Invitatie : Sa daruim raze de iubire!

 

Invitatie:  Sa daruim raze de iubire!

Dragi creatori de frumos prin  literatura , arta si cultura , actuali sau viitori colaboratori 

Revista de arta literatura si cultura , Poezii pentru sufletul meu,  va invita  cu drag  sa participati la numarul 2 februarie/martie 2020  al revistei tiparite!

Tematica acestui numar  de revista  : ”Sa daruim raze de iubire” 

Inscrieri data limita : 15 februarie 2020

Revista noastra  are la baza conceptul  de a darui frumosul prin arta , literatura si cultura!  Revista are scopul de a ajuta la  pastrarea si promovarea culturii si spiritualitatii romanesti in lume. In aceasta revista  dorim  sa promovam romanii talentati din lumea intreaga fie ca sunt debutanti sau consacrati.

Doua  Sectiuni:  Creatii literare  si  Arta in imagini

 

Sectiunea Creatii literare: images (3)

In aceasta sectiune invitam  autori, poeti, scriitori, critici liteari, epigramisti, etc pentru a -si expune creatiile  lor, iar prin  creatiile aduse Sa daruim raze de iubire celor care vor citi revista.Autorii pot sa opteze pentru diverse pachete: o pagina , doua pagini sau  abonamente in 4 numere tiparite  de o pagina sau de doua pagini. Cumpararea unor abonamente de autor  va inscriu automat in clubul GOLD.

Optiunea:  o  pagina  A4 creatii literare : 

-3 poeme ,maxim 60 de randuri  12 -Times  New Roman , sau 

-o pagina de proza ,maxim 60 de randuri  12 -Times  New Roman

-o fotografie a  autorului  format mic [tip pasaport]

-5 reviste incluse

 

Optiunea:  2  pagini  A4 creatii literare : 

-5 poeme ,maxim 120 de randuri  12 -Times  New Roman , sau 

-2 pagina de proza ,maxim 120 de randuri  12 -Times  New Roman

-o fotografie a  autorului  format mic [tip pasaport]

-un cv literar daca doreste

-10 reviste incluse

Sectiunea Arta  in imagini: 208835236000202

In aceasta sectiune  ii invitam pe  creatorii  de arta  sa trimita  fotografii de buna calitate  alte creatiilor lor artistice, pictura, sculptura, arta naiva,fotografie, desen grafica etc.Iar prin creatiile pe care le aduc Sa daruim raze de iubire celor care vor admira lucrarile lor . Artistii  pot sa opteze pentru diverse pachete: o pagina , doua pagini sau  abonamente in 4 numere tiparite  de o pagina sau de doua pagini. Cumpararea unor abonamente de autor  va inscriu automat in clubul GOLD.

Optiunea:  o pagina A4  Arta in imagini :

-max 4 poze a creatiilor dvs, sau 1 pictura mare sau 2 tablouri verticale si 1 orizontal,

-descrierea tehnicii,  dimensiunile operei expuse

-o fotografie a  autorului  format mic [tip pasaport]

-5 reviste incluse

Optiunea:  2 pagini A4  Arta in imagini :

-max 8 poze a creatiilor dvs, sau 2 picturi mari sau 4 tablouri verticale si 2 orizontale,

-descrierea tehnicii,  dimensiunile operei expuse

-o fotografie a  autorului  format mic [tip pasaport]

-cv artist daca doreste

-10 reviste incluse

 

Conditii de participare :

1.Materialele se trimit NUMAI  prin email la adresa: writer (1)revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

2.Materialele trebuie sa fie creatii proprii si nu opera altcuiva!

3.Autorii raspund de calitatea materialului trimis,pozele/imaginile trimise trebuie  sa fie de buna calitate, editorul isi rezerva dreptul de a refuza publicarea  materialelor pe care le considera neadecvate.

4. NU mai pot fi fost publicate : Materiale publicate deja  in revista nr 1,nici materiale    care au fost publicate in revista virtuala in ultimele 6 luni.

5.Numele,prenumele autorului/artistului, tara si adresa completa cu cod postal +1 fotografie marime tip pasaport foarte clara

6. In email trebuie mentionata  sectiunea la care va inscrieti si pachetul ales!

7.Plata pachetului ales se face la inscriere!Fotografia chitantei se ataseaza in email.

Pentru mai multe informatii : editor1@poeziipentrusufletulmeu.com

giphy_origDespre revista :

Revista Poezii pentru sufletul meu  NU este subventionata, ea exista din munca benevola a unor oameni  cu suflet mare,tot ce se face este numai  din fonduri proprii cu singurul scop de a darui frumosul prin arta, literatura si  cultura.Este o munca imensa pentru ca revista a crescut fulminant! Acceptam cu drag  in echipa noastra benevoli care pot ajuta la  redactare, distributie, culegere de date, marketing si corespondenta.

Revista are o  calitate superioara, designul fiind asigurat de profesionisti care muncesc benevol. Hartia aleasa este de cea mai buna calitate. Costurile pentru creatii literare [alb negru] sunt  diferite fata de cele pentru  arta in imagini [color]

Publicarea in revista on line este si ramane gratuita  dar publicarea in revista  tiparita se plateste! Pachetele pe care vi le oferim difera in functie de pagina TEXT  alb negru sau IMAGINI color, numar de pagini UNA sau DOUA pagini si numar de aparitii [abonamente]. Toti colaboratorii care se aboneaza la publicare in 4 numere de revista intra automat in clubul GOLD.

Clubul Gold: gold1

Clubul GOLD al colaboratorilor  revistei: va ofera urmatoarele facilitati:

-publicitate gratuită în revista noastră on line : pagina proprie, cărți spre vanzare , picturi spre vanzare, sculpturi spre vanzare, lansări de carte , evenimente, vernisaje, înregistrări, fotografii, videoclipuri, cv literar/ artist  și alte oferte exclusive.

Revista  va oferi diplome de excelenta si embleme cu titlu de merit unor materiale/creatii literare/arta in imagini  selectionate care vor fi publicate in revista tiparita!

Va asteptam cu drag in revista noastra tiparita !

Echipa Poezii pentru sufletul meu 

 

 

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut  al autoarei Mihaela CD  ne ofera un vast  buchet de sentimente parca traindu-si  viata  prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

C$35,00

5 gânduri despre „Invitatie : Sa daruim raze de iubire!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.