Invitație de participare la antologia ”STELARIS”-2024

TOATE TREI
 

Invitație de participare la antologia ”STELARIS” -2024

Dragi scriitori români de pretutindeni

Editura  Globart Universum  vă invită să participați la un proiect comun inedit, antologia de creații literare STELARIS- stele ale literaturii  române  contemporane. 

În cadrul Programului de promovarea al scriitorilor români de pretutindeni , Johnny Ciatloș Deak Senior Editor al  editurii Globart Universum din Montreal, realizează în fiecare an un proiect  literar comun, sută la sută românesc  pe care îl lansează la Montreal la final de august în  preajma Zilei Limbii Române la evenimentul GALA ARTELOR. 

Dacă în anii trecuți neobositul promotor cultural a realizat lucrări de anvergură  precum:  antologia Universum în 5 volume, antologia GALAXY în  4 volume,  cartea de interviuri Genesis, antologia de arta în imagini GLOBART sau proiectul ĨMPREUNĂ în 3 volume, iată că anul acesta ne invită la  antologia  STELARIS în trei volume, un proiect  viguros ce își propune să adune împreună într-un proiect comun,   toată lumina pe care o pot dărui  stelele literaturii  române contemporane  prin creațiile lor. 

Despre antologia STELARIS în trei volume

Antologia STELARIS în trei volume, apare în momente înnorate, de grea cumpănă, ale umanității  iar in astfel de vremuri este esențial să înțelegem rolul luminator al scriitorilor. Așa cum  specifică Senior Editorul Johnny Ciatloș Deak în cuvântul său, avem nevoie mai mult ca niciodată de cultură de calitate, făcând eforturi substanțiale în păstrarea valorilor noastre morale și creștine:
 
”Trăim vremuri tulburi care vor aduce schimbări majore pe toate palierele societății, umanitatea însăși este într-o enormă transformare fie că își dă sau nu seama de acest lucru. Cultura și literatura au un rol primordial în păstrarea, salvarea si promovarea valorilor noastre morale și creștine. Acum, mai mult decât niciodată avem nevoie de strălucirea și lumina pe care o răspândesc Stelele literaturii române contemporane.” (Johnny Ciatloş Deak)
 
În antologia STELARIS creații literare diverse precum poezii, proză, teatru, aforisme, epigrame, eseuri și alte texte literare, își vor da mâna intr-o horă divină a cuvântului românesc. 
Cele trei volume ale antologiei STELARIS vor fi tipărite în condiții de grafică de înaltă calitate într-o ediție de lux și vor fi lansate  la Montreal la GALA ARTELOR  ediția a 5-a care va avea loc în 31 august 2024 cu ocazia  Zilei Limbii Române! 

Condiții de înscriere:  

Pentru a vă înscrie la antologia STELARIS trebuie să respectați următoarele:
 
1) Autorii vor trimite la alegere: poezii, proză, teatru, aforisme, epigrame, eseuri, alte texte literare etc. Fiecărui participant îi sunt atribuite 8 pagini + paginile titlu și pagina cu poză.
 
2)Textele trimise trebuie să fie corectate și să conțină diacritice, Times 12, la un rând, scrise direct în email sau în fișier word atașat. Nu se primesc alte tipuri de fișiere.

 
3) Autorul  va trimite  două fotografii BUST de  rezoluție mare -format jpg sau Png  atașate separat (individual) în email!
 
4) Fiecare autor va trimite numele, prenumele și adresa poștală ( inclusiv codul postal)
 
5) Autorul va achita la momentul înscrierii  taxa de participare de 65 euro sau 85 euro:
Pentru  România și Canada-65 euro/ volum  sau   Pentru oricare altă țară din Europa, Asia, Australia, America, etc.-85 euro/volum Prețul include: copertă, redactare, editare, corectură, taxele de transport  și 2 exemplare din  respectivul volum care vă sunt trimise la adresa furnizată. 
 
