Johnny Ciatlos Deak câștigă PREMIUL LIGII SCRIITORILOR  DIN ROMÂNIA ” CARTEA DE ANTOLOGIE SI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE 2022” cu volumele GALAXY  editura GLOBART UNIVERSUM! 

 

333047896_224994763236444_5857626264100449086_n

Johnny Ciatlos Deak câștigă PREMIUL LIGII SCRIITORILOR  DIN ROMÂNIA ” CARTEA DE ANTOLOGIE ȘI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE 2022” cu volumele GALAXY  editura GLOBART UNIVERSUM!

 
Pentru senior  editorul Johnny Ciatlos Deak , cele 4 volume ale antologiei  GALAXY,  au reprezentat  un  proiect de suflet romanesc, care face parte din Programul pe care și l-a propus editura Globart Universum pe anul 2022 și anume Programul  de promovare al scriitorilor și artiștilor români contemporani, de pretutindeni,  iar în  vara anului 2022 cu ocazia Galei artelor  ediția a 3-a  editura a lansat aceasta antologie în 4 volume  care iată  a urcat pe cea mai înaltă treapta a podiumului Ligii Scriitorilor din Romania fiind aleasa  din 14 nominalizări.
 
Antologia  de  ecouri literare, autori romani contemporani   ” GALAXY ” realizata  și coordonata de Johnny Ciatlos Deak   a fost premiata  de   LIGA SCRIITORILOR DIN ROMANIA și a primit PREMIUL PENTRU ”CARTEA DE ANTOLOGIE ȘI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE ” PE ANUL 2022
In imagine  DIPLOMA DE EXCELENTA  semnata  de  PREȘEDINTELE LIGII  SCRIITORILOR DIN ROMANIA  DOMNUL AL FLORIN TENE,1 februarie 2023
 
 
309295347_480543467349536_1604116302404465811_n
 
 
Antologia cuprinde  peste 1500 de pagini ce însumează un total de 147 de scriitori de excepție în cele 4 volume, o muncă titanică ce a dat roade și  strălucește acum impunându-se  pe bolta literaturii românești, un mănunchi de creații venite din bogăția sufletească a  scriitorilor cu rolul de a împărtăși sentimente și trăiri adevărate.

Aceste creații literare luminează și înnobilează spiritul românesc, dând dovadă de creativitate, de strălucire și de o fundație psihologică stabilă și statornică pe care se bazează însăși ființa noastră. Suntem un popor creativ, românul se spune ca ”s-a născut poet” dar aceste scrieri dovedesc chiar mai mult decât atât, dovedesc valori care ne-au fost înrădăcinate de secole, dovedesc demnitate,  moralitate  creștină  și frumusețe sufleteasca înnăscută.

301512675_784097572638097_3385971988092202401_n

In vremurile pandemice sufletul  poporului a fost rănit iar minunații scriitorii cuprinși în această magistrală lucrare dovedesc capacitatea noastră de alinare și vindecare prin cuvânt, acea stare de revigorare și de renaștere  atât de caracteristică poporului român. Trecut prin vijeliile vremii, poporul nostru nu și-a pierdut  credința, speranța  și spiritul creator care îl ajută să se  reclădească să se redefinească și să izbutească  a merge mai departe.

Fie că sunt poezii în vers clasic sau poeme în vers alb,  proză scurtă sau fragmente de romane,  povești, povestiri,  aforisme sau epigrame, eseuri, articole sau cronici literare, cu toate clădesc și înaltă umanul prin sentimente sincere, trăiri înalte și vibrații profunde ale nezdruncinatului spirit creator.

Materialele din aceste volume vorbesc despre  suflet și speranță, despre zbateri, luptă și izbândă  trecând prin luncile pline de iubire, de dragoste de oameni și de tot ce ne înconjoară. Divinitatea sau credința  în divinitate este  des amintită de scriitori în creațiile lor ce dovedesc astfel un  suflet curat și  o apropiere de sferele înalte ale înțelegerii universului.

301354818_617710439796313_4242565097411377408_n

Antologia Galaxy  reunește în volumele sale, scrieri memorabile care se îngemănează  și se completează prin temele abordate precum soarele cu luna, prezentul cu trecutul,  viata cu moartea,  sau ziua cu noaptea unindu-se  într-o constelație literară românească de excepție.

