Invitație la concurs: Gala Artelor la ceas aniversar ediția a 4-a- cu participare în revista de colecție nr 12 tipărită

Untitled

 

Invitație de participare la revista numărul 12/2023

Dragi colaboratori  și viitori colaboratori, artiști și scriitori 

Așa  cum v-am obișnuit  în fiecare an cu ocazia aniversarii  revistei tipărite  ” Poezii pentru sufletul meu”  are loc la Montreal  evenimentul   GALA ARTELOR ! Cu ocazia evenimentului  GALA  ARTELOR, organizăm în revista  tipărită  ( numai în revista tipărită) un concurs care se numește  GALA ARTELOR LA CEAS  ANIVERSAR iată  un concurs care a ajuns la cea de a 4-a ediție!  Concursul are loc în revista a 4-a , cu nr 4-8-12-16-20 etc… fiindcă am ajuns la revista numărul 12  vă invităm la cel mai  important concurs al anului GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR  ediția a 4-a!

A NU  SE CONFUNDA  CONCURSUL DIN REVISTA TIPĂRITĂ CU  EVENIMENTUL ÎN SINE!

DSC08303 (2)EVENIMENTUL  ANUAL GALA ARTELOR- (diplome)

Deși ambele poarta același nume ”GALA ARTELOR”, evenimentul reprezintă o manifestare artistică ce are loc an de  an la Montreal  cu ocazia  aniversării revistei ”Poezii pentru sufletul meu”  în cadrul căruia se aduce recunoștință colaboratorilor , partenerilor și  membrilor comunității  românești  în care își desfășoară activitatea. In cadrul  acestui eveniment grandios  sunt oferite Diplome de excelentă membrilor comunității  (pe diverse secțiuni), Diplome de excelentă sau Diplome cu specific ( penița de aur, stejarul de aur)   colaboratorilor  de seamă aflați în lumea întreagă, Diplome și titluri onorifice  oferite  membrilor clubului Gold care susțin revista tipărită și Diplome de excelentă participanților la antologii  sau alte proiecte literare organizate de editura Globart Universum  care este organizatorul acestei Gale. Cu ocazia acestui grandios  eveniment  se premiază și  câștigătorii concursului  GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR! 

CONCURSUL  ANUAL GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR (-premii) 

png-clipart-gold-medal-trophy-1st-emblem-medal-thumbnailDeși foarte multă lume face o confuzie intre evenimentul  și concursul  ce poartă același nume ”GALA ARTELOR”,ele sunt două lucruri distincte care însă converg în aceeași sărbătoare a aniversarii revistei Poezii pentru sufletul meu. Deși la  evenimentul  Gala artelor se oferă  Diplome de excelentă și  recunoașteri multiple pe diverse  categorii, totuși pentru a  obține un PREMIU   trebuie să participați la un concurs! Un PREMIU  înseamnă  o  înscriere, o participare și o evaluare  în urma  unui  concurs. Premiile sunt diferite fată de  Diplomele de Excelentă acestea conferă  un loc pe un podium fie că este standardizat cu locurile  1-2-3  fie cu Titluri de merit: SUPER, FORMIDABIL , MAGNIFIC, EXCELENT ,PREMIUM, GENIAL,   acestea certifică un  anumit nivel. 

 

INVITAȚIE DE PARTICIPARE 

 Vă invităm să participați la revista de colecție numărul 12 /2023 ”Poezii pentru sufletul meu”  revista de literatură artă și cultură a românilor de pretutindeni trimițând materialele pe cele două secțiuni artă în imagini/ creații literare , la adresa de email revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

Revista cu numărul 12/2023  fiind  revista în care  se desfășoară concursul GALA ARTELOR  ediția a 4-a  își propune să  nu abordeze o tematică  anume , lăsând la  alegerea participanților șansa de a participa cu cele mai bune creații ale lor.

Înscrieri data limita : 30 aprilie 2023

PPSM-sixissuesfan-5601x3142 (1)

Revista noastră  are la baza conceptul  de a dărui frumosul prin artă, literatură și cultură! Sunt foarte multe talente în rândul românilor de pretutindeni, unii consacrați alții debutanți. Revista are scopul de a ajuta la  păstrarea și promovarea culturii și spiritualității românești în lume! Revista  tipărită nu este gratuită! 

Două Secțiuni:  Creații literare  și  Artă în imagini

 

Secțiunea: Creații literarea1402f0b64c8d37ccd120872423d0fc0

In această secțiune invităm  autori, poeți, scriitori, critici literari, epigramiști, etc pentru a-și expune creațiile .   Autorii pot să opteze pentru diverse pachete: minimal BASIC  sau super STAR  sau  ABONAMENTE  BASIC GOLD sau STAR GOLD în 4 numere tipărite. Cumpărarea unor abonamente de autor  vă înscriu automat în clubul GOLD.

