela CD, Johnny Ciatloș-Deak și Marius Luca
 
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi interior
 
ÎNTÂLNIRE DE SUFLET cu oamenii de cultură româno-canadieni MIHAELA CD (scriitor, artist, editor), JOHNNY CIATLOȘ-DEAK (editor, jurnalist) și MARIUS LUCA (muzician). Ei au lăsat o splendidă amintire la Sinaia, unde vor fi mereu așteptați de cei care le-au devenit prieteni. 04.07.2022
 
 
294456402_413869527431409_3142532901837167712_n
 
Iata câteva imagini de la întâlnirea cu realizatorul si moderatorul RADIO ROMANIA INTERNATIONAL , domnul Valentin Tigau la SINAIA, realizat cu prilejul evenimentului cultural LA CASA DE NEBUNI , eveniment organizat de World Poets Association presedinte domnul Trandafir Simpetru si asociatia Socio culturala Excelsior , presedinte doamna Cristina Florea , ocazie cu care au fost lansate 3 carti : LA CASA DE NEBUNI(versuri razvratite Mihaela CD) , DIALOG PESTE OCEAN (versuri de dragoste Mihaela CD si Trandafir Simpetru) si PRIN OCHII MEI( proza si cronica literara Mihaela CD). Invitatul special al evenimentului a fost legenda muzicii rock, artistul Marius Luca (Bubu) care ne-a oferit un superb si inedit recital la chitara. Evenimentul a fost incununat de emotii si trairi cu vibratii inalte ce au lasat ecouri si in interviu dar si in inimile noastre. Amintiri de suflet, intalniri de suflet, cu oameni de suflet!
O parte din materialele inregistrate atunci au fost difuzate intr-un mini interviu (trio )
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, barbă şi ochelari de vedere

Mai citește: 

Aurelia Rinjea-O MARE ȘI SUPERBĂ SĂRBĂTOARE LITERARĂ – 3 iulie 2022-Sinaia   

DORUL POETEI MIHAELA CD A TRECUT OCEANUL-ANA MUNTEANU DRAGHICI

Cv literar-artistic Mihaela CD

Lansare- cartea de interviuri GENESIS*amprente scriitoricesti

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.