Bogăția de stiluri  și genuri literare abordate în cele 4 volume  vine să confirme încă o dată capacitatea  și intuiția creatoare cu care sunt înzestrați acești  scriitori români de excepție,  ce aștern pe file de carte bucățele de suflet îmbrăcate în haina graiului românesc.

Dialogurile imaginare, textele și articolele cu tentă filozofică sunt  grăitoare pentru  acele spirite înalte ce trăiesc doar pentru a simți și a vibra. Țeserea înțelesurilor  prin membrana fină a metaforelor și a epitetelor cu un grad elevat asigură satisfacerea tuturor  gusturilor literare dovedind  rafinament  fantezie și inventivitate.

302107722_609524497420837_7615470654354655154_n55

Diversitatea țărilor unde trăiesc scriitorii români de excepție cuprinși în aceste volume, ne conduc la concluzia  că omul care este un adevărat  român în suflet  român rămâne oriunde ar trăi. Căci limba unui popor trăiește prin oamenii ce o vorbesc și prin scriitorii săi, care iată, oriunde s-ar afla, continuă să scrie și să vorbească aceeași limbă, pe care o poartă în suflet și în ființă: graiul românesc!

Interesant de aflat modul în care a ales editorul culorile acestor coperți și semnificația acestora: Cele 4 volume Galaxy,  colorate în 4 culori diferite, poartă în ele un simbol al  cosmicității, legătura noastră cu Universul  în  care trăim. Astfel culoarea galben auriu a primului volum reprezintă pământul roditor, spicul de grâu  la fel ca și literatura care  hrănește sufletul. Auriul  reprezintă puterea solară,  fiind asociată cu idealuri superioare, înțelepciune, înțelegere și iluminare.Culoarea verde a  celui de al doilea volum  reprezintă viată, vigoare, renaștere și speranță  spre mai bine  la fel ca și  creațiile literare  care aduc acea stare de bine  cititorului. Culoarea mov al celui de al treilea volum  reprezintă culoarea filosofilor, unirea trupului și sufletului, o armonie ce conține energia și puterea roșului și spiritualitatea și integritatea culorii albastre, care creează un echilibru între energiile noastre fizice și cele spirituale. Iar cel de al 4-lea volum  care are culoarea albastră  simbolizează  apa și aerul  fără de care nu putem trăi  și totodată  albastrul  reprezintă seninul din suflet, comunicarea și  exprimarea prin vers.”

Aici puteți răsfoi  câteva file din aceste antologii  GALAXY 

Aici Galaxy 1 ebook demo

Aici Galaxy 2 ebook demo

Aici Galaxy 3 ebook demo

Aici Galaxy 4 ebook demo

Aici puteți cumpăra  antologiile Galaxy

cumpăra antologiile Galaxy

PACHET 4 VOLUME GALAXY TIPĂRITE. Stoc limitat!

Comanda toate cele 4 volume ale antologiei GALAXY 2022 pentru a avea intreaga colectie de peste 1500 de pagini la un pret promotional de numai 125 euro (pret intreg 140 euro) Economisesti 15 euro si transportul este inclus in orice colt al lumii! Oferta valabila in limita stocului disponibil! Timp limitat!

125,00 EUR

Mai citește: 

MIHAELA CD -Primește diploma MIHAI EMINESCU

Despre Gala Artelor ediția a 3-a, Montreal 2022- DIPLOME-PREMII-ARTICOLE-IMPRESII-ANTOLOGIA GALAXY

DIPLOMA DE AMBASADOR CULTURAL

MIHAELA CD câștigă PREMIUL DE EXCELENTĂ ÎN LITERATURĂ la Festivalul -concurs PANA DE AUR 2022 Balcic, Bulgaria

Impresii după tripla lansare de carte de la SINAIA

Invitație de participare la antologiile tematice ”ÎMPREUNĂ”-2023

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

2 gânduri despre „Johnny Ciatlos Deak câștigă PREMIUL LIGII SCRIITORILOR  DIN ROMÂNIA ” CARTEA DE ANTOLOGIE SI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE 2022” cu volumele GALAXY  editura GLOBART UNIVERSUM! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.