6) Un autor se poate înscrie la  toate cele trei  volume, dar cu materiale diferite!
Dacă doriți  să vă înscrieți la toate trei volumele veți plăti pentru fiecare prețul în funcție de țara în care locuiți ( prețul include transportul).Pentru România și Canada  plătiți  3x 65 euro( primiți câte 2 exemplare din fiecare volum) SAU Pentru  alte țări din Europa, Asia, Australia, America, etc plătiți 3×85-euro ( primiți câte 2 exemplare din fiecare volum)
 
7) Volumele antologiei STELARIS vor fi  lansate  la Gala Artelor ediția a 5-a la Montreal în 31 august 2024, toți participanții la aceste antologii vor fi premiați și vor primi diplome în format electronic. Lista  laureaților va fi publicată atât în revista online Poezii pentru sufletul meu cât și în revista tipărită de colecție Poezii pentru sufletul meu.
 
8) Materialele se trimit pe adresa de emaileditor1@poeziipentrusufletulmeu.com cu specificația următoare:  PENTRU ANTOLOGIA STELARIS 
 
9) În  momentul înscrierii participanții vor trimite și chitanța/confirmarea (dovada plătii) 
 
10) Plata se face prin butonul de înscriere de mai jos (în sistemul pay pal cu cardul) sau în cazuri excepționale veți primi instrucțiuni prin email.

 
11)  Termenul de înscriere:  Datorită timpului scurt până la Gala Artelor când se vor lansa aceste antologii înscrierile încep acum aplicând principiul primul sosit și se vor încheia la umplerea volumelor, nu mai târziu de 15 iunie 2024.  Apreciem primirea materialelor pentru volumul 1 până la 15 aprilie, pentru volumul 2 până  la 15 mai și pentru volumul 3 până  la 15 iunie. 

ATENȚIE!

Tariful  este diferit în funcție de țara unde locuiți și unde doriți să vă fie trimise cărțile.
Prețurile  de 65 euro/ respectiv 85 euro sunt pentru o antologie ( adică un volum din care veți primi 2 exemplare) Dacă doriți  să vă înscrieți la toate trei volumele prețul este în funcție de țara în care locuiți pentru că includ transportul. Pentru România și Canada  plătiți  3x 65 euro( primiți câte 2 exemplare din fiecare volum) SAU 3×85-euro pentru  alte țări din Europa, Asia, Australia, America, etc  
 
 

ÎNSCRIERE la antologiile STELARIS

Înscrierea se face pentru oricare din cele trei volume cu acest buton de plată! Vă puteți înscrie la un singur volum sau la două sau la trei. Prețul / volum este diferit pentru România și Canada 65 Euro/ volum iar pentru alte țări din Europa sau America, Australia etc este 85 euro/volum. Pentru a plăti cu butonul de 1 euro folosiți exemplul: Pentru 1 volum în România voi scrie 1x 65= 65 EURO, pentru 3 volume în USA voi scrie 3×85 euro =255 euro NU UITAȚI SA SPECIFICAȚI ÎN EMAIL LA CARE VOLUM V-ATI ÎNSCRIS!

1,00 EUR

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Mai citește: 

Cum pot să mă înscriu în clubul GOLD al revistei tipărite PPSM?

Johnny Ciatlos Deak: Programul de promovare al scriitorilor și artiștilor români  contemporani   de pretutindeni  continua!

Cum pot publica si eu in revista?

Trei publicații ale editurii Globart Universum premiate de Liga Scriitorilor din Romania,pe anul 2023

Pagina de Pictura si Arte Visuale

O Gala binecuvântată de Dumnezeu Gala Artelor EDIȚIA A 4-A -2023

Cumparaturi in format electronic: eBook

Oferte promotionale!

Ce mai e nou prin librărie?

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

Doneaza din suflet pentru sufletul tau

rev-14-copy-2

REVISTA TIPARITA NUMARUL 14 POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

Cumpără numărul 14 al revistei de colecție Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

2 gânduri despre „Invitație de participare la antologia ”STELARIS”-2024

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.