Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

JOHNNY CIATLOS DEAK

Iubește-mă în fiecare anotimp-Mihaela CD

 

Johnny Ciatlos Deak

Cuvântul editorului

 

La numai câteva luni  de la publicarea volumelor de poezii ‘‘Pași de catifea”,Dialog peste ocean, și,, Fire within us,, iată ca scriitoarea Mihaela CD, aflată într-o prodigioasă perioadă creativă ,ne surprinde  cu un nou volum de poezii, intitulat ”Iubește-mă în fiecare anotimp” acesta fiind cel de-al șaptelea volum al autoarei.

Asa cum lasă să se înțeleagă însuși titlul, ”Iubește-mă în fiecare anotimp” este un volum  de poezii de dragoste, dedicat în exclusivitate  acestui sentiment  înălțător și mirific care este iubirea dintre doi îndrăgostiți.

Volumul este decorat și  împodobit cu picturile talentatului artist Mircea Ruștiuc, cu care  scriitoarea  are o mai  lungă colaborare, cu rezultate extraordinare, această carte  fiind  ce-a de-a treia carte,în  care poezia se îmbină cu pictura, după cartea FOCUL DIN NOI -2020 și  traducerea  acesteia  în engleza ‘‘THE FIRE WITHIN US”-2021

264806476_479688053515020_1072393415181092143_n

Si de această dată, artistul Mircea Ruștiuc,prin lucrările sale de o mare finețe, dăruiește cititorului, alături de scriitoarea  Mihaela CD plăcerea îmbinată  prin emoția  vizual-lirica care iți  inundă sufletul într-o explozie de intensă bucurie, frumusețe  și culoare.

 A scrie un volum de poezii de dragoste nu este  atât de simplu cum pare la prima vedere. Dragostea este dezbătută în toate aspectele sale fiind tratată în diversele  sale stări și etape evolutive. Autoarea ne alintă și ne poartă pe cărările iubirii, suindu-ne pe creste, îmbătându-ne cu melodia dragostei, în aburi de melancolie,  prin cotloanele cele mai ascunse ale inimii și ne oferă  clipe de tandrețe și extaz  dar și lăsându-ne să gustăm pe alocuri din lacrimile și durerea trădării,  a iubirii neîmpărtășite sau pierdute.

Titlul  cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”  ales de autoarea Mihaela CD, vine să sublinieze  spiritul profund  liric atât de prezent în creațiile sale.Scriitoarea ne conduce cu dăruire și naturalețe prin anotimpurile iubirii convingându-ne că iubirea și dragostea adevărată nu sunt un atribut al tinereții și că acestea dăinuie prin ”vânt și ploi, la bine și la rău”, trecând  prin” ierni viscolite” și” toride veri.”

 Atribuind o conotație personificată subiectelor din poeziilor sale  autoarea ne oferă șansa, fiecăruia dintre noi, să simțim, să trăim, să ne regăsim și  să ne transpunem în poeziile sale. ”Zboară poemul iubirii într-un dulce alint/ Bucurie că-mi ești, fericire că-ți sunt”

Mihaela CD  ne demonstrează încă o dată prin acest nou volum, ”Iubește-mă în fiecare anotimp”  că harul și talentul său creator, nu sunt întâmplatoare, ci sunt izvorâte din adâncul sufletului său cu scopul precis  și exact de a înfrumuseța  și a împărți iubirea în lume prin vers.

Fără îndoială acest nou volum de poezii al scriitoarei Mihaela CD, ”Iubește -mă în fiecare anotimp”,  înzeit  de frumusețea magnifică a picturilor pe care ni le oferă maestrul  Mircea Ruștiuc, reprezintă unul dintre diamantele editoriale care ne sunt oferite nouă cititorilor  care vor sclipi cu siguranță pe bolta literaturii române și universale.

Johnny Ciatlos-Deak

membru al Uniunii Jurnaliștilor Independenți din România

Senior Editor- Globart Universum Publishing House, Canada

oferta 3+1

 Mai citește:

Despre cartea Iubește-mă în fiecare anotimp

DĂRUIEȘTE CA SĂ FII DĂRUIT!

Despre cărțile autoarei Mihaela CD

În curând- Vanda, între dorință și rațiune-ediția a 2-a -Cuvântul  editorului

Mara Popescu Vasilca- o Zeițǎ a romanului de dragoste plinǎ de înțelepciune

Radio Power Love -Interviu-Mihaela & Johnny CD- realizator Lucian Dumbrava

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

Interviu cu Mihaela CD

264148494_623991749046690_8866448721567162260_n

Lucky 7 format ELECTRONIC (EBOOK)

Pachetul Lucky 7 contine cele sapte volume ale autoarei Mihaela CD , versuri si aforisme imbinate cu superbe imagini color si picturi ale artistului Mircea Rustiuc. Acest pachet insumeaza 1680 de pagini care va aduc bucurie in suflet. Comandati acum acest pachet extraordinar in format electronic (ebook) la un pret promotional de numai 110 de dolari (valoare de 145 dolari) si le veti primi in emailul dvs in mai putin de 48 de ore in format pdf.Mai ieftin mai rapid mai ecologic.

110,00 CAD

Lucky 7 format TIPARIT(softcover)

Pachetul Lucky 7 contine cele sapte volume ale autoarei Mihaela CD , versuri si aforisme imbinate cu superbe imagini color si picturi ale artistului Mircea Rustiuc. Acest pachet insumeaza 1680 de pagini care va aduc bucurie in suflet. Comandati acum acest pachet extraordinar la un pret promotional de numai 220 de dolari (valoare de 255 dolari) cu taxe postale incluse. Fiecare carte va fi insotita si de un semn de carte din partea autoarei.

220,00 CAD

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format TIPARIT (SOFTCOVER)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format TIPARIT si veti primi gratuit un semn de carte! Transport gratuit pentru primele 100 de volume comandate!

35,00 CAD

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-format ELECTRONIC-(E-BOOK)

IUBESTE-MA IN FIECARE ANOTIMP-poezii de dragoste contine 250 pagini color in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte in format electronic (e-book) pentru numai 20$ CAD si veti primi in email in 48 de ore cartea in format pdf. Mai ieftin mai rapid mai ecologic!

20,00 CAD

2 gânduri despre „Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

  1. Dacă aș pune titlu aș scrie,, ECOUL CUVÂNTULUI,,…Am citit pe data de 18/12 ac . ,, Cuvântul editorului,, Johnny Ciatlos Deak pentru volumul de poezii ,, Iubește-mă în fiecare anotimp,, autor Doamna MIHAELA CD – ,, toujours la femme amoureuse de la poésie,,, . Pe data de 19/12/ ac am reciti și atât de mult mi-a plăcut ,, Cuvântul editorului,, o adevărată poezie pentru poezie, încât nu numai că voi reciti ce am citit, dar îmi pregătesc sufletește călătoria spre locul, timpul când pașii vor urma traseul pe care l-a lăsat lectura ,, Pași de catifea,, ca îndrumător pentru întâlnirea cu volumul de poezii ,, IUBEȘTE-MĂ ÎN FIECARE ANOTIMP,, …… ,, Cuvântul editorului,, mă determină să – mi cumulez anotimpul vârstei mele cu anotimpul iubirii în general si cel față de poezie într-un singur anotimp așa cum fiecare anotimp își are reprezentantă ,, iubirea,,.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.