Cartea ”Prin ochii mei”-Tocmai a sosit!Mare bucurie, mare!

MIHAELA CD PRIN OCHII MEI

Prin ochii mei-Tocmai a sosit! Mare bucurie, mare!

Dragii mei, împărtășesc cu voi o mare mare bucurie! Azi un alt vis al meu a devenit realitate!Îmi face o deosebită plăcere să vă anunț că tocmai a sosit noua mea carte ”Prin ochii mei!  Cartea cea nouă este MINUNATA, este cel de al 8-lea pui literar și l-am ținut cu emoție la pieptul meu! Sunt atât de emoționată și am lacrimi în ochi pentru ca e una sa îl proiectezi și sa îl vezi pe un ecran de calculator și cu totul altceva sa îl ții în mana.Cartea PRIN OCHII MEI este vie, vibrează, simte și trăiește!

280371968_338038621772513_645979448568311752_n

La fel ca la fiecare carte nouă, un prilej de imensă bucurie pentru mine  dar  fiind prima carte de acest gen, este și mai mare emoția. PRIN OCHII MEI  nu este o carte de poezii, este o carte de proza, prima mea carte de proza, o carte care vorbește despre LIBERTATE, DREPTATE si VIATA PRIN IUBIRE!In  cartea Prin ochii mei  ma veți putea descoperi  și în calitate de cronicar și jurnalist dar și de prozator. 

afis 4 iunie 2022 Aștept cu mare bucurie sa va împărtășesc aceasta ENORMA bucurie în 4 iunie 2022 la DOMAINE ROMAN-Canada unde vom lansa aceasta carte care sunt sigura ca o sa va placa! 
Mulțumesc din toată inima mea doamnei Prof Aurelia Rinjea care a scris prefața acestei cărți ”NE-AM NĂSCUT SA FIM LIBERI” , doamnei profesor VIOLETA BOBOCEA care a scris postfața acestei cărți, domnului GELU DRAGOS ziarist care a scris impresii în aceasta carte și mult stimatului prof VICTOR MANOLE care a scris o minunata recenzie ce radiografiază extrem de atent și de obiectiv fiecare aspect al cărții. Sunt onorata sa am în aceasta carte atâtea păreri analize și impresii ale iluștrilor literați și le mulțumesc tuturor din toată inima! Nu doresc sa uit desigur și vreau sa mulțumesc celui care a avut încredere în mine și ma susține necondiționat întotdeauna editorului meu iubit, Johnny Ciatlos Deak precum și tuturor colegilor de la editura care asigura tehnoredactarea, corectura, tiparul și transportul. Pe toți va iubesc infinit și ma bucur sa lucram împreuna!
VA AȘTEPT AȘADAR ÎN 4 IUNIE 2022 LA RESTAURANTUL ROMAN SA VORBIM DESPRE LIBERTATE SI SA DANSAM PE VALUL LIBERTĂȚII PE MELODIILE DRAGILOR ȘI DISTINȘILOR ARTIȘTI CATALINA MIRICA, PAULA ALECU, GEORGE SOMLE MARIUS BAETICA ȘI VASILICA COJOCARU.
Spectacolul va fi prezentat de extraordinara și inegalabila EDVIGA IORDACHI! Vom avea si multe surprize!
280742852_312755531038234_7043289614895057421_n

Cartea  este publicată la editura Globart Universum  din Montreal, Canada și aduce cu ea o boare de primăvară atât în suflet cât și în case. Am început să primesc mesaje de la voi,  mesaje frumoase de felicitări, de susținere, de incurajări dar și mesaje care conțin  curiozități. Foarte multe curiozități despre cum scriu, când scriu, cine mă inspiră și  cine mă ajută,  etc 

Unele dintre întrebările voastre   se referă la scriitura mea în general  și la întrebări similare la care am mai răspuns de aceea o să vă rog să vă uitați și peste celelalte răspunsuri  la întrebări, dar vă asigur că îmi face mare plăcere și o deosebită bucurie să vă răspund, asa că aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Cartea se poate comanda  prin email  mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com  sau  direct pe site cu butonul de plata pay pal  atât în format tipărit (softcover) cât și în format electronic (ebook /pdf)

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la curiozitățile voastre: 

1.As vrea să știu cum scrieți  o carte și care sunt locurile dumneavoastră preferate? Unde pot afla mai multe despre dumneavoastră ?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare,  este o plăcere să vă răspund. Eu scriu  în general acasă  la biroul meu dar se poate întâmpla să scriu chiar și pe telefon sau pe o bucată de hârtie dacă îmi vine o inspirație de moment. Prefer sa lucrez noaptea când e liniște  ma pot concentra mai bine și nu sunt deranjata dar scriu și ziua și oricând și oriunde am inspirație. Aici ma refer în primul rând la poezii care de regulă le scriu pe foi, de mană. Proza o scriu pe calculator direct și în general când sunt singura și nu mă deranjează nimeni. Cv ul meu literar artistic este publicat în profilul meu Gold unde puteți afla  tot ce doriți : Profil Gold: Mihaela CD  și   Cv literar-artistic Mihaela CD    iar  despre creațiile mele puteți citi aici: Creatii literare: Mihaela CD, referințe critice găsiți aici: Referinte critice: Mihaela CD

2.Cine vă inspiră de unde vă luați subiectele?  