 

Secțiunea Artă în imagini:akXBrn50MumQrE9exOoN_1082093769

In aceasta secțiune  ii invităm pe  creatorii  de artă să trimită  fotografii de bună calitate  alte creațiilor lor artistice, pictură, sculptură, artă naivă,fotografie, desen grafica etc. Artiștii  pot să opteze pentru diverse pachete: BASIC  sau STAR  sau  ABONAMENTE  BASIC GOLD sau STAR GOLD în 4 numere tipărite  Cumpărarea unor abonamente de autor  vă înscriu automat în clubul GOLD.

 

imagesCondiții de participare :

 

1.Materialele se trimit NUMAI  prin email la adresa: revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

2.Materialele trebuie să fie creații proprii și nu opera altcuiva!

3.Autorii răspund de calitatea materialului trimis,pozele/imaginile trimise trebuie  sa fie de bună calitate, editorul își rezervă dreptul de a refuza publicarea  materialelor pe care le consideră neadecvate.

4. NU pot fi publicate : Materiale publicate în numerele anterioare 5-6-7-8-9-10-11 ale revistei noastre de colecție.

5.Numele,prenumele autorului/artistului, țara și adresa completă cu cod postal +1 fotografie BUST foarte clară!

6. In email trebuie  menționată  secțiunea la care vreți  să vă înscrieți și pachetul ales! Veți primi un email de validare a materialelor trimise  și  urmează să faceți plata  ca să confirmați înscrierea . 

7.Plata pachetului ales,  se va face ÎN AVANS   la data înscrierii. Plata se face NUMAI pe site cu cardul prin butonul de plată   AFLAT MAI JOS la baza acestei pagini, unde veți introduce suma  exactă corespunzătoare pachetului ales  de dumneavoastră . După efectuarea plații  veți primi un email automat  care vă confirmă plata și înscrierea! 

Pentru mai multe informații : revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

 

ALEGE  PACHETUL PREFERAT:

5471047557_4dc13f5376_n

 

Pentru  ambele secțiuni oferim pachetele următoare: 

 

OPTIUNEA1.  Pachetul minimal BASIC : -veti primi 5 reviste

 -1 fotografie clară a autorului/artistului

SCRIITORI : –3 poeme sau proză scurtă maxim 60 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: – maxim 4 picturi/ sau 4 fotografii ale  lucrărilor de artă /desen/grafică/quilling/sculptură, fotografie artistică+ dimensiuni  și  descrierea tehnicii folosite ,etc

75 euro – posta standard inclusă pentru trimiteri în  ROMANIA și Canada 

95 euro- posta standard inclusă pentru trimiteri  în Europa  și USA

OPȚIUNEA 2. Pachetul super STAR:  veți primi 7 reviste

-1 fotografie clară a autorului/artistului

SCRIITORI :  -5 poeme  sau proză scurtă maxim 120 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: -maxim 6  picturi sau 6 fotografii ale lucrărilor de artă/desen/grafică/quilling/sculptură, fotografie artistică+ dimensiuni  și  descrierea tehnicii folosite ,etc

105 euro – posta standard inclusă pentru  trimiteri  ROMANIA și Canada ,

125 euro posta standard inclusă pentru trimiteri  în  Europa  și USA

Opțiunea Clubul GOLD  o oferim  la toate  numerele  revistei  tipărite! Vă puteți înscrie oricând  în  acest club! Abonamentul dumneavoastră de 4 apariții poate începe cu oricare număr!

Participanții   autori/ artiști care  optează pentru apariții tipărite în  4 numere consecutive ale  revistei  sunt incluși automat în CLUBUL  GOLD.gold1

CLUBUL  GOLD:

Membri clubului gold  vor beneficia de publicitate gratuită în revista noastră on line : cărți, picturi, sculpturi, lansări, evenimente, înregistrări, fotografii, videoclipuri  și alte oferte exclusive.

ABONAMENTE*GOLD – apariții în 4 numere/an-ambele secțiuni : 

 

1.Abonament BASIC *GOLD: faceți parte automat din Clubul GOLD !