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, este interesantă. In general eu scriu  după inspirația de moment care vine fără să o întreb, fără să o rog, oriunde și oricând, la poezii  în general e mult mai simplu pentru ca poezia e mai scurta, o scrii și treci la alt subiect, ma inspir din lumea reala în general, din amintiri, din copilărie, din viata de zi cu zi, din ceea ce se întâmplă în natura, ce se întâmplă în jurul meu.  In ce privește proza,  atunci când scrii un roman ai un subiect deja pe care l-ai ales și pentru ca să continui pe aceeași idee iți trebuie foarte multă concentrare și liniște,  acesta e și motivul pentru care eu încă nu am terminat romanul meu. Dacă scrii proză scurtă sau  articole inspirația vine  din  întâmplările din viata cotidiana,  rareori  scriu ceva din fantezie iar la  cronici  și recenzii ai deja subiectul în fata despre ceea ce scrii.

3.Este evident ca munca la o carte necesită mult efort și totuși  publicați cărți noi foarte des, sunteți foarte prolifică, cine vă ajută

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, asa este se muncește tare mult la o carte și din momentul în care o începi abea aștepți să o vezi tipărită. Cărțile mi le concep singură nu mă ajută nimeni, eu le scriu de la cap la coadă căci sunt creațiile mele, însă este foarte important să ai alături o echipă de editură care să pună în practică să tehnoredacteze, să macheteze să corecteze  și să se ocupe de printarea cărților.

Am mai răspuns  unor întrebări asemănătoare și cu alte ocazii și chiar și la alte întrebări legate de editură, dacă sunteți interesați găsiți aici o lista  cu câteva dintre acestea. 

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

4. Știu că în general cărțile dumneavoastră au în ele imagini, aveți și în această carte Prin ochii mei, imagini sau picturi?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, da, asa este în general am imagini pentru că eu consider că imaginea face  o legătură  sufletească de bine pentru cititor ajutându-l să își imagineze capitolul respectiv, să îl tină minte, să intre în trăirea scriiturii respective. După cum vedeți și pe copertă am imaginea cu marea pe care o iubesc infinit și care e prezentă pe mai toate cărțile mele  nu numai în exterior pe copertă ci  chiar și în interior. In această carte Prin ochii mei  fiind o carte de proză am făcut  doar 7 capitole și fiecare capitol este însoțit de o imagine color care este reprezentativă. Abea aștept să îmi spuneți părerea dumneavoastră după ce veți primi cartea!

 Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cartile autoarei Mihaela CD 

5. Știu că pictați și mă întrebam de ce nu puneți picturile proprii  în cărțile dumneavoastră?

Răspuns: Mulțumesc foarte mult pentru întrebare, am mai primit această întrebare cu ceva timp în urmă.Eram întrebată atunci pe când o carte cu poezii și cu picturile mele proprii? Si am răspuns atunci că mă gândesc pentru viitor la un proiect de acest gen. Ei bine proiectul s-a realizat, cartea este în curs de publicare, foarte curând va fi tipărită, se numește ”La casa de nebuni”  este o carte de poezie contemporana, a zilelor ce le trăim, foarte actuală și  este împărțită în 17 capitole iar fiecare capitol este garnisit cu o pictură digitală creată de mine, iar 5 dintre cele 17 picturi au fost premiate cu Șevaletul de : aur, argint și bronz. Va invit să ne rămâneți aproape și să ne lăsați adresa dvs și cum apare cartea să vă anunțăm  ca să o puteți comanda. Vă mulțumesc din inima că mă urmăriți  și că sunteți un fan fidel! Vă rog să îmi trimiteți un email la mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com 

 
 
 
 
7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

IN CURAND : ”Paula, împlinire târzie”-Cuvântul editorului-Mara Popescu Vasilca    

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Invitație de participare la revista de colecție numărul 9/2022

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

PRIN OCHII MEI FORMAT ELECTRONIC (ebook)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea conține 242 de pagini și imagini color. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Comanda acum cartea Prin ochii mei în electronic și in mai putin de 48 de ore vei primi cartea in format psf in emailul tau. Mai IEFTIN, mai RAPID, mai ECOLOGIC!

20,00 CAD

2 gânduri despre „Cartea ”Prin ochii mei”-Tocmai a sosit!Mare bucurie, mare!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.