-1 fotografie clară a autorului/artistului

SCRIITORI : -3 poeme sau proză scurtă maxim 60 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: – maxim 4 picturi/ sau 4 fotografii ale  lucrărilor de artă /desen/grafică/quilling/sculptură/ fotografie artistică+ dimensiuni  și  descrierea tehnicii folosite ,etc

-veți primi 5 reviste din fiecare număr timp de un an

285 euro – posta standard inclusă pentru  trimiteri în  ROMANIA și Canada ,

365 euro- posta standard  inclusă pentru trimiteri  în Europa  și USA

2. Abonament -STAR*GOLD: faceți parte automat din Clubul GOLD !

1 fotografie clară a autorului/artistului

SCRIITORI : -5 poeme sau proză scurtă maxim 120 rânduri text 12 Times New Roman

ARTIȘTI: -maxim-6  picturi sau 5-6 fotografii ale lucrărilor de artă/desen/grafică/quilling/sculptură, fotografie artistică+ dimensiuni  și  descrierea tehnicii folosite ,etc

 veți primi 7 reviste din fiecare număr timp de un an

* Abonamentele GOLD sunt  valabile  în condițiile în care au fost cumpărate pană la data expirării lor.

395 euro – posta standard inclusă pentru trimiteri  ROMANIA și Canada ,

495 euro – posta standard inclusă pentru trimiteri  în  Europa  și USA

Vă așteptăm cu drag în revista noastră de colecție!

 

giphy_origDespre revistă :

Revista Poezii pentru sufletul meu  NU este subvenționată, ea există din munca benevolă a unor oameni  cu suflet mare,tot ce se face este numai  din fonduri proprii cu singurul scop de a dărui frumosul prin artă, literatură și  cultură.Este o muncă imensă pentru că revista a crescut fulminant! Acceptăm cu drag  în echipa noastră benevoli care pot ajuta la  redactare, distribuție, culegere de date, marketing și corespondentă.

Revista are o  calitate superioară, designul fiind asigurat de profesioniști care muncesc benevol. Hârtia aleasă este de cea mai bună calitate. Costurile pentru creații literare sunt aceleași  ca și  cele pentru  artă în imagini .

Publicarea în revista on line este și rămâne gratuită  dar publicarea în revista  tipărita se plătește! Pachetele pe care vi le oferim diferă în funcție de cantitatea materialelor MINIMAL BASIC sau SUPER STAR   și număr de apariții [abonamente]. Toti colaboratorii care se abonează la publicare în 4 numere de revistă intră automat în clubul GOLD.

Clubul Gold:gold1

Clubul GOLD  este un club de ONOARE al colaboratorilor  revistei și constituie un privilegiu  aderarea la acest club !Mai multe despre Clubul Gold  puteți citi aici : Clubul GOLD al revistei tipărite

Clubul GOLD vă oferă următoarele facilitați:

-publicitate gratuită în revista noastră on line : pagina proprie profil Club Gold , sub pagini cu  recenzii, articole, creații, imagini ale cărților /picturilor, cărți spre vânzare , picturi , sculpturi spre vânzare, lansări de carte , evenimente, vernisaje, înregistrări, fotografii, videoclipuri, cv literar/ artist  și alte oferte exclusive.  Cu ocazia  unor evenimente membrii clubului Gold  vor primi diplome  și titluri onorifice.

Vă așteptăm cu drag în revista de colecție nr 12,  tipărită !

Echipa Poezii pentru sufletul meu 

Vă așteptăm cu drag în revista noastră de colecție!

 

Writer+Gif

Echipa ”Poezii pentru sufletul meu ”

Mai citește: 

Invitație de participare la antologiile tematice ”ÎMPREUNĂ” editura GLOBART UNIVERSUM *Montreal 2023

Cum pot publica si eu in revista?

Clubul GOLD- Ambasadorii culturali ai revistei noastre tiparite!

De ce sa cumparam cartile unui autor?

Johnny Ciatlos Deak câștigă PREMIUL LIGII SCRIITORILOR  DIN ROMÂNIA ” CARTEA DE ANTOLOGIE SI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE 2022” cu volumele GALAXY  editura GLOBART UNIVERSUM! 

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

IMPRESII de la GALA ARTELOR ediția a 3-a Montreal, 2022

PREZENTAREA FRUMOSULUI și FRUMUSEȚEA PREZENTĂRII: Edviga Iordachi

Donează din suflet pentru sufletul tău!

Genesis-amprente scriitoricești, interviu cu scriitoarea Mihaela CD

Salut Romanesc din Montreal *emisiunea ta de suflet 

Ce mai e nou prin librărie?

 

coperta-12-1

INSCRIERE colaboratori LA REVISTA DE COLECTIE, TIPARITA NUMARUL 12/2023

Dupa ce ati ales unul dintre pachetele oferite si au fost validate materialele dvs, veti face plata cu acest buton introducand exact suma in Euro care corespunde optiunii dumneavoastra. Puteti sa platiti cu orice fel de card si in orice moneda pentru ca sistemul face conversia automata ! Va puteti crea un cont pay pal pentru a tine evidenta platilor dumneavoastra